Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
saksıda iyiymişHerhalde tesadüf değil, Nazlısu dediğin saksıda yetişmiyor. Maşallahdiyelim nazar
değmesin, sevişmek üzere küçük hanım
![]()
Teşbihte hata olmaz derler, saksı mecaz, rakı seven kadın her zaman denk gelmiyorsaksıda iyiymiş
Gecelik lerim çok cicidir benim beybisiAh be Nazlisu sana geldigimde bu gecelik vardi uzerinde yine. Off heyecan basti bir anda![]()
AAAA orda hem fikrim chivas ve rakı fakat rakı saki olursa mis olurTeşbihte hata olmaz derler, saksı mecaz, rakı seven kadın her zaman denk gelmiyor![]()
Bir gün bir sofra kurarız beraberAAAA orda hem fikrim chivas ve rakı fakat rakı saki olursa mis olur
En iyi ben bilirim saten gecelikleriniGecelik lerim çok cicidir benim beybisi
Muhteşem tek kelimeyle
benim kadınımmKadınımm![]()
Ya sen nasıl bişeysin, akşama kaçırıyorum seni
Hazırım beybisiYa sen nasıl bişeysin, akşama kaçırıyorum seni![]()
havalar serinledi nazlı hanım. bacaklardan üşütmeyin.
Yanıyorum yanıyorum..havalar serinledi nazlı hanım. bacaklardan üşütmeyin.
şu an ben de yanıyorumYanıyorum yanıyorum..
Gel beraber yanalımşu an ben de yanıyorum
sıcaklık git gide artıyor. senle çok yanılır nazlıGel beraber yanalım
Komşun seni bekler hazır ve nazır beybisi..Bu nasıl bir güzellik komşumu ziyaret etmeden durmak çok mümkün değil
Hiç üşütmem seni..sıcaklık git gide artıyor. senle çok yanılır nazlı
Teşekkür ederim tatlım benimYaniler aklımda çoğalıyordu yani .. harikasın nazlisu![]()
ateş ter bastı. balkona çıkıp bir sigara yakayım hava alayım yoksa ateş gözlerimden çıkacakHiç üşütmem seni..
Teşekkür ederim tatlım bu konuda mütavazi olamıyacam kesinlikle katılıyorum@NAZLISU güzel pürüzsüz bir vücudun var![]()
Her gün gözümün önüne geliyor bu resim
Bu fotoğrafı kuşlu sitede bir ilanda gördüm. Fake olduğunu tahmin ettiğim için takibi bıraktım.
Anlayamadım bu resim benim tatlım bana gelen misafirlerim bilir gelirsen bir gün yatağımdan anlarsın Bi alışmışsınız fake diye insanlaraBu fotoğrafı kuşlu sitede bir ilanda gördüm. Fake olduğunu tahmin ettiğim için takibi bıraktım.
Ordan göremezsin kine tatlım sizi buraya alıyımHer gün gözümün önüne geliyor bu resimbide canlısını görebilsem
![]()
Sizin hesabınızda değil. Başka bir hesapta gördüm. Yani sizin resminiz gerçek ama sizin resminizi başkası kullanmış. Fake olan başka bir hesap.Anlayamadım bu resim benim tatlım bana gelen misafirlerim bilir gelirsen bir gün yatağımdan anlarsın Bi alışmışsınız fake diye insanlara
Ordan göremezsin kine tatlım sizi buraya alıyım![]()
O zaman keşke beni arayıp söyleseydiniz buraya yazacağınıza bazı kızlar fotoları çalalabiliyorSizin hesabınızda değil. Başka bir hesapta gördüm. Yani sizin resminiz gerçek ama sizin resminizi başkası kullanmış. Fake olan başka bir hesap.
Bu başlık sizin tanıtım başlığınız. Karşılıklı atışma şeklinde başlığınızı kirletmek istemem. Kendimi daha açık ifade edeyim ve tatlıya bağlayalım. Benim takibi bıraktığım hesabın ismini hatırlamıyorum. Hatırlasaydım direk hesabı yazardım. Olurda fake hesaptan sizin resminizi görenler olur, siz zannederler diye hem sizi hem başlığı okuyanları uyarmak istedim. Yanlış anladınız. Olabilir. Mesajım yeterince açık olmayabilir. Kusura bakmayın. Ama bana yatak davetinde bulunmanıza vesile oldu. İstanbula geldiğimde evinize misafir olmayı çok isterim.O zaman keşke beni arayıp söyleseydiniz buraya yazacağınıza bazı kızlar fotoları çalalabiliyor
Bi fırsat bulamadımküOrdan göremezsin kine tatlım sizi buraya alıyım![]()
Beklerim tatlım gel kollarıma artık yaaBi fırsat bulamadımküsizden bu mesajı görünce niyetlendim yine
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!