Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yani

Basaktan Çevrimdışı
20 Mar 2015
600
846
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herhalde tesadüf değil, Nazlısu dediğin saksıda yetişmiyor. Maşallah 🧿 diyelim nazar 🧿 değmesin, sevişmek üzere küçük hanım 🥰

NAZLISU Çevrimdışı
12 May 2019
330
902
Bu fotoğrafı kuşlu sitede bir ilanda gördüm. Fake olduğunu tahmin ettiğim için takibi bıraktım.
Anlayamadım bu resim benim tatlım bana gelen misafirlerim bilir gelirsen bir gün yatağımdan anlarsın Bi alışmışsınız fake diye insanlara
Her gün gözümün önüne geliyor bu resim :) bide canlısını görebilsem 😀
Ordan göremezsin kine tatlım sizi buraya alıyım 😁

NAZLISU Çevrimdışı
12 May 2019
330
902
Lütfen insanları tanımadan önce Bi araştırın fake mi diye ihtimal ve tahminlerinizi kendinize saklayın sensin fake😯

tutaman Çevrimdışı
25 Kas 2019
170
309
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Anlayamadım bu resim benim tatlım bana gelen misafirlerim bilir gelirsen bir gün yatağımdan anlarsın Bi alışmışsınız fake diye insanlara

Ordan göremezsin kine tatlım sizi buraya alıyım 😁
Sizin hesabınızda değil. Başka bir hesapta gördüm. Yani sizin resminiz gerçek ama sizin resminizi başkası kullanmış. Fake olan başka bir hesap.

NAZLISU Çevrimdışı
12 May 2019
330
902
Sizin hesabınızda değil. Başka bir hesapta gördüm. Yani sizin resminiz gerçek ama sizin resminizi başkası kullanmış. Fake olan başka bir hesap.
O zaman keşke beni arayıp söyleseydiniz buraya yazacağınıza bazı kızlar fotoları çalalabiliyor

tutaman Çevrimdışı
25 Kas 2019
170
309
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
O zaman keşke beni arayıp söyleseydiniz buraya yazacağınıza bazı kızlar fotoları çalalabiliyor
Bu başlık sizin tanıtım başlığınız. Karşılıklı atışma şeklinde başlığınızı kirletmek istemem. Kendimi daha açık ifade edeyim ve tatlıya bağlayalım. Benim takibi bıraktığım hesabın ismini hatırlamıyorum. Hatırlasaydım direk hesabı yazardım. Olurda fake hesaptan sizin resminizi görenler olur, siz zannederler diye hem sizi hem başlığı okuyanları uyarmak istedim. Yanlış anladınız. Olabilir. Mesajım yeterince açık olmayabilir. Kusura bakmayın. Ama bana yatak davetinde bulunmanıza vesile oldu. İstanbula geldiğimde evinize misafir olmayı çok isterim.

NAZLISU Çevrimdışı
12 May 2019
330
902
Yani bazen hızlı okuyunca böyle şeyler olabiliyor😁😁😁açıklama için teşekkür ederim yanliş anlaşılmış, 😁beklerim tatlım sevgiler..

FriDaYs

Normal Üye
15 Ocak 2014
40
20
Ordan göremezsin kine tatlım sizi buraya alıyım 😁[/QUOTE]
Bi fırsat bulamadımkü :( sizden bu mesajı görünce niyetlendim yine 😀

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar