- 4 Haz 2020
- 2,019
- 6,694
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok teşekkürŞu anda sıcacık görüntünüz ile dışarıda tipi şeklinde yağan kar arasında kaldım.
Kazanan tabi ki sizsiniz Ceren hanım![]()
Aynen güneşlenmek tekne tatili özledim çokkEvet yaaaa. Bu soğuk hava da aklıma benimde sürekli yaz gelsin var. Güneşlenelim
BencdeLütfen gelsinyaz gelsin hemen gelsin
![]()
Çokk mersiYaz gibi sıcacık bir resim olmuş çok güzel ve şirinsiniz küçük hanım![]()
Evet gelsin artık yaz gibi sıcak bir resim
Ahaha olablir
Çok incesin@CEREN BAŞAK hanım hiç bir zaman güzelliğinizden ve zerafetinizden bir şey kaybetmiyorsunuz. Harikasınız![]()
Harikasinz ceren hnm
Tahmin etmiştim zaten ,aynı dünyada var olamayacağımızı,bir kendime bakıiyorum bir de sana @CEREN BAŞAKAhaha olablir![]()
sıcak yaz akşamında deniz kenarında mesela Bodrum kalesine karşı oturmuş denizin o enfes kokusunu içerine çekerken o sırada esen ve seni serinleten meltemin etkisi gibi hissetiren bir resim olmuş
Tahmin etmiştim zaten ,aynı dünyada var olamayacağımızı,bir kendime bakıiyorum bir de sana @CEREN BAŞAK
Çok mersiYaz sana eminim çok yakışır Ceren Hanım.. İki güzel şey bir arada![]()
OlablirYaz gelmeden önce ben sana mı gelsembu ne güzellik
![]()
Çok incesinsıcak yaz akşamında deniz kenarında mesela Bodrum kalesine karşı oturmuş denizin o enfes kokusunu içerine çekerken o sırada esen ve seni serinleten meltemin etkisi gibi hissetiren bir resim olmuş![]()
Yaz tabiki gelsin ama şu sıcacık gülümse me soğuk ❄ hava nın soğukluğu nu alıp sıcaklığa çeviriyor
Çok teşekkürİnsanı bitirici bir güzelliğiniz var…Her bakımdan kalite….o yüz güzelliği keskin hatlar,dudaklar ve inci gibi dişler….mükemmelsiniz…
Yaz tabiki gelsin ama şu sıcacık gülümse me soğuk ❄ hava nın soğukluğu nu alıp sıcaklığa çeviriyor
Sarıl bana üşümüş burnun
Sarıl bana üşümüş burnun
Bakışları kıştan yorgun
Yanında mı eldivenler
Buz tutmuş merdivenler (Alıntıdır Can Bonomu nun yaz gelsin şarkısından)![]()
evet ya gelsin artık. Gerçi o harika gülümsemeniz ve üzerinizdeki yazlık kıyafetler beni yaza götürdü bile. Bir anda güzel bir sahilde sizi bikinilerle canladırdım gözümde....![]()
Yaza seninle gelmek var senle doğmak gibü
MantıklıBence de![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!