Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Wonder Woman Aylin

terzi Çevrimdışı
27 Ocak 2016
47
106
Cinsiyetiniz nedir?
Aylin ile hicri takvime göre 19 Zilkade 1441 tarihinde iki saatlik (sözde) bir görüşme gerçekleştirdik. Bu görüşmede iki farklı Aylin ile tanıştım. Gündüz iş adamı, hayırsever Bruce Wayne şehirde huzur ve güveni sağlamak için geceleri nasıl Batman'e dönüşüyor ise sizi temin ederim ki dostlar Aylin de salondan yatak odasına böyle bir değişim geçiriyor. Bu sebeple başlığın adını da bir süper kahraman ismi ile süslemekte bir beis görmedim.

Öyle ise sizlere iki farklı Aylin analizi yapalım:

Salondaki Aylin:

Saatle dakikayla saniyeyle hiç işi yok.

İletişimi çok kuvvetli.

Güleryüzlü, konuşkan, cıvıl cıvıl, hayat dolu.

Bilgili,birikimli nazik.

Sevgi ve şefkat dolu biri olduğu her halinden belli.

Yataktaki Aylin (Temsili değildir):

Kendisine tekrardan sevgilerimi sunar esenlikler dilerim.

Tabi böyle bir şey mümkünse...

andac Çevrimdışı
25 Mar 2017
629
1,278
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Coşkun abi deyince :) Antalya'da bir beach-clup, Istanbul'dan bir kac muzisyen velet Coskun abileriyle muhabbetteler. Bir sey olacagindan degil de, içki masası geyiği iste, içlerinden biri "abi ya" diyor. .
"Seninle bir ara sarkilardan birine video çeksek? Negzel olur"
"Tamam lan çekelim, ama şarkının sözlerini ben yazacagim" diye cevap veriyor Coşkun abi..
"Asıl siz bana tecavüz ettiniz" :)))
Güzel, keyifli ve iste olması gereken dedirten örnek paylaşım için teşekkürler her iki tarafa da.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Çoşkun abinin dişisi çok masum kalırdı sanırım.

Hah, bravoo! Gören de cidden Coşkun abinin dşisi sanacak ve hemen görselliğe gidecek aklı. 🤭 Bir kere, ben kel değilim ve dişlerim de güzel. 🤣🤣

Aklıma ne geldi ama bak , benden olur bence bir Feriştah Yenge. 🤣🤣

terzi Çevrimdışı
27 Ocak 2016
47
106
Cinsiyetiniz nedir?
Bir kere, ben kel değilim ve dişlerim de güzel.

Şurada anlaşalım dişlerinin güzelliği kalbinin güzelliğinin yanında yumurtanın ipana ile fırçalanmamış kısmı gibi kalır.

Bkz.

1kh8Ig.jpg

Aklıma ne geldi ama bak , benden olur bence bir Feriştah Yenge.

Feriştah yenge değil de Game of Thrones'ta ölüleri dirilten Red Woman olabilir.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Coşkun abi deyince :) Antalya'da bir beach-clup, Istanbul'dan bir kac muzisyen velet Coskun abileriyle muhabbetteler. Bir sey olacagindan degil de, içki masası geyiği iste, içlerinden biri "abi ya" diyor. .
"Seninle bir ara sarkilardan birine video çeksek? Negzel olur"
"Tamam lan çekelim, ama şarkının sözlerini ben yazacagim" diye cevap veriyor Coşkun abi..
"Asıl siz bana tecavüz ettiniz" :)))
Güzel, keyifli ve iste olması gereken dedirten örnek paylaşım için teşekkürler her iki tarafa da.

Paylaşım için teşekkürler sevgili @andac, güldürdü.🤗😁

Biz de sana teşekkür ederiz "elit" yorumun için.😁

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Aylin ile hicri takvime göre 19 Zilkade 1441 tarihinde iki saatlik (sözde) bir görüşme gerçekleştirdik. Bu görüşmede iki farklı Aylin ile tanıştım. Gündüz iş adamı, hayırsever Bruce Wayne şehirde huzur ve güveni sağlamak için geceleri nasıl Batman'e dönüşüyor ise sizi temin ederim ki dostlar Aylin de salondan yatak odasına böyle bir değişim geçiriyor. Bu sebeple başlığın adını da bir süper kahraman ismi ile süslemekte bir beis görmedim.

Öyle ise sizlere iki farklı Aylin analizi yapalım:

Salondaki Aylin:

Saatle dakikayla saniyeyle hiç işi yok.

İletişimi çok kuvvetli.

Güleryüzlü, konuşkan, cıvıl cıvıl, hayat dolu.

Bilgili,birikimli nazik.

Sevgi ve şefkat dolu biri olduğu her halinden belli.

Yataktaki Aylin (Temsili değildir):

Kendisine tekrardan sevgilerimi sunar esenlikler dilerim.

Sevgili @terzi,

Öncelikle, gecikmeli teşekkür yazım için affedilmeyi dilerim... 🙏

Tipik bir ikizler kadını olarak, cidden her ortamda farklılaşıyorum galiba diyorum ben de kendime, bukalemun Aylin miyim acaba? 🤣🤣
Neyse, harika vakit geçirdim ama tahminlerinden beni mahrum bıraktığın için de bir küsmedim değil sana... 😁😁

Bir de , o video nedir ama ya?? Neden kurban adaylarımı korkutuyorsunuz siz? 🤪🤪 Yarıldım izlerken.😂
Yakında adı çıkmış dokuza, inmez sekize AylinAylin diyeceğim kendime.🤪

Harika yorumların için çok teşekkür eder ve tekrar denk gelebilmek dileğiyle derim.

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!

Sevgiler... 😘

Son düzenleme:
terzi Çevrimdışı
27 Ocak 2016
47
106
Cinsiyetiniz nedir?
Sevgili @terzi,

Öncelikle, gecikmeli teşekkür yazım için affedilmeyi dilerim... 🙏

Tipik bir ikizler kadını olarak, cidden her ortamda farklılaşıyorum galiba diyorum ben de kendime, bukalemun Aylin miyim acaba? 🤣🤣
Neyse, harika vakit geçirdim ama tahminlerinden beni mahrum bıraktığın için de bir küsmedim değil sana... 😁😁

Bir de , o video nedir ama ya?? Neden kurban adaylarımı korkutuyorsunuz siz? 🤪🤪 Yarıldım izlerken.😂
Yakında adı çıkmış dokuza, inmez sekize AylinAylin diyeceğim kendime.🤪

Harika yorumların için çok teşekkür eder ve bir tekrar denk gelebilmek dileğiyle derim.

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!

Sevgiler... 😘

İletişim kurduğumuz ilk andan beni kapıdan yolcu ettiğin ana kadar her şey kusursuz idi. Bu yazıyı yazmakta bu kadar geciktiğim için asıl ben müteessirim.

Tahminlerimi paylaşmamam çok isabetli olmuş. Sonuçlardan sonra bir daha yüzüme bakmayabilirdin. :LOL:

En kısa zamanda yeniden görüşmek ümidi ile sevgilerimi sunarım.

Esenlikler diliyorum.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Şurada anlaşalım dişlerinin güzelliği kalbinin güzelliğinin yanında yumurtanın ipana ile fırçalanmamış kısmı gibi kalır.

Bkz.

1kh8Ig.jpg

Feriştah yenge değil de Game of Thrones'ta ölüleri dirilten Red Woman olabilir.

Aaa, hayal meyal da olsa ben o ipana ile fırçalanan yumurta mevzusunu hatırlıyorum galiba ya. 🤗🤗

Yalnız, mecaz anlayışına da hayran kaldım doğrusu.😋😘

Bu arada, RED WOMAN benzetmesi için ekstra utandım.🤭🤭

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
İletişim kurduğumuz ilk andan beni kapıdan yolcu ettiğin ana kadar her şey kusursuz idi. Bu yazıyı yazmakta bu kadar geciktiğim için asıl ben müteessirim.

Tahminlerimi paylaşmamam çok isabetli olmuş. Sonuçlardan sonra bir daha yüzüme bakmayabilirdin. :LOL:

En kısa zamanda yeniden görüşmek ümidi ile sevgilerimi sunarım.

Esenlikler diliyorum.

Ahaah, dur dur; ben özür diledim bu hoş referansa gecikmeli bir teşekkür yazısı kaleme aldığım için yahu. Sen niye özür diliyorsun? Yanlış anlaştık.🙈

Tahminsel modun düşük bu ara ha? :( Üzüldüm bak.😢

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Önceliklisoru ne icip yazdın olsaydı. 🤣 valla kötübir şey dememişimdir. Ama yazdığımı çözümleme çalışmalarımin bitmesini dört gözle bekliyorum 😎

Ahaha, estağfurullah.🤗 Kötü bir şey dedin demedim yahu, bir dur; sadece cümleyi anlayamadım hala. Hani benim edebi kişiliğimmm neredeeee? 🤪

Deezy Çevrimdışı

Deezy

Normal Üye
24 Ağu 2020
41
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bu arada son zamanlardaki en eğlenceli başlık burası olmuş

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,830
8,046
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekürler sevişmenize sağlık ikinizede tebrikler

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Sohbette ve yatakta insanin canini oku, sonra ne yazdin de 😎 . Ben hakimim masum bey.

🤪🤪 Kelime oyunlarını sevsinler.😉 Hakim Bey, hafta içi Şişli semalarında toplu eylemler olacakmış, bu arkadaş da şüpheli listesinde, dikkat. 🙄🤪🤪

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Şimdi bır eylemler güzeli şarkısı giderde; fazla aşk kokmasi yurdum zamparasini bozar. 😚

O halde yurdum zamparalarına gelsin 😁😁😁 ( Zalımsın hayat, beni bile Ankara havalarını dinler hale getirdin, teeey.😃 )

NOT : google layıp buldum valla. 😂

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,302
2,249
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için iki tarafa da teşekkürler :) klavyenize sağlık :)

Sherlock_35

Normal Üye
16 Eyl 2020
5
4
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Vay vayyy. 🤗 Nihal Atsız üstadı severiz. Ayrıca sen faşik değilsin. 🙋🏼‍♀️😘 Ben hiç değilim. ☺ İnsanN insandır be ya. 🤗
Aylin Hanım İzmir’den ayrılıp İstanbul’a taşınmama sebep olacaksınız lütfen bu denli güzel, cazibeli ve sohbeti harika insan olmayın rica ediyorummmm 😅

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,302
2,249
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Aylin Hanım İzmir’den ayrılıp İstanbul’a taşınmama sebep olacaksınız lütfen bu denli güzel, cazibeli ve sohbeti harika insan olmayın rica ediyorummmm 😅

Aaa, amanin amaninn! ☺☺ Beni böyle utandıracak cümleler kurnadak iyi olurdu sevgili @Sherlock_35 , çok beyaz olunca hemen kızarıyorum. Efenim, iletişmeden, kaynaşmadan sevişmek zor zanaat, e ben insanları ve iletişimi de severim, ne yapayım ? ☺ Hoş sözleriniz için teşekkürler. Güzel İzmir'imize sevgiler. 🙋🏼😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar