Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Venüs mü desem? Afrodit mi?☺️😋

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,091
2,867
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Selam!Forum ahalisi...

Sanırım ,bu zamana kadar takip ettiğim,pembişler içinde görüşme şansını en son yakaladığım güzellik Elena oldu.Yaklaşık bir yılı aşkın radarımdaydı☺️Bir süre incall görüşme yapmasını beklemek zorunda kaldım.O gerçekleşti.Bu kez aksilikler üst üste eklendi.Buluşamadık.Derken foruma katılalı da bayağo oldu,ancak çatıştı yollarımız.Belki de böylesi daha güzel oldu.İyice alevlendi arzularımız.🔥🔥🔥

Nihayet geçen gün randevulaştık..
Herkesin anlattığı o malum rezidansın,malum girişini atlattıktan sonra heyecan içinde çıkılan asansörden inip,sevgili partnerimin kapısını tıklattım.”Geliyorum”sesindeki o hafif kırık Türkçe,doğru kapıda olduğumun habercisiydi.

Veee..açılan kapıda ilk bakış,ilk görüş...👌Tam puan...MFÖ’nün şarkısında olduğu gibi..”Kız çok güzel,lâtif,şirin..Tam bir ahu..Venüs mü desem?Afrodit mi? Eli yüzü düzgün,bir içim su” Elena,”-Girmeyecek misin?”demese kapıda kaldım öylesine😅😅”E,e,e..tabii giriyorum”diyerek adımımı attım içeri.Küçük bir selamlaşma faslından sonra,müsadeleriyle kendimi duşa attım.Duş sonrası,elinde temiz pak havlusuyla geldi güzelim banyoya..Ne olduğunu ikimizde anlamadan,yapıştı dudaklarımız..Aylarca süren bir özlem fırtınası koptu bir anda.Nasıl bir sarılma,öpüşme?Kopamıyoruz...Çektim tekrardan duşun altına,ıslak ıslak,öpüşüyoruz şimdi.Rahat durmayan eller ve birleşen bedenler...😋😋😋

Aklandık,paklandık,durulandıktan sonra,şöyle bir kendimize geldik.Bir ara nerdeyim ben falan oldum😅Küçük,kutu gibi düzenli,temiz bir evde,çok ama çok güzel,şirin,güleryüzlü,benim için çok ideal vücut ölçülerine sahip(Buna memitolar da dahil☺️Her ne kadar kendisi bile küçük bunlar dese de😅)bebek gibi yumuşak,ama spor yaptığı belli olan,taş gibi bir bedene sahip bir kız ile(gfe’nin tam karşılığı)bir arada olduğumu fark ettim nihayet.O kızın adı;Elena☺️...

İletişimi biraz zayıf(sosyal medyada)Bu durum kafamda küçük de olsa soru işaretleri barındırıyordu açıkcası.Ancak,yüz yüze geldiğimiz andan beri çok yanıldığımın farkına vardım.Ve itiraf da ettim.Çok samimi,sıcacık,yapmacık hiç bir davranışı olmayan,belli bir kültürden geldiği apaçık ortada olan,harika bir kız Elena...Beni yıllar,yıllar öncesine götürdü🥺Çok gençlik dönemimdi,bi Romen kız arkadaşım vardı,adı;Cristina..🥺Vücut,tutum ve davranışlar,içtenlik,sıcaklık tıpkı o..Tek farkı saçlarının kıvırcık olmaması☺️(Neydi o günler....🥺)

Size yatak faslını anlatmayacağım bu kez forumdaşlar..Nedense içinden öyle geldi.Merak edenler için bi parantez açabilirim sadece;Elena,öyle,böyle sevişmiyor.Sevişir gibi hiç yapmıyor.Alıyor ruhunu,bedenini,içine hapsediyor...Taki o bırakınca nefes alıyorsun😋Sıradan değil,duygularla bütünleşen bir sevişme bu...Teknik terimlere,pozisyonlara,skora odaklanmıyorsanız,tam aradığınız kadının adı Elena..👌Ha!...İsterseniz onları da yapabilirsiniz.Sadece benim tarzım değil.

Kısaca toparlamak gerekirse;Sevgili Elena ile muhteşem vakit geçirdim.Yedik ,içtik..Dans ettik,güldük,eğlendik ve harika seviştik..Daha ne isteyebilirim ki?

Kuzum,çok teşekkürler bu güzellikleri bana yaşattığın için...Seni tanımaktan,seninle olmaktan büyük keyif aldım.İyiki buluşabildik çok geç kalmış olsak da..İleriki görüşmelerimizde acısını çıkarmaya devam edeceğiz..Öpüyorum yüzün gibi temiz,güzel kalbinden😘❣️💕💗❤️

Dip not:Aşık olunacak kız kendisi☺️Aman dikkatli olun😅Tutulursunuz...😉

Ekli dosyalar

• 8D0DC74B-936D-4846-A70F-B56755287F0D.jpeg
    8D0DC74B-936D-4846-A70F-B56755287F0D.jpeg
    51.5 KB · Görüntüleme: 402
  • 77FB70C1-A582-4300-BD45-ABCC9CEFAE0F.jpeg
    77FB70C1-A582-4300-BD45-ABCC9CEFAE0F.jpeg
    44.6 KB · Görüntüleme: 405
  • AFA83CD9-3A34-4327-ACAA-7F99786B636F.jpeg
    AFA83CD9-3A34-4327-ACAA-7F99786B636F.jpeg
    50.3 KB · Görüntüleme: 405
LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,091
2,867
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Günün anısına,objektifimden...Elena...😋

woody Çevrimdışı
12 May 2020
437
1,340
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Süvari Bey' im; pruvanız neta olsun diyorum ve çekiliyorum ;)

Paylaşımınız için teşekkürler. Umarım benzerlerini tekrar tekrar okuruz :)

23 Nis 2020
373
312
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kaptan kuzey rüzgarı gibi esmeye devam ediyor...
Çok güzel bir paylaşın olmuş kaptan fotoğraflarda çok hoş.

Son düzenleme:
ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
915
Selam!Forum ahalisi...

Sanırım ,bu zamana kadar takip ettiğim,pembişler içinde görüşme şansını en son yakaladığım güzellik Elena oldu.Yaklaşık bir yılı aşkın radarımdaydı☺Bir süre incall görüşme yapmasını beklemek zorunda kaldım.O gerçekleşti.Bu kez aksilikler üst üste eklendi.Buluşamadık.Derken foruma katılalı da bayağo oldu,ancak çatıştı yollarımız.Belki de böylesi daha güzel oldu.İyice alevlendi arzularımız.🔥🔥🔥

Nihayet geçen gün randevulaştık..
Herkesin anlattığı o malum rezidansın,malum girişini atlattıktan sonra heyecan içinde çıkılan asansörden inip,sevgili partnerimin kapısını tıklattım.”Geliyorum”sesindeki o hafif kırık Türkçe,doğru kapıda olduğumun habercisiydi.

Veee..açılan kapıda ilk bakış,ilk görüş...👌Tam puan...MFÖ’nün şarkısında olduğu gibi..”Kız çok güzel,lâtif,şirin..Tam bir ahu..Venüs mü desem?Afrodit mi? Eli yüzü düzgün,bir içim su” Elena,”-Girmeyecek misin?”demese kapıda kaldım öylesine😅😅”E,e,e..tabii giriyorum”diyerek adımımı attım içeri.Küçük bir selamlaşma faslından sonra,müsadeleriyle kendimi duşa attım.Duş sonrası,elinde temiz pak havlusuyla geldi güzelim banyoya..Ne olduğunu ikimizde anlamadan,yapıştı dudaklarımız..Aylarca süren bir özlem fırtınası koptu bir anda.Nasıl bir sarılma,öpüşme?Kopamıyoruz...Çektim tekrardan duşun altına,ıslak ıslak,öpüşüyoruz şimdi.Rahat durmayan eller ve birleşen bedenler...😋😋😋

Aklandık,paklandık,durulandıktan sonra,şöyle bir kendimize geldik.Bir ara nerdeyim ben falan oldum😅Küçük,kutu gibi düzenli,temiz bir evde,çok ama çok güzel,şirin,güleryüzlü,benim için çok ideal vücut ölçülerine sahip(Buna memitolar da dahil☺Her ne kadar kendisi bile küçük bunlar dese de😅)bebek gibi yumuşak,ama spor yaptığı belli olan,taş gibi bir bedene sahip bir kız ile(gfe’nin tam karşılığı)bir arada olduğumu fark ettim nihayet.O kızın adı;Elena☺...

İletişimi biraz zayıf(sosyal medyada)Bu durum kafamda küçük de olsa soru işaretleri barındırıyordu açıkcası.Ancak,yüz yüze geldiğimiz andan beri çok yanıldığımın farkına vardım.Ve itiraf da ettim.Çok samimi,sıcacık,yapmacık hiç bir davranışı olmayan,belli bir kültürden geldiği apaçık ortada olan,harika bir kız Elena...Beni yıllar,yıllar öncesine götürdü🥺Çok gençlik dönemimdi,bi Romen kız arkadaşım vardı,adı;Cristina..🥺Vücut,tutum ve davranışlar,içtenlik,sıcaklık tıpkı o..Tek farkı saçlarının kıvırcık olmaması☺(Neydi o günler....🥺)

Size yatak faslını anlatmayacağım bu kez forumdaşlar..Nedense içinden öyle geldi.Merak edenler için bi parantez açabilirim sadece;Elena,öyle,böyle sevişmiyor.Sevişir gibi hiç yapmıyor.Alıyor ruhunu,bedenini,içine hapsediyor...Taki o bırakınca nefes alıyorsun😋Sıradan değil,duygularla bütünleşen bir sevişme bu...Teknik terimlere,pozisyonlara,skora odaklanmıyorsanız,tam aradığınız kadının adı Elena..👌Ha!...İsterseniz onları da yapabilirsiniz.Sadece benim tarzım değil.

Kısaca toparlamak gerekirse;Sevgili Elena ile muhteşem vakit geçirdim.Yedik ,içtik..Dans ettik,güldük,eğlendik ve harika seviştik..Daha ne isteyebilirim ki?

Kuzum,çok teşekkürler bu güzellikleri bana yaşattığın için...Seni tanımaktan,seninle olmaktan büyük keyif aldım.İyiki buluşabildik çok geç kalmış olsak da..İleriki görüşmelerimizde acısını çıkarmaya devam edeceğiz..Öpüyorum yüzün gibi temiz,güzel kalbinden😘💕💗

Dip not:Aşık olunacak kız kendisi☺Aman dikkatli olun😅Tutulursunuz...😉
Teşekkür ederim güzel sıcak saatler için memnun oldum kalbi güzel insan ve çiçek içinde çok çok teşekkür ederim herzaman beklerım 😊😘

ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
915
sevgili dostumuz Kaptan yazdı mı insan yaşamış gibi oluyor.. Elenayı ben de tanıdım.. gerçekten çok tatlı sevimli minyon benim de sevdiğim gibi küçük göğüslere ve dar bir bele sahip...rezidansın girişinde kimlik sorulması az da olsa rahatsızlık verıyor ama onun dışında herşey olumlu..geçkince olmam dolayısıyla elenanın biraz intibak sorunu olduysa da hemen adapte oldu ve çok güzel şeyler yaşattı.. kaptanımıza ve sevgili Elenaya bu güzel paylaşımı sağladıklarından ötürü teşekkürler:)
Teşekkür ederim artık güvenlık sıkıntı yok sallaya bilirsız😘

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,091
2,867
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kaptan bu ara bastın gaza sol şeritten gidiyorsun 🤣
Hadi bakalım 😉 paylaşıma teşekkürler; yenileri gelsin 🤣🤣
Seni yakalama şansımı zorluyorum biraz😅😅😅Elena bulutların üstüne çıkardı,ordan @Aya Yolculuk çok yakın😉😅😅😅

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,091
2,867
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Süvari Bey' im; pruvanız neta olsun diyorum ve çekiliyorum ;)

Paylaşımınız için teşekkürler. Umarım benzerlerini tekrar tekrar okuruz :)
Senin de yolun ve farın(😅)hep açık olsun..😅😅

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,091
2,867
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sevgili dostumuz Kaptan yazdı mı insan yaşamış gibi oluyor.. Elenayı ben de tanıdım.. gerçekten çok tatlı sevimli minyon benim de sevdiğim gibi küçük göğüslere ve dar bir bele sahip...rezidansın girişinde kimlik sorulması az da olsa rahatsızlık verıyor ama onun dışında herşey olumlu..geçkince olmam dolayısıyla elenanın biraz intibak sorunu olduysa da hemen adapte oldu ve çok güzel şeyler yaşattı.. kaptanımıza ve sevgili Elenaya bu güzel paylaşımı sağladıklarından ötürü teşekkürler:)
Yaşayanlar anlamıştır zaten beni..Yaşatan @ELENA ’gelsin..👏👏👏

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,091
2,867
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkür ederim güzel sıcak saatler için memnun oldum kalbi güzel insan ve çiçek içinde çok çok teşekkür ederim herzaman beklerım 😊😘
Bendeki sadece senin güzelliğinin yansıması bebeğim..Tüm bu güzellikleri yaşatan sensin😘Yeni buluşmalara diyelim🥂🍾🥂

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
tebrikler üstadım bu kadar ince ve detaylı anlatım için senin adına ben sevindim valla

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar