- 13 Ara 2019
- 2,091
- 2,867
- 53
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Selam!Forum ahalisi...
Sanırım ,bu zamana kadar takip ettiğim,pembişler içinde görüşme şansını en son yakaladığım güzellik Elena oldu.Yaklaşık bir yılı aşkın radarımdaydı
Bir süre incall görüşme yapmasını beklemek zorunda kaldım.O gerçekleşti.Bu kez aksilikler üst üste eklendi.Buluşamadık.Derken foruma katılalı da bayağo oldu,ancak çatıştı yollarımız.Belki de böylesi daha güzel oldu.İyice alevlendi arzularımız.

Nihayet geçen gün randevulaştık..
Herkesin anlattığı o malum rezidansın,malum girişini atlattıktan sonra heyecan içinde çıkılan asansörden inip,sevgili partnerimin kapısını tıklattım.”Geliyorum”sesindeki o hafif kırık Türkçe,doğru kapıda olduğumun habercisiydi.
Veee..açılan kapıda ilk bakış,ilk görüş...
Tam puan...MFÖ’nün şarkısında olduğu gibi..”Kız çok güzel,lâtif,şirin..Tam bir ahu..Venüs mü desem?Afrodit mi? Eli yüzü düzgün,bir içim su” Elena,”-Girmeyecek misin?”demese kapıda kaldım öylesine
”E,e,e..tabii giriyorum”diyerek adımımı attım içeri.Küçük bir selamlaşma faslından sonra,müsadeleriyle kendimi duşa attım.Duş sonrası,elinde temiz pak havlusuyla geldi güzelim banyoya..Ne olduğunu ikimizde anlamadan,yapıştı dudaklarımız..Aylarca süren bir özlem fırtınası koptu bir anda.Nasıl bir sarılma,öpüşme?Kopamıyoruz...Çektim tekrardan duşun altına,ıslak ıslak,öpüşüyoruz şimdi.Rahat durmayan eller ve birleşen bedenler...

Aklandık,paklandık,durulandıktan sonra,şöyle bir kendimize geldik.Bir ara nerdeyim ben falan oldum
Küçük,kutu gibi düzenli,temiz bir evde,çok ama çok güzel,şirin,güleryüzlü,benim için çok ideal vücut ölçülerine sahip(Buna memitolar da dahil
Her ne kadar kendisi bile küçük bunlar dese de
)bebek gibi yumuşak,ama spor yaptığı belli olan,taş gibi bir bedene sahip bir kız ile(gfe’nin tam karşılığı)bir arada olduğumu fark ettim nihayet.O kızın adı;Elena
...
İletişimi biraz zayıf(sosyal medyada)Bu durum kafamda küçük de olsa soru işaretleri barındırıyordu açıkcası.Ancak,yüz yüze geldiğimiz andan beri çok yanıldığımın farkına vardım.Ve itiraf da ettim.Çok samimi,sıcacık,yapmacık hiç bir davranışı olmayan,belli bir kültürden geldiği apaçık ortada olan,harika bir kız Elena...Beni yıllar,yıllar öncesine götürdü
Çok gençlik dönemimdi,bi Romen kız arkadaşım vardı,adı;Cristina..
Vücut,tutum ve davranışlar,içtenlik,sıcaklık tıpkı o..Tek farkı saçlarının kıvırcık olmaması
(Neydi o günler....
)
Size yatak faslını anlatmayacağım bu kez forumdaşlar..Nedense içinden öyle geldi.Merak edenler için bi parantez açabilirim sadece;Elena,öyle,böyle sevişmiyor.Sevişir gibi hiç yapmıyor.Alıyor ruhunu,bedenini,içine hapsediyor...Taki o bırakınca nefes alıyorsun
Sıradan değil,duygularla bütünleşen bir sevişme bu...Teknik terimlere,pozisyonlara,skora odaklanmıyorsanız,tam aradığınız kadının adı Elena..
Ha!...İsterseniz onları da yapabilirsiniz.Sadece benim tarzım değil.
Kısaca toparlamak gerekirse;Sevgili Elena ile muhteşem vakit geçirdim.Yedik ,içtik..Dans ettik,güldük,eğlendik ve harika seviştik..Daha ne isteyebilirim ki?
Kuzum,çok teşekkürler bu güzellikleri bana yaşattığın için...Seni tanımaktan,seninle olmaktan büyük keyif aldım.İyiki buluşabildik çok geç kalmış olsak da..İleriki görüşmelerimizde acısını çıkarmaya devam edeceğiz..Öpüyorum yüzün gibi temiz,güzel kalbinden

Dip not:Aşık olunacak kız kendisi
Aman dikkatli olun
Tutulursunuz...
Sanırım ,bu zamana kadar takip ettiğim,pembişler içinde görüşme şansını en son yakaladığım güzellik Elena oldu.Yaklaşık bir yılı aşkın radarımdaydı

Nihayet geçen gün randevulaştık..
Herkesin anlattığı o malum rezidansın,malum girişini atlattıktan sonra heyecan içinde çıkılan asansörden inip,sevgili partnerimin kapısını tıklattım.”Geliyorum”sesindeki o hafif kırık Türkçe,doğru kapıda olduğumun habercisiydi.
Veee..açılan kapıda ilk bakış,ilk görüş...

Aklandık,paklandık,durulandıktan sonra,şöyle bir kendimize geldik.Bir ara nerdeyim ben falan oldum

İletişimi biraz zayıf(sosyal medyada)Bu durum kafamda küçük de olsa soru işaretleri barındırıyordu açıkcası.Ancak,yüz yüze geldiğimiz andan beri çok yanıldığımın farkına vardım.Ve itiraf da ettim.Çok samimi,sıcacık,yapmacık hiç bir davranışı olmayan,belli bir kültürden geldiği apaçık ortada olan,harika bir kız Elena...Beni yıllar,yıllar öncesine götürdü

Size yatak faslını anlatmayacağım bu kez forumdaşlar..Nedense içinden öyle geldi.Merak edenler için bi parantez açabilirim sadece;Elena,öyle,böyle sevişmiyor.Sevişir gibi hiç yapmıyor.Alıyor ruhunu,bedenini,içine hapsediyor...Taki o bırakınca nefes alıyorsun

Kısaca toparlamak gerekirse;Sevgili Elena ile muhteşem vakit geçirdim.Yedik ,içtik..Dans ettik,güldük,eğlendik ve harika seviştik..Daha ne isteyebilirim ki?
Kuzum,çok teşekkürler bu güzellikleri bana yaşattığın için...Seni tanımaktan,seninle olmaktan büyük keyif aldım.İyiki buluşabildik çok geç kalmış olsak da..İleriki görüşmelerimizde acısını çıkarmaya devam edeceğiz..Öpüyorum yüzün gibi temiz,güzel kalbinden

Dip not:Aşık olunacak kız kendisi