Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Veeee Yaşanması Gereken Bir Gün Yaşanmıştır...

Sancorra Çevrimdışı

Sancorra

Normal Üye
2 Nis 2021
31
86
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar....

Pempiş camiasına girdim gireli tecrübe etmek istediğim şeylerden biri de duo görüşmeydi. Sağolsunlar Hayal ve Masal ikilisi bunu sağladılar :)

Konumları aşırı merkezi hatta evlerine sadece metrelerce uzakta, İstanbul'un en bilindik otoparkı mevcut. Kolay bir ulaşımdan sonra beni oldukça sıcak şekilde iki hanımefendi karşıladı.

Öncelikle şunu söylemeliyim, sadece sohbetleri için bile gerçekten bu çifti tanımanızı isterim. :) Çok iyi arkadaşlar, çok eğlenceliler. Görüşme başında, arasında ve sonunda sohbetlerinden çok keyif aldım, bolca güldüm.

Yatak performansları ise inanılmazdı. Gerçekten işlerini severek yapıyorlar. Mecburi bir ara verdikleri için uzun zaman sonra ilk görüştükleri insan ben olmuştum, "içinden geçicez" dediler öyle de oldu. Şikayetçi değilim :))) Yatakta sizi paylaşamamalar çok tatlı. Kesinlikle tecrübe edilmesi gerek....

17 Haz 2023
218
188
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar....

Pempiş camiasına girdim gireli tecrübe etmek istediğim şeylerden biri de duo görüşmeydi. Sağolsunlar Hayal ve Masal ikilisi bunu sağladılar :)

Konumları aşırı merkezi hatta evlerine sadece metrelerce uzakta, İstanbul'un en bilindik otoparkı mevcut. Kolay bir ulaşımdan sonra beni oldukça sıcak şekilde iki hanımefendi karşıladı.

Öncelikle şunu söylemeliyim, sadece sohbetleri için bile gerçekten bu çifti tanımanızı isterim. :) Çok iyi arkadaşlar, çok eğlenceliler. Görüşme başında, arasında ve sonunda sohbetlerinden çok keyif aldım, bolca güldüm.

Yatak performansları ise inanılmazdı. Gerçekten işlerini severek yapıyorlar. Mecburi bir ara verdikleri için uzun zaman sonra ilk görüştükleri insan ben olmuştum, "içinden geçicez" dediler öyle de oldu. Şikayetçi değilim :))) Yatakta sizi paylaşamamalar çok tatlı. Kesinlikle tecrübe edilmesi gerek....
Darısı bütün duo sevenlere😂😂

ÖYKÜ-HAYAL Çevrimdışı
21 Eki 2022
106
358
Selamlar....

Çok çok teşekkür ederiz canim bu güzel referansın için 😘😘

MustafaPasa Çevrimdışı
2 May 2023
71
65
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar