- 31 Ara 2021
- 120
- 150
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese selam millet.
Sanada Merhaba, gözlerine bakıp hapsolduğum bir su misali zarif teninde kaybolduğum nefesinle nefesimin düğümlendiği rüzgarına kapılıp saçlarının tenimi okşadığı mükemmel kadın
Forumda ilk referansım ilk görüşmem ve ilk birliktelik
yüzüne konuşmasına gözlerine gülüşüne kokusuna içtenliğine anlayışına misafirperverliğine vücuduna herseyine aşık olunası biri 
mükemmel bir güzellik. Kim mi ?
Günler öncesinde kendisine mesaj attim görüşme için hemen yanıt geldi buluşmamızdan bir gün öncesinde tekrar teyitleselim plan program yapalim dedik ve o günü okeyleştik. Çocuklar gibi sevinçten çılgına döndüm
ve o büyük gün geldi. Saatler yaklaşmasıyla bendeki kalp atış hızı da aynı hızlanıyordu. Giderken minik bir hediyemle birlikte adresine gittim biraz rötarlı olmasına rağmen sonunda kapısının önündeydim. Zile basmamla kapıya doğru gelen ayak sesi melodi gibi geliyodu. Ve ta taaamm
kapı açıldı ve karşımda aşık olduğum insan o an şöyle yaparım böyle yaparım diye kendi kendimi tembihlemistim gelirken ama inanın adımı bile unutma derecesindeydim. 
Masa hazırlamış benim küçük ballı çöreğim
aparatif olsada bana o an mum ışığında elit bir restorandaymisim gibi geldi. Ben istemsizce gerildim nedense ve o an kendimde değildim çünkü tutulmuştum
onu dinlerken görüntü olarak çok sakindim ama içimde ne kasırgalar ne fırtınalar kopuyordu 
Muhabbetin ardında o beklenen an geldi yavaş yavaş odaya gecerken o baş döndürücü kokusu beni takip ediyodu. Odaya girdigimde sarhoş gibiydim. ( Alkol alınmadı
) nolduğunu anlamadan dudaklarını dudaklarımda hissettim sonra bedeni bedenime değdiğinde tamamen başka bir dünyaya yolculuk başladı. O teni öpüşü vücudu aman tanrım..!
Saçları tenimi okşarcasına birbirimizindik. 2 saatlik bir görüşmeydi keşke ömürlük olsa hiç cikmasaydim
ve veda vakti geldi
çıkarken hoşçakal öpücüğünü verip yolcu etti ayaklarımın bağı çözüldü sanki bi an asansörden inip tekrar mı diye aklımdan geçmedi değil 
anlatırken tekrar yaşadım o günü... kokunu kendi kokumla değiştirdim ruhuma kazıdım resmen
herşey mükemmel ötesiydi çok çok çok çok teşekkür ederim herşey için. Yüzümde bir tebessüm bıraktın görüşmek dileğiyle...
Bu arada kahve sözün hala geçerli dimi 

@Masöz Ezgi
Sevgilerimle Lufian

Sanada Merhaba, gözlerine bakıp hapsolduğum bir su misali zarif teninde kaybolduğum nefesinle nefesimin düğümlendiği rüzgarına kapılıp saçlarının tenimi okşadığı mükemmel kadın

Forumda ilk referansım ilk görüşmem ve ilk birliktelik

Günler öncesinde kendisine mesaj attim görüşme için hemen yanıt geldi buluşmamızdan bir gün öncesinde tekrar teyitleselim plan program yapalim dedik ve o günü okeyleştik. Çocuklar gibi sevinçten çılgına döndüm

Sevgilerimle Lufian