okant35
Normal Üye
- 3 Tem 2022
- 20
- 18
- 28
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Mesaj attığım ilk andan itibaren soğuk ve net tavırları ile ters bir şey yaparsam hapı yutarim izlenimi oluşturan Kayla. Üzgünüm çünkü gerçeği söyleyeceğim. Arkadaşlar siz doğru düzgün bir iletişim kurarsanız sonunda Kayla da hak ettiğiniz muameleyi gösterir. Konuşkan içten ve rahat olması en sevdiğim şeyleri oldu insanlığına dair. Ikramlardan alın arkadaşlar avuç avuç Kayla hanım bu konuda üzülüyor
bugün ekilmesine çok üzüldüm. Benim de ekecegimi düşünmüştü mesajına geç cevap yazınca. Bayağı da konuşmuştuk üstüne. Bu kızı eken kaybeder. Ilişki açısından gayet güzeldi. PSE isteyen arkadaşlar gönül rahatlığıyla gidebilirler. Ilişki de ben kaynaklı bir sorun yaşasak da üstesinden güzel bir şekilde geldi. Ilişki sonrası muhabbeti de çok iyi ve çok rahat. Açıkçası en çok bu kısmı sevdim ama rahat durmak da çok zordu ikinciye geçmemek için zor tuttum kendimi. Hediyeme hediye ile karşılık vermek istedi. Bu da onun samimiyetini gösteren klas bir hareketti. Üzmeyin. Madem gidemeyeceksiniz söyleyin anlayışla karşılar korkmayın. Makul sebebiniz olduğu sürece tabi.