- 10 Nis 2022
- 103
- 159
- 36
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Öncelikle geç kalan forum üyeliğim ve yorumum için affınıza sığınıyorum
Eylül sonu gibiydi. Uzun süre forum üyeliğim olmadan uzaktan uzaktan Frida Hanım paylaşımlarını ve hakkındaki referansları takip ediyordum.
Zamparalığın ne denli stresli ve zahmetli olduğunu, benim gibi yakalanma riski yüksek arkadaşlar bilecektir, zor zanaat
Bir gece çalışma ekibim değiş tokuş edilecekti ve bu benim için bulunmaz nimetti. Hemen Frida Hanım ile irtibata geçtim. Kendisi hem ilgili hem de sizi kırmadan(tabi ki üslubunuz önemli) iletişim kuruyor. İlgili günü ve saati kararladıktan sonra, o gün gelip çattı. Heyecan tavan! Uzunca zaman sonra ilk kez bir pembiş ziyaretim oluyordu. Gitmeden bir arzusu olup olmadığını sordum ve bana bıraktığını belirtti. Ben de beyaz şarap sevdiğimi söyledim ve bu akşam güzel bir akşam olsun diyerek ikramları kaptığım gibi soluğu Frida'nın semtinde aldım.
Kapıyı açtığında sanki yıllardır tanıdığım biri gibi çok hoş ve seksi olarak güzel bir karşılama yaptı sağolsun. Yeşil zeytin almayı unuttum dedim, o da ben alacaktım ama sen alırsın diye almadım dedi
gayet güzel ikramlarını da es geçemem, limonda bekletilmiş havuç dilimine kadar ikram etti
yeşil zeytin-beyaz şarap hikayemi hatırlayacaktır umarım
astrolojiden tutun da kriptolara kadar her konuda sohbetimizi ettikten sonra güzel bir müzik eşliğinde güzel anlara doğru ilk adımı masajla attık. Ama bu sefer o hedefti
benim huyum kurusun, pembiş zevk almazsa ben o birlikteliği sayamıyorum
masaj, öpüşme vs derken Frida'cığımı çok şaşırttım sanıyorum, böyle bir dayanma gücü görmediğini söyledi. Pozisyon üzerine pozisyondayız, öyle ayarlıyorum ki kendimi, full konsantreyim
Frida'cığım da hiç acele ettirmiyor, ikimiz de keyfini çıkarıyorduk.
Duşlar alındıktan sonra ilk cümlesi "foruma üye ol" oldu
sanıyorum ki ben de bir onaylı partner vizyonuna sahiptim
.
Harika geçen 3 saat için çok çok teşekkür ediyorum
umarım beni hatırlarsın. Kendine cici bak Frida'cığım

@Masöz Frida

Eylül sonu gibiydi. Uzun süre forum üyeliğim olmadan uzaktan uzaktan Frida Hanım paylaşımlarını ve hakkındaki referansları takip ediyordum.
Zamparalığın ne denli stresli ve zahmetli olduğunu, benim gibi yakalanma riski yüksek arkadaşlar bilecektir, zor zanaat

Bir gece çalışma ekibim değiş tokuş edilecekti ve bu benim için bulunmaz nimetti. Hemen Frida Hanım ile irtibata geçtim. Kendisi hem ilgili hem de sizi kırmadan(tabi ki üslubunuz önemli) iletişim kuruyor. İlgili günü ve saati kararladıktan sonra, o gün gelip çattı. Heyecan tavan! Uzunca zaman sonra ilk kez bir pembiş ziyaretim oluyordu. Gitmeden bir arzusu olup olmadığını sordum ve bana bıraktığını belirtti. Ben de beyaz şarap sevdiğimi söyledim ve bu akşam güzel bir akşam olsun diyerek ikramları kaptığım gibi soluğu Frida'nın semtinde aldım.
Kapıyı açtığında sanki yıllardır tanıdığım biri gibi çok hoş ve seksi olarak güzel bir karşılama yaptı sağolsun. Yeşil zeytin almayı unuttum dedim, o da ben alacaktım ama sen alırsın diye almadım dedi

Harika geçen 3 saat için çok çok teşekkür ediyorum