Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
TuzlaAtaşehir’de nereye yakındınız hanfendi![]()
Thanks ı wating for uYes,if thats a problem for turkish men,how about me?i preffer hotel,nice and cosy,lady also likes good food and drinks at hotel.hope can meet in January my dear miss Eylul,would be a great first turkish lady experience i hope.(Y)![]()
Bio ya şöyle yazsanız “ star Eylül Ataköy’de, Ataköy Bakırköy’ de, Bakırköy İstanbul Avrupa yakasında, Avrupa yakası İstanbul’ un batısında” gibi meselaArkadas lar ben ataköydeyim sürekli ataşehir sanmayın valla yoruldum son dakika uzak bana ya diyip iptal ediyorsunuz Ataköy Avrupa yakası Bakırköy'deAvrupa yakası ataköy ataköy ataköy 100 kere yazsam mı?
![]()
Çok beklersin....Şu atasehiri komple kapatsak oradaki pembiseri de atakoye alsak ne güzel olurdu aslında
Ataköy beylikdüzünede yakın ben biliyorum ataköyüArkadas lar ben ataköydeyim sürekli ataşehir sanmayın valla yoruldum son dakika uzak bana ya diyip iptal ediyorsunuz Ataköy Avrupa yakası Bakırköy'deAvrupa yakası ataköy ataköy ataköy 100 kere yazsam mı?
![]()
Gel ama bir gun bana yaAtaköy beylikdüzünede yakın ben biliyorum ataköyü![]()
Beylikdüzünde bir Seda hanım var, onu da bilirmisinAtaköy beylikdüzünede yakın ben biliyorum ataköyü![]()
Aaaa nerdesin senArtık ha Ataşehir, ha Ataköy bana aynı uzaklıkta. Aslında çok da uzak sayılmaz, yaklaşık 750 km. Uçakla bir saat diyerek avutuyorum kendimi.
Artık çok uzaklardayım. Buradaki şiveyle söyleyeyim, Moğla.Aaaa nerdesin sen![]()
Arkadas lar ben ataköydeyim sürekli ataşehir sanmayın valla yoruldum son dakika uzak bana ya diyip iptal ediyorsunuz Ataköy Avrupa yakası Bakırköy'deAvrupa yakası ataköy ataköy ataköy 100 kere yazsam mı?
![]()
MaalesefForumda atasehirde 20 den fazla kız var normal sanki kusum karıştırılmasıBana da zamann zaman yazıyorlar
![]()
Bu Ataşehir olmayacağı anlamına gelmez di mi? İlerde..Arkadas lar ben ataköydeyim sürekli ataşehir sanmayın valla yoruldum son dakika uzak bana ya diyip iptal ediyorsunuz Ataköy Avrupa yakası Bakırköy'deAvrupa yakası ataköy ataköy ataköy 100 kere yazsam mı?
![]()
Yok ataköy candırBu Ataşehir olmayacağı anlamına gelmez di mi? İlerde..![]()
Arkadas lar ben ataköydeyim sürekli ataşehir sanmayın valla yoruldum son dakika uzak bana ya diyip iptal ediyorsunuz Ataköy Avrupa yakası Bakırköy'deAvrupa yakası ataköy ataköy ataköy 100 kere yazsam mı?
![]()
KesinlikleHaklısınız ...
Böylesine güzel sınırsız bir hanımefendinin, sınırlarını zorlamamalı...
Ataköy tekdir ...
Ataköy'de tekdir Eylül hanım...![]()
Avcılar ile Bağcıları bile karıştiranlar varsa,Ataköy ile Ataşehiri karıştirmalarina pek bir şaşirmadımArkadas lar ben ataköydeyim sürekli ataşehir sanmayın valla yoruldum son dakika uzak bana ya diyip iptal ediyorsunuz Ataköy Avrupa yakası Bakırköy'deAvrupa yakası ataköy ataköy ataköy 100 kere yazsam mı?
![]()
Demek ataköydesin bende Ataşehir diye üzülmüştüm yaArkadas lar ben ataköydeyim sürekli ataşehir sanmayın valla yoruldum son dakika uzak bana ya diyip iptal ediyorsunuz Ataköy Avrupa yakası Bakırköy'deAvrupa yakası ataköy ataköy ataköy 100 kere yazsam mı?
![]()
![]()
Yuh artık yaArkadas lar ben ataköydeyim sürekli ataşehir sanmayın valla yoruldum son dakika uzak bana ya diyip iptal ediyorsunuz Ataköy Avrupa yakası Bakırköy'deAvrupa yakası ataköy ataköy ataköy 100 kere yazsam mı?
![]()
Ama ben hep Avrupa yakası dayımAma bu son zamanlarda aldığım en kötü haber. Yasakların kalkmasını bekliyordum ve hep anadolu yakası üzerine plan yapmıştım.(
Haklısınız. Sizi görünce ata dan sonrasını gözüm görmemiş. Salağım ben. Nese planları revize edeceğiz.Ama ben hep Avrupa yakası dayım![]()
EstağfurullahHaklısınız. Sizi görünce ata dan sonrasını gözüm görmemiş. Salağım ben. Nese planları revize edeceğiz.![]()
Yok orası da uzak benim konuma onu da varoş bulurlarŞirinevler yaz anlarlar belki
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!