Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Uyanıkken rüya gördüren kadın

Atibaa

Normal Üye
8 May 2023
1
11
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İncilay hanımla bugün 2. görüşmemizi yaptık herşey mükemmel ötesinde
İletişim:
Hızlı ve net oldu.Randevulaşırken bile çok tatlı bir insan olduğunu anlıyorsunuz.
Konum ve Ev:
Evi büyük bir sitede otopark vs sıkıntısı yok ayrıyeten evi çok temiz mis gibi duşta bizler için hazırladığı tek kullanımlık eşyalar mevcut.
İncilay:
İncilay hanım gerçekten dış görünüş olarak çok güzel bi kadın yolda görseniz defalarca bakabilirsiniz yüz güzelliği harikulade fiziği mükemel ama kendisi ile sohbet etmek o kadar keyifliki neden orda olduğunu unutturuyor insana.Kendisini çok iyi geliştirmiş kültürel ve sosyal olarak muhabbet etmesi inanılmaz keyifli bir insan ona tekrar teşekkür ediyorum güzel sohbetimiz için.
Yatak kısmına gelecek olursak gerçekten rüyada gibi hissettiyor bulutların üstüne çıkıyorsunuz.
İncilay hanıma bana yaşattığı güzel duygular için çok teşekkür ediyorum tekrar görüşmek için şimdiden sabırsızlanıyorum.

7 Ağu 2021
155
230
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Güzel bir görüşme olmuş

İNCİLAY Çevrimdışı
23 May 2021
260
442
İncilay hanımla bugün 2. görüşmemizi yaptık herşey mükemmel ötesinde
İletişim:
Hızlı ve net oldu.Randevulaşırken bile çok tatlı bir insan olduğunu anlıyorsunuz.
Konum ve Ev:
Evi büyük bir sitede otopark vs sıkıntısı yok ayrıyeten evi çok temiz mis gibi duşta bizler için hazırladığı tek kullanımlık eşyalar mevcut.
İncilay:
İncilay hanım gerçekten dış görünüş olarak çok güzel bi kadın yolda görseniz defalarca bakabilirsiniz yüz güzelliği harikulade fiziği mükemel ama kendisi ile sohbet etmek o kadar keyifliki neden orda olduğunu unutturuyor insana.Kendisini çok iyi geliştirmiş kültürel ve sosyal olarak muhabbet etmesi inanılmaz keyifli bir insan ona tekrar teşekkür ediyorum güzel sohbetimiz için.
Yatak kısmına gelecek olursak gerçekten rüyada gibi hissettiyor bulutların üstüne çıkıyorsunuz.
İncilay hanıma bana yaşattığı güzel duygular için çok teşekkür ediyorum tekrar görüşmek için şimdiden sabırsızlanıyorum.
Benim tatlı bebeğim 2.görüşmemizde ilki gibi şahane oldu insan senin yanında kendini huzurlu hissediyor zaman su gibi geçiyor sohbetin ve güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim tekrar kavuşmak üzere çok öpüyorum görüşmek üzere bitanem 💕😘💐

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar