Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Unutamıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seksevereks

Normal Üye
10 Nis 2021
30
34
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yaklaşık olarak 2 hafta önce İstanbul'a daha gitmeden 1 gün önce kendisi ile iletişime geçtim. Foruma özel yaptığı ön ödeme kampanyasından da istifade ile kendisi ile 2 saatlik program ayarladık parayı gönderemeyince de daha önce görüşme yapmamıza rağmen gelince hallederiz diyerek nezaketli bi harekette bulundu. Teşekkür ediyorum. Uzun yoldan gelmem sebebiyle biraz geç kaldım ama Toprak Hanım'ın sakinleştirmeleri ve kendisini özel isteğim olan elbiseyle görünce bütün yorgunluğum geçti. Ev sahibinin kirayı artırmış olması sebebiyle biraz keyifsizde olsa kendisi çok güzel ve sempatikti. İlk görüşme olması sebebiyle biraz kendimi tutmaya çalışsam da hayatımda ilk rimming yaptığım kişidir kendisi. Referans yazısını geç yazıyor olma sebebim ise hangi kelimelerle o güzel görüşmeyi ifade edebileceğimi bilemeyişimdi. Şuan yazarken bile nasıl ifade edebileceğimi bilmiyorum ama tek kelime yeterli bence ''UNUTAMIYORUM'' Kendiside isterse tabi en yakın zamanda görüşmek dileğiyle...

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,798
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar