Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Unutamayacağım nadir görüşmelerden biri

shoko Çevrimdışı
3 May 2018
263
309
Selamlar, sanırım 3-4 hafta önce serel hanıomla çok keyifli vede maceralı 3 saat geçirdik. Forumdaki çoğu arkadaşın da gerek misafir olup gerekse burada okudukları ile sereli tanıdığına eminim. ancak birebir sohbette çok daha keyıf aldığımı söyleyebilirim. yataktaki performansına ise söyleyecek hiçbir söz yok hatta bizim ufaklığın aceleci tavrını bile çok iyi şekilde tolere etti diyebilirim.

Asıl unutamayacağım noktalar görüşme sonlandıktan sonra başladı :))) serelin kedileri benim ayakkabılarımın etrafında turlaaya başladığında kendısı çok nazık bir şekilde onları dolabına kaldırdı. görüşme sonrası da çıkarken aldım ayakkabıları gıydım. tam cocukların okuluna baktım ki markası aynı ol asına ragmen gıydığım ayakkabılar bana aıt değildi :))))) ee cocukları eve goturecegım ıcın ayakkabılarıma en kısa surede sahıp olmalıydım. ve gunduz trafıgınde kucukyalıdan bagdat caddesıne 25 dakıkada gıdıp geldım. serel de ayakkabıları degıstırdık ama gulsekmı duruma aglasakmı bılemedık:))) hayır farketmeyıp eve o ayakkabılar ıle gıtsem hemen anlasılır cunku gıydıgım ayakkabıları hemen tanırlar evde neyse kı kazasız belasız atlattık konuyu

bu maceralı zaman ıcın de ayrıca tesekkurler serel uzun zamandır bu kadar keyıflı bır adrenalın yasaamıstım :))))

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,307
2,249
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,779
3,285
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hem tebrikler hem de büyük geçmiş olsun 🤣🤣🤣

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,491
1,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sevismenize saglik.. aman diyim üstad... dikkat

shoko Çevrimdışı
3 May 2018
263
309
valla sorma şansıma benim giydiğim ayakkabı markası olması karıstırdı durumu aynı marka çok yakın model olması ama adrenalını seven bırıyım o yuzden keyıflı bır heyecandı

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,310
10,257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler, ayakkabı kazası da ucuz atlatılmış, kendi adıma büyük ayaklı olmanın hayatımdaki tek avantajı bu olsa gerek diye düşündüm birden :D

Serel Besra Eles Çevrimdışı
1 Eki 2019
654
5,518
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ahahahah teşekkürler detaylı referansın için :)
Tamire götürülecek ayakkabılar ile karıştırdık. Senin de ayakların küçük olunca ya da biz aile boyu çok gelişmişiz ( 15 yaşındaki erkek çocuğu 41 mi giyer 🤣)
Sen ne açıklardın bilmiyorum ama ben bir ergenin çenesinden kurtulamazdım 🤣🤣

Seda ATES Çevrimdışı
5 Eyl 2015
871
2,362
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Tamire götürülecek ayakkabılar ile karıştırdık. Senin de ayakların küçük olunca ya da biz aile boyu çok gelişmişiz ( 15 yaşındaki erkek çocuğu 41 mi giyer 🤣)
Ahahaha boşuna demiyorum ayaklarin çocuk mezarı gibi 🤣🤣🤣

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,518
2,699
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar, sanırım 3-4 hafta önce serel hanıomla çok keyifli vede maceralı 3 saat geçirdik. Forumdaki çoğu arkadaşın da gerek misafir olup gerekse burada okudukları ile sereli tanıdığına eminim. ancak birebir sohbette çok daha keyıf aldığımı söyleyebilirim. yataktaki performansına ise söyleyecek hiçbir söz yok hatta bizim ufaklığın aceleci tavrını bile çok iyi şekilde tolere etti diyebilirim.

Asıl unutamayacağım noktalar görüşme sonlandıktan sonra başladı :))) serelin kedileri benim ayakkabılarımın etrafında turlaaya başladığında kendısı çok nazık bir şekilde onları dolabına kaldırdı. görüşme sonrası da çıkarken aldım ayakkabıları gıydım. tam cocukların okuluna baktım ki markası aynı ol asına ragmen gıydığım ayakkabılar bana aıt değildi :))))) ee cocukları eve goturecegım ıcın ayakkabılarıma en kısa surede sahıp olmalıydım. ve gunduz trafıgınde kucukyalıdan bagdat caddesıne 25 dakıkada gıdıp geldım. serel de ayakkabıları degıstırdık ama gulsekmı duruma aglasakmı bılemedık:))) hayır farketmeyıp eve o ayakkabılar ıle gıtsem hemen anlasılır cunku gıydıgım ayakkabıları hemen tanırlar evde neyse kı kazasız belasız atlattık konuyu

bu maceralı zaman ıcın de ayrıca tesekkurler serel uzun zamandır bu kadar keyıflı bır adrenalın yasaamıstım :))))
Tebrikler ve geçmiş olsun.. (y)

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,845
8,053
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

shoko Çevrimdışı
3 May 2018
263
309
valla ben ne derdim bilmiyorum :))) ama sen en azından senın ergene yenı modelını aldım derdin ehehehe

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar