- 3 May 2018
- 263
- 309
Selamlar, sanırım 3-4 hafta önce serel hanıomla çok keyifli vede maceralı 3 saat geçirdik. Forumdaki çoğu arkadaşın da gerek misafir olup gerekse burada okudukları ile sereli tanıdığına eminim. ancak birebir sohbette çok daha keyıf aldığımı söyleyebilirim. yataktaki performansına ise söyleyecek hiçbir söz yok hatta bizim ufaklığın aceleci tavrını bile çok iyi şekilde tolere etti diyebilirim.
Asıl unutamayacağım noktalar görüşme sonlandıktan sonra başladı
)) serelin kedileri benim ayakkabılarımın etrafında turlaaya başladığında kendısı çok nazık bir şekilde onları dolabına kaldırdı. görüşme sonrası da çıkarken aldım ayakkabıları gıydım. tam cocukların okuluna baktım ki markası aynı ol asına ragmen gıydığım ayakkabılar bana aıt değildi
)))) ee cocukları eve goturecegım ıcın ayakkabılarıma en kısa surede sahıp olmalıydım. ve gunduz trafıgınde kucukyalıdan bagdat caddesıne 25 dakıkada gıdıp geldım. serel de ayakkabıları degıstırdık ama gulsekmı duruma aglasakmı bılemedık
)) hayır farketmeyıp eve o ayakkabılar ıle gıtsem hemen anlasılır cunku gıydıgım ayakkabıları hemen tanırlar evde neyse kı kazasız belasız atlattık konuyu
bu maceralı zaman ıcın de ayrıca tesekkurler serel uzun zamandır bu kadar keyıflı bır adrenalın yasaamıstım
)))
Asıl unutamayacağım noktalar görüşme sonlandıktan sonra başladı
bu maceralı zaman ıcın de ayrıca tesekkurler serel uzun zamandır bu kadar keyıflı bır adrenalın yasaamıstım