Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Unutamadığınız filmler

• Konbuyu başlatan STAR
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,990
21,286
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Eski yeni fark etmez... Ertem eğilmez ve atıf yılmaz filmlerini severlerim,, esaretin bedeli star wars mesela kırık bir aşk hikayesi kadir inanır ve hümeyra oynar selim ileri senaryosunu yazmıştır.. Ahlat agacı, tabiki piyanist

andac Çevrimdışı
25 Mar 2017
629
1,278
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ben çok kolay film severim..
Emeğe saygı bilinci gelişmiştir bende :))))
Ancak "Birdy" ve "garp'in küçük dünyası" yıllar yıllar öncesinde seyretmis olmama ragmen (beni derin derin etkileme ablaminda) üstüne çıkabileni olmayan filmler.

andac Çevrimdışı
25 Mar 2017
629
1,278
Bir de sevgili Eylül. affına sığınarak daha yakin dönem bir film onereyim istedim. Savaş filmi. Ancak alışılmış amerikan yapımı militarist "dünyayı biz kurtardik ya la!" turu filmlerden değil :)
Rus Ukrayna ortak yapımı.
Savaş filmi sevenlerin de hoşlanagacı aksiyon sahneleri çokça var.
Ama eminim savaş filmi tercihi olmayanların da etkilenecegi gercek bir hikaye, gerçek bir yaşam öyküsü.
İkinci Dünya Savaşı meraklıları bu kadını zaten bilirler. Ayrıca bana göre film teknik taktik her acidan hollywood şımarık filmlerini de dinlene dinlene evire cevire döver :)

Bayfurkan

Normal Üye
13 Nis 2020
5
3
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eski yeni fark etmez... Ertem eğilmez ve atıf yılmaz filmlerini severlerim,, esaretin bedeli star wars mesela kırık bir aşk hikayesi kadir inanır ve hümeyra oynar selim ileri senaryosunu yazmıştır.. Ahlat agacı, tabiki piyanist
çöpçüler kıralı kapıcılar kıralı sefil bilo her gördüğümde takılıp kalırım

Karbonat

Normal Üye
11 Ağu 2020
41
34
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keoma - cinema paradiso - P.K(peekay)
3 aptal - esaretin bedeli - a moment to remembers - black... veee kibar feyzo - tatar ramazan - itirazım var... ve dahası unutulmazlarımdır...

Demiradam Çevrimdışı
5 Haz 2019
56
39
Cinsiyetiniz nedir?
Yıldızlar arası , esaretin bedeli, başlangıç favorilerimden bir kaçı

Albayb Çevrimdışı
20 Haz 2019
237
263
yerli sinemada nbc hayranlığım en üst safada Gerçekten Kış Uykusu - Ağlat ağacı en sevdiğim iki film diyebilirim
yine yerli sinemada zeki demirkubuz masumiyet - kader- yeraltı
ve akabinde ertem eğilmez ve atıf yılmaz semih kaplanoğlu- Emin alper-tayfun pirselimoğlu-tolga karaçelik... bu liste uzar gider :)

yabancı sinemada - abbas kiyarüstemi - asgar faradi - hitchcock -Stanley Kubrick-Quentin Tarantino-Martin Scorsese ve aklıma gelmeyen nice yönetmenin sineması...

işin özü film odaklı gidemiyorum. Yönetmen ve o yönetmenin sineması ilgimi çekiyor. Meseleki deformasyon :)

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,127
1,839
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
the God Father serisi. one upon a time america, esaretin bedeli. alcatrazdan kaçış, untouchables, arabesk, kibar feyzo, vs

Pilsen Çevrimdışı

Pilsen

Karanlık tarafa geçme öperler
3 Kas 2016
230
196
Otomatik portakal.
Seven.Dün tesadüftür ki TLC de oynuyordu yine izledim.Hoş filimdir.
Star wars,godfather serileri ve yıldızlar arasının da yeri ayrıdır tabi.

ttxx Çevrimdışı
26 Kas 2019
201
194
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kırık bir aşk hikayesi çok güzel filmdi tarık akanın sevda ferdağ ile seninle son defa filmi de çok güzeldi

Fingolfin Çevrimdışı
26 Haz 2009
669
796
Cinsiyetiniz nedir?
Good Will Hunting 1997
Matt Damon, Ben Affleck, Robin Williams, Minnie Driver
Bu filmi çıkış tarihinden oldukça sonra keşfettim.
Defalarca izledim.
Aşık olduğum kadını, hayat denen püsürün ayaklarıma bağ olduğunu, çıkmazda olmayı,
Potasiyelim olduğu halde imkansızlıklardan dolayı ordan oraya sürüklenmemi anlatıyor.
Kavgamı dövüşümü, okulumu, parasızlığımı, yalnızlığımı, aşık olduğum tek kadını anlatıyor.
içimdeki bir sürü şeyleri biriktirip o geçmişimi kova kova suratıma serper.
Film yaptıklarım, yapmak istediklerim, yapamadıklarımla ilgili çok şey barındırıyor bende.
Malesef yapamadığım şeyde arabaya binip aşık olduğum kadının yaşadığı yere gidememek oldu.

Rounders 1988
Matt Damon, Edward Notron
Bu filmide yine yaşantımdan çok şey hatırlattığı için severim.

Türk filmlerinden beni ve yaşantımdan kesitleri hatırlatan Nuri'den Ahlat Ağacı, Bir Zamanlar Anadoluda olmuştur.
Onur Ünlü filmlerini severim. İtirazım var, Sen Aydınlatırsın Geceyi, Beş Şehir, Put Şeylere,
Zeki Demirkubuzun Yeraltı Filmi,

Tabi ki bunlarla sınırlı değil çok ama kendime dair birşeyler hissettiğim filmler olduğundan ilk bunlar aklıma geldi.

20 Mar 2015
58
46
Cinsiyetiniz nedir?
Hidalgo diye bir filmdi filmi izleyemedim manitayla sinamaya gitmiştim kimse girmiyor diye o filmi seçtim bomboştu salon sonrası malum sinemada çok keyifli oluyormuş ismi aklımda kaldı

26 Kas 2020
107
272
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Moral bozukluğu ve 31.
Yerli amatör bir film. Tam gerçek kesit tadında komedi

seco3553 Çevrimdışı
9 Ara 2017
1,028
1,268
Cinsiyetiniz nedir?
Ceset ( El Cuerpo ) filmi yine aynı yapımcının Yetimhane filmi dram olarak ise Barda ve Meleğin Düşüşü

crusher Çevrimdışı
8 Haz 2010
637
190
Cinsiyetiniz nedir?
pariste son tango hem film olarak hemde kitabı keyifle okunacak bir eser benim için.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yılmaz güney yol filmi tabiki

longman9 Çevrimdışı
1 Haz 2020
256
339
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yüzüklerin efendisi ve matrix serileri. Diğer filmlere ilgim değişebilir ama bunlar benim için sıkılmadan tekrar tekrar izleyebildiklerim.

Rio Çevrimdışı

Rio

29 Şub 2020
1,222
1,921
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Türk filmlerinden; Maden,devlerin aşkı,Yılmaz Güneyin umut filmi.
Yabancılardan; Cesur yürek,Piyanist,Schindler'in listesi,Akıl oyunları,Baba,Soğuk dağ.

s_nassen Çevrimdışı
26 Tem 2017
1,036
1,150
Yerli Film; Demiryol - Fikret Hakan, Tarık Akan
Yabancı Film; Yaşamak İçin (Alive)

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,990
21,286
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Vesikalı yarim birde

MinionRush Çevrimdışı
14 Ara 2020
105
153
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@STAREYLÜL
The Big Short
2009 Küresel krizinin nasıl başlayıp dünyayı etkisi altına aldığını anlatan güzel bir film.İlginç detaylarla dolu bırakın krediyi herkese vermeyi,evcil hayvanların üstüne dahi kredi dosyaları açıp mortgage kredisi vermişler,beni sarsan ilginç bir detaydı.Saygılar güzel konu👋👋

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,990
21,286
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
@STAREYLÜL
The Big Short
2009 Küresel krizinin nasıl başlayıp dünyayı etkisi altına aldığını anlatan güzel bir film.İlginç detaylarla dolu bırakın krediyi herkese vermeyi,evcil hayvanların üstüne dahi kredi dosyaları açıp mortgage kredisi vermişler,beni sarsan ilginç bir detaydı.Saygılar güzel konu👋👋
Kesinlikle

Karbonat

Normal Üye
11 Ağu 2020
41
34
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@STAREYLÜL Yazılan mesajlarda çok güzel film isimleri geldi. İzleyip unuttuklarımızı yada izlenilmesi gereken filmleri anımsamamıza yardımcı oldu. Konu başlığı için teşekkürler.👏

serdarc Çevrimdışı
31 Ağu 2020
131
192
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Twice Born - çok çarpıcı bir filmdi.

Biutiful - (Javier Bardem'in oynadığı) bence Inarritu'nun en iyi filmi. Bu filmden sonra Bardem favori oyuncum olmuştur.

Before The Rain - türünün ilk örneklerinden. Sondan başlayıp başa doğru gider. Müzikleri harikadır.

Cennetin Rengi - İran filmi. Bunu holywood'da çekseler en az 8 oscar alırdı. Beni ağlatmayı başaran nadir filmlerdendir.

The Exorcist - Bunun farklı farklı birçok filmi çekildi ama 1973 yılında yapılmış olan film hala favorimdir. Kolay kolay korku filmlerinden etkilenmem ama bu bi başkaydı.

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,990
21,286
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Birde dağınık yatak müjde ar

DeepClaw Çevrimdışı
30 Eyl 2020
111
134
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

"Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasin!"

Unutulmaz repliklerin filmi, hastasıyım.

DeepClaw Çevrimdışı
30 Eyl 2020
111
134
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
874
621
Cinsiyetiniz nedir?
Underground

Vahşi Orkide

Çıplak Silah

Alexdesouza 34 Çevrimdışı
21 Ocak 2020
27
46
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
*Yeşil yol
*İhtiras rüzgarları
*Esaretin bedeli
*joe black
*Kasabanın namusu
*Zafere hücüm
*Şeytanın avukatı
*Rüyalarımda ki Afrika
*Yedek oyuncular

*Yılanların öcü
*Bizim için Şampiyon (Bolt Pilot)

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,990
21,286
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Love acually

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,990
21,286
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Dizi olarak fi

selcukbey Çevrimdışı
31 May 2020
58
30
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
The prestige😉

ThExc Çevrimdışı
5 Eyl 2019
229
185
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Orta film çıktı biri star wars diğeri piyanist kanlı elmas olabilir ınception olabilir zindan adası çok çok eskilerden matrix türk yapıp olarak new york da beş minare güneşi gördüm romantik olarak ıssızadam şimdilik aklıma gelenler

tatlikacik Çevrimdışı
6 Ara 2020
144
253
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Türk filmlerinden son hıçkırık ve senede bir gün, son sahneleri ağlatır.

KarahanÇetin

Normal Üye
7 Ara 2020
29
13
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
A Beautiful Mind...
Biraz önce bir daha izledim...
Mükemmel bir film...

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,990
21,286
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Vesikalı yarim

benbexere

Normal Üye
10 Kas 2017
22
7
Cinsiyetiniz nedir?
Scent of a Woman vardı müthiş bir filmdi. Kitap severler için kitabını da önerebilirim.
Ayrıca Eastern Promises yeri ayrı olan bir yapımdı. Viggo Mortensen mükemmel oynuyor.

Balıksn Çevrimdışı
8 Haz 2020
1,215
803
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Leyla ile mecnun
Behzat Ç.
kardeş payı
Mutlu ol yeter
El messih 😅 bayada varmış ha

XbX666 Çevrimdışı

XbX666

Normal Üye
20 Tem 2009
43
83
Cinsiyetiniz nedir?
Olağan Şüpheliler
Rocky serisi
Eşkıya
Gladyatör

Dizi olarak ise İkinci Bahar

cleverhandsome Çevrimdışı
20 Nis 2019
666
488
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
The Matrix - Interstellar - Yüzüklerin Efendisi - Cast Away

30 Haz 2021
67
93
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uçurtmayı Vurdular.
Kızım Olmadan Asla
Sürü

Enderin Çevrimdışı
4 Tem 2022
114
191
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yeşil yol, esaretin bedeli, forrest gump, yüzüklerin efendisi serisi.. Bu filmler benim ömür boyu unutulmazlarım listesinde

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar