Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme TWEETY ve SYLVESTER (bölüm 2)

• Konbuyu başlatan House
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 4:36
House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tekrar herkese merhaba,

ilk mesajımın sonunda 2ci bölüm diye bahsedince, biraz beklentileri istemeden de olsa arttırmış olabilirim.
Çünkü bu kısım biraz daha kamera arkası kıvamında olacak, fakat konunun özünde gene Tweety var.

Forumda hepimizin geçmişi, beklentileri, duyguları, düşünceleri birbirimizden farklı. Ama eminim ki aramızda benim gibi düşünenler, hissedenler, arzulayanlar, hayal edenler de vardır.
Foruma ilk üye olduktan sonra, tanıtımlarına erişebildiğim tüm pembişleri yakın takibe aldım. Matematiksel, fiziksel, kimyasal tüm analizleri yapıyorum kendimce.
Fotolarından ve tanıtımından çok etkilenmediğim ama her gün hakkında yazılan, bunların neredeyse hepsine gayet hoş-sohbet bir tarzda cevap veren birisi var...
Bir çok lakabı varmış, ben Aylin olarak tanıdım...

Biraz bunlardan bahsederek Aylin'i henüz tanımamış olanlara hitap etmiş olayım; çünkü Aylin'in boyu, posu, ten rengi, evi, misafirperverliği yeterince yazılıyor, paylaşıyor. Bu arada gerçeğini gördükten sonra anladım ki, benim tanıtım sayfasında gördüğüm fotolar çok kötü; ya fotolar gerçekten çok kötü, ya da benim cihazlarımda bir sorun var, daha kısa ve kilolu görünüyor. Boy/kilo oranı bence mükemmel.

Dediğim gibi ilişki esaslı fiziksel bir meraktan daha öte farklı bir kişiliği tanıma esaslı kimyasal bir merak idi bu. Çünkü kişisel olarak bir görüşmeden en büyük beklentim: GFE denilen, karşımdaki kadın ile bir sevgili modunda birlikte olabilmek ve vakit geçirebilmek. (Balık burcunun tipik romantizmi diyelim)

Birbirini hiç görmeyen, hiç tanışmayan iki insanın ilk anda böyle bir havayı yakalayabilmesinin (hele ki buna birazda yetiştiğimiz kültürün de etkisini katarsak) hiçte yazıldığı/söylendiği kadar kolay olduğunu düşünmüyorum. Belli etmesem de pembişin kapısına geldiğim andan itibaren biraz şöyle içim çekilir; içeri girdiğimde kendimi tutuk hissederim. Eh doğal olarak bu birazda benim acemiliğim, toyluğum, içinde bulunduğum şartlarla ilgili bir durum; herkes böyle değil, ama tek olmadığımı da biliyorum, benim gibi olanlar var.

Aylin'in, gerek forum tanıtımında, gerekse kuşlu site tanıtımında yazanların ne kadarı gerçekti? (Forum öncesi dönemde bu tarz öz-tanıtımların büyük çoğunluğu gerçek çıkmıyordu) Diğer yandan, Aylin hakkındaki yazıları okuduğumda bazen şunu düşündüğüm oluyordu: Aylin, forumda aktif olan birçok üye ile geçmişten tanışıyor, sık görüşüyor; bu nedenle "rating" oranı oldukça yüksek...Ama, ama hakkında yazılanların ne kadarı gerçek, birazı arkadaş tezahüratı olabilir mi? diyordum.

Neyse, merakı karşılamak adına iletişime geçtim, şansıma randevuyu kaptım. Sonra doğa annemiz taş koydu, randevu gerçekleşmedi. İstanbul dışında olmam, randevu esnekliğimi sınırlıyor olması yeni randevu için şevkimi kırmıştı biraz.
İnatçılığımdan vazgeçmedim, hem İstanbul seyahatimi, hem Aylin ile randevuyu birlikte organize ettim.
Aylin, iletişime çok açık birisi. Size asla cevap vermemezlik yapmıyor, muhakkak geri dönüş yapar. Ama bir sabah "günaydın" deyip msj atarsanız, hiç cevap almama ihtimaliniz yüksek. Çünkü, mesajınızı yazıldığı an (10-15 dk) görmüş ise cevap yazıyor. Aradan zaman geçmiş ise, siz zor duruma düşebilirsiniz diye, cevaplamıyor. Bu durumda biraz şansınız kötü ise ve akışı iyi yönetemezseniz; Aylin sizin için ulaşılmaz, burnu havada(=cevap vermeyen) biri gibi görünebilir...ASLA öyle biri değil. İletişim/randevu için sabırlı olun, üslubunuzu bozmadan, bıktırmadan şansınızı deneyin.

Buluşana kadar ki iletişimimiz sınırlı ve sıradan günlük sohbetten öte değildi yani birbirimizi yakından tanıyacak bir detay paylaşımımız olmadı. Bu nedenle ilk randevumuzda daha tanışacağız, ısınacağız... gibi süreç bekliyor insan.
(.....Sonra görüşme gerçekleşiyor, 1ci bölümde yazdım....)

Görüşme öncesi kafamdaki acabaların hepsi buhar oldu gitti. Aylin'in kendi yazdığı, onu tanıyanların bilenlerin onun hakkında yazdıkları her şeyin gerçek olduğunu gördüm (ve tabii ki mutlu oldum)
Bence Aylin'de insan üstü bir yetenek var; hiç görmeden/görüşmeden bir şekilde insanların aklını okuyabiliyor, içini görebiliyor, enerjisini hissedebiliyor; böylelikle kolay ve başarılı iletişim kuruyor. Aslında uzaylı tarafı olabileceğinden şüpheleniyorum; bilincimin gri olduğu anlardan hatırlıyorum, ben kalp atışlarımı, nefesimi düzenlemeye çalışırken o benim kulağıma "selam....selam dünyalı.." diye sesleniyordu. Lakaplarına "Uzaylı Aylin" i de ekleyebiliriz artık.

Elbette eskilerin dediği gibi her güzelin bir kusuru vardır deyip beyzbol sopasına cilayı sürelim.
Kahve... Yok arkadaş; ben de o evde kahve içemedim. 2 kez suyu kaynatıp kaynatıp kupaya koyduk, ama kahve olarak içmek nasip olmadı.
Eeee... demek oluyor ki, benim o kahveyi içmem için bir daha Tweety ziyareti yapmam lazım.

TWEETY, seni tanımak ve birlikte vakit geçirmek çok keyifli.
Tekrar görüşeceğimiz anı iple çekiyorum... :)

kadikoylu Çevrimiçi

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,310
10,257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun zamandır konunun psikolojik boyutunu bu kadar uzun, detaylı ve güzel anlatan bir paylaşım okumamıştım. Tebrikler ve teşekkürler öncelikle (clap) Toplum olarak genelde horoz mantığında olduğumuzdan, "kız arkadaş istesem, bara giderim; bana sınırsız seks lazım non stop" muhabbeti çeviriyoruz sürekli. Gerçekten buna inananlara da ayrıca saygım var (onların bana olmasa da). Bununla birlikte, burada bulunduğum uzun sürede gördüğüm basit şey, yatak performansı belli bir standartta olan partnerler içinde, gfe tarafı yüksek olanlardan çok daha fazla memnun kalındığı. Yatakta sınırsız olup (TSE ye göre PSE ne kadar olabilirse tabii), karşısındakinin yüzüne bile bakmayanlar ise, bir dönem popüler olabilseler de, forum genelindeki maceraları göreceli olarak kısa sürdü. (tabii zaman kavramı fazlasıyla görecelidir; bana kısa gelen süre başkasına 10 yıl gibi de gelebilir). Neyse, konuya dönersek, AylinAylin i tanımış olmaktan fazlasıyla mutluyum; umarım buralarda olduğu süre içinde birkaç defa daha görüşme imkanı bulurum kendisiyle...

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Açıklamalarınız için çok teşekkür ederiz. Uzuun ve açıklayıcı bir önyazı ile aslında pekçok şeyi özetlemişsiniz ve düşüncelerimize tercüman olmuşsunuz.
Partnerler birbiriyle bağ kuramadığı sürece, mutlu bir birliktelik çok zor kanımca. Aylin Hanımda da, (anladığım kadarıyla) iletişim kabiliyeti ve EQ (duygusal zeka) oldukça yüksek (başka açıklama bulamıyorum :) )
Tabii önemli olan karşısındaki kişide de , aynı ya da benzer oranda karşılığını bulabilmesi. Ki bu noktada Feb258862, sizde de karşılığın olduğuna inanıyorum :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Eyvahh! Bi tedi göydüm sanki! (giggle) Feb258862

Şimdilik kaçıyorum ama akşama yazacağım, bakalım neler olmuş yine... (giggle)

janti Çevrimdışı
19 Ocak 2010
463
15
Cinsiyetiniz nedir?
Ağzınıza sağlık Feb258862 kafa uyumu olduktan sonra gerisi geliyor..Manevi ve psikolojik yönünü çok güzel özetlemişsiniz ders niteliğinde olmuş..Çekinme,heyecan ilk karşılaşmada tutukluk bende de olabiliyor..Aylini bende aşırı merak ediyorum..Teşebbüsüm olmuştu ama denk gelememiştik..Bana göre zeki ve anlayışlı..Bu kadar ilgi ve sevgide bundan geliyor..

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Tekrar herkese merhaba,

ilk mesajımın sonunda 2ci bölüm diye bahsedince, biraz beklentileri istemeden de olsa arttırmış olabilirim.
Çünkü bu kısım biraz daha kamera arkası kıvamında olacak, fakat konunun özünde gene Tweety var.

Forumda hepimizin geçmişi, beklentileri, duyguları, düşünceleri birbirimizden farklı. Ama eminim ki aramızda benim gibi düşünenler, hissedenler, arzulayanlar, hayal edenler de vardır.
Foruma ilk üye olduktan sonra, tanıtımlarına erişebildiğim tüm pembişleri yakın takibe aldım. Matematiksel, fiziksel, kimyasal tüm analizleri yapıyorum kendimce.
Fotolarından ve tanıtımından çok etkilenmediğim ama her gün hakkında yazılan, bunların neredeyse hepsine gayet hoş-sohbet bir tarzda cevap veren birisi var...
Bir çok lakabı varmış, ben Aylin olarak tanıdım...

Biraz bunlardan bahsederek Aylin'i henüz tanımamış olanlara hitap etmiş olayım; çünkü Aylin'in boyu, posu, ten rengi, evi, misafirperverliği yeterince yazılıyor, paylaşıyor. Bu arada gerçeğini gördükten sonra anladım ki, benim tanıtım sayfasında gördüğüm fotolar çok kötü; ya fotolar gerçekten çok kötü, ya da benim cihazlarımda bir sorun var, daha kısa ve kilolu görünüyor. Boy/kilo oranı bence mükemmel.

Dediğim gibi ilişki esaslı fiziksel bir meraktan daha öte farklı bir kişiliği tanıma esaslı kimyasal bir merak idi bu. Çünkü kişisel olarak bir görüşmeden en büyük beklentim: GFE denilen, karşımdaki kadın ile bir sevgili modunda birlikte olabilmek ve vakit geçirebilmek. (Balık burcunun tipik romantizmi diyelim)

Birbirini hiç görmeyen, hiç tanışmayan iki insanın ilk anda böyle bir havayı yakalayabilmesinin (hele ki buna birazda yetiştiğimiz kültürün de etkisini katarsak) hiçte yazıldığı/söylendiği kadar kolay olduğunu düşünmüyorum. Belli etmesem de pembişin kapısına geldiğim andan itibaren biraz şöyle içim çekilir; içeri girdiğimde kendimi tutuk hissederim. Eh doğal olarak bu birazda benim acemiliğim, toyluğum, içinde bulunduğum şartlarla ilgili bir durum; herkes böyle değil, ama tek olmadığımı da biliyorum, benim gibi olanlar var.

Aylin'in, gerek forum tanıtımında, gerekse kuşlu site tanıtımında yazanların ne kadarı gerçekti? (Forum öncesi dönemde bu tarz öz-tanıtımların büyük çoğunluğu gerçek çıkmıyordu) Diğer yandan, Aylin hakkındaki yazıları okuduğumda bazen şunu düşündüğüm oluyordu: Aylin, forumda aktif olan birçok üye ile geçmişten tanışıyor, sık görüşüyor; bu nedenle "rating" oranı oldukça yüksek...Ama, ama hakkında yazılanların ne kadarı gerçek, birazı arkadaş tezahüratı olabilir mi? diyordum.

Neyse, merakı karşılamak adına iletişime geçtim, şansıma randevuyu kaptım. Sonra doğa annemiz taş koydu, randevu gerçekleşmedi. İstanbul dışında olmam, randevu esnekliğimi sınırlıyor olması yeni randevu için şevkimi kırmıştı biraz.
İnatçılığımdan vazgeçmedim, hem İstanbul seyahatimi, hem Aylin ile randevuyu birlikte organize ettim.
Aylin, iletişime çok açık birisi. Size asla cevap vermemezlik yapmıyor, muhakkak geri dönüş yapar. Ama bir sabah "günaydın" deyip msj atarsanız, hiç cevap almama ihtimaliniz yüksek. Çünkü, mesajınızı yazıldığı an (10-15 dk) görmüş ise cevap yazıyor. Aradan zaman geçmiş ise, siz zor duruma düşebilirsiniz diye, cevaplamıyor. Bu durumda biraz şansınız kötü ise ve akışı iyi yönetemezseniz; Aylin sizin için ulaşılmaz, burnu havada(=cevap vermeyen) biri gibi görünebilir...ASLA öyle biri değil. İletişim/randevu için sabırlı olun, üslubunuzu bozmadan, bıktırmadan şansınızı deneyin.

Buluşana kadar ki iletişimimiz sınırlı ve sıradan günlük sohbetten öte değildi yani birbirimizi yakından tanıyacak bir detay paylaşımımız olmadı. Bu nedenle ilk randevumuzda daha tanışacağız, ısınacağız... gibi süreç bekliyor insan.
(.....Sonra görüşme gerçekleşiyor, 1ci bölümde yazdım....)

Görüşme öncesi kafamdaki acabaların hepsi buhar oldu gitti. Aylin'in kendi yazdığı, onu tanıyanların bilenlerin onun hakkında yazdıkları her şeyin gerçek olduğunu gördüm (ve tabii ki mutlu oldum)
Bence Aylin'de insan üstü bir yetenek var; hiç görmeden/görüşmeden bir şekilde insanların aklını okuyabiliyor, içini görebiliyor, enerjisini hissedebiliyor; böylelikle kolay ve başarılı iletişim kuruyor. Aslında uzaylı tarafı olabileceğinden şüpheleniyorum; bilincimin gri olduğu anlardan hatırlıyorum, ben kalp atışlarımı, nefesimi düzenlemeye çalışırken o benim kulağıma "selam....selam dünyalı.." diye sesleniyordu. Lakaplarına "Uzaylı Aylin" i de ekleyebiliriz artık.

Elbette eskilerin dediği gibi her güzelin bir kusuru vardır deyip beyzbol sopasına cilayı sürelim.
Kahve... Yok arkadaş; ben de o evde kahve içemedim. 2 kez suyu kaynatıp kaynatıp kupaya koyduk, ama kahve olarak içmek nasip olmadı.
Eeee... demek oluyor ki, benim o kahveyi içmem için bir daha Tweety ziyareti yapmam lazım.

TWEETY, seni tanımak ve birlikte vakit geçirmek çok keyifli.
Tekrar görüşeceğimiz anı iple çekiyorum... :)

Sevgili @Feb258862, benim için nam-ı diğer SYLVESTER :) ,

Uzun uzun yazmayacağım bu sefer çünkü benim bile (bilirsin lak lak Aylin'im ;) ) kelimelerim yetmeyecek bu hoş yazıya.

Donuk, durağan ve renksiz her şey bana hep yorucu gelmiştir, o sebeple hayatımı ve hayatımdaki insanları (böyle bir mecrada denk gelmiş olsak dahi) renklendirmek, onlarda izler bırakabilmek istemişimdir hep ve görüyorum ki bunu başarabiliyorum günlük hayatımda olduğu gibi burada da. O gördüğün enerjiyi bu amaçtan alıyorum işte. O ZAMAN RENK! :)

Benim bile bazen, hakkımda okuduğum yorumlara "abartılmış mı ne " dediğim oluyor inan :) ama sizlerin beni tanıyınca "abartı değilmiş ya" demeniz benim için yeterli, beni boşverelim. :) Beklentileri karşılayabiliyorsam ne mutlu...

İletişim yeteneğime dem vurmuşsun ya, İkizler burcuyum ve auram çivit mavisi. ( İkizler, zodyakta iletişimin ve hareketliliğin simgesi olan burçtur, çivit mavisi aura da sezgi, sanatsal yetenek, kuvvetli ifade yeteneği ve açık algı durumunu simgeler. )
Herhalde o iletişim yeteneğim şu yukarıdaki şeylerden geliyor, yoksa uzaylı filan değilim ama lakaplarıma eklenmesinde sakınca görmüyorum, seve seve aldım, kabul ettim diyorum UZAYLI AYLİN'i :)

KAHVE OLAYINA DA PÜHH, YAZIKLAR OLSUN DİYORUM, NEREDE BEYZBOL SOPAM?! GETİRİN, DÖVECEĞİM :)

KENDİME ELEŞTRİ : YAZIKLAR OLSUN AYLİN, ADAM SANA MOTTONUN YAZDIĞI BARDAK YAPTIRMIŞ ONCA ZAHMETE GİRİP, BİR KAHVEYİ ÇOK GÖRMÜŞSÜN, PÜH SANA! :) (Başka şeylerle (giggle) bu kahve olayını telafi ettiğimi düşünüyorum en azından ve teselli buluyorum. )

NESCAFE VE FİLTRE KAHVE YAPABİLİYORUM AMA TÜRK KAHVESİ İÇİN KENDİMİ YEMEN YOLLARINA REVAN ETMEM GEREK GALİBA :) SÖZ, BİR DAHAKİ SEFERE SENİ KAHVE İÇİNDE YÜZDÜRECEĞİM. (giggle)

Benimle ilgili bir çok soru işaretine cevap niteliğindeki bu harika yazı için çok teşekkür ederim.

Güya uzun uzun yazmayacaktım. (giggle)
Lak lak lak diyorum ve susuyorum artık :)

Tekrar denk gelebilmek dileğiyle güzel insan. UZAYLI TWEETY AYLİNAYLİN seni öper :*

E NOT : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL :)

Sevgiler...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Uzun zamandır konunun psikolojik boyutunu bu kadar uzun, detaylı ve güzel anlatan bir paylaşım okumamıştım. Tebrikler ve teşekkürler öncelikle (clap) Toplum olarak genelde horoz mantığında olduğumuzdan, "kız arkadaş istesem, bara giderim; bana sınırsız seks lazım non stop" muhabbeti çeviriyoruz sürekli. Gerçekten buna inananlara da ayrıca saygım var (onların bana olmasa da). Bununla birlikte, burada bulunduğum uzun sürede gördüğüm basit şey, yatak performansı belli bir standartta olan partnerler içinde, gfe tarafı yüksek olanlardan çok daha fazla memnun kalındığı. Yatakta sınırsız olup (TSE ye göre PSE ne kadar olabilirse tabii), karşısındakinin yüzüne bile bakmayanlar ise, bir dönem popüler olabilseler de, forum genelindeki maceraları göreceli olarak kısa sürdü. (tabii zaman kavramı fazlasıyla görecelidir; bana kısa gelen süre başkasına 10 yıl gibi de gelebilir). Neyse, konuya dönersek, @AylinAylin i tanımış olmaktan fazlasıyla mutluyum; umarım buralarda olduğu süre içinde birkaç defa daha görüşme imkanı bulurum kendisiyle...

Benim buralarda geçirdiğim zaman zarfında duyduklarımdan ve gördüklerimden anladığım, salt seks odaklı randevuların doyuruculuktan oldukça uzak olduğu ki bu ziyaretçilerim kadar benim için de öyle.Bu sebeple olabildiğince sohbetli, muhabbetli, ikramlı randevular programlıyorum ve bundan ben de çok keyif alıyorum. PSE kesinlikle bir yere kadar... Devamlılık, tutarlılık, mutluluk GFE'de diyor ve hoş yorumuna teşekkür ediyorum sevgili @kadikoylu :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Açıklamalarınız için çok teşekkür ederiz. Uzuun ve açıklayıcı bir önyazı ile aslında pekçok şeyi özetlemişsiniz ve düşüncelerimize tercüman olmuşsunuz.
Partnerler birbiriyle bağ kuramadığı sürece, mutlu bir birliktelik çok zor kanımca. Aylin Hanımda da, (anladığım kadarıyla) iletişim kabiliyeti ve EQ (duygusal zeka) oldukça yüksek (başka açıklama bulamıyorum :) )
Tabii önemli olan karşısındaki kişide de , aynı ya da benzer oranda karşılığını bulabilmesi. Ki bu noktada @Feb258862, sizde de karşılığın olduğuna inanıyorum :)

Bir iltifat mı var burada(giggle) İletişim yeteneğimi de EQ mu da çok seviyorum ama geliştirmeye devam... :)

Hoş yorumuna teşekkürler Dread, uyum önemli!

hbnaf

Normal Üye
19 Ocak 2017
18
1
1i okumuştum 2de çok açıklayıcı teşekkürler. merak etmemek elde değil forumda her yerden karşıma çıkıyor. sade şu yazılanlar için bile bi görmek isterim aylin hanımı

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Sn Feb yine çok güzel ve açıklayıcı bir anlatım dili ile Aylin’i anlatmış . Evet ulaşılması zor olan bu hatuna bir kez ulaştıktan sonra diğer görüşmeler daha kolay oluyor ; ben bi gün kendisine herkesin nabzına göre şerbet veriyorsun Aylin demiştim ki bu büyük ustalık ister herkesin harcı değildir, yani bu olay sabır ve hoş görü işidir bu kadar çok insanı mutlu edip , hepsine hizmette kusur etmemek başarıdır, Sn Feb’e güzel anlatımı için tekrar teşekkür ederiz:)

Adam sen beni baya çözmüşsün ama ya olmaz ki... :)
Evet, ilk denk geliş biraz zor ama daha sonra benim için öncelik, tanıdığım, bildiğim beyefendilerle görüşmektir, tabii ki yeniliklere de her zaman açığım. :)
Nabza göre şerbet olayı da hayatımızın her yerinde yok mu zaten ? Kimin, neye ihtiyacı varsa onu veririm ona... :)
Mesela sennn, aah sennn... :) (Neyse susayım ben :) )

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Ağzınıza sağlık Feb258862 kafa uyumu olduktan sonra gerisi geliyor..Manevi ve psikolojik yönünü çok güzel özetlemişsiniz ders niteliğinde olmuş..Çekinme,heyecan ilk karşılaşmada tutukluk bende de olabiliyor..Aylini bende aşırı merak ediyorum..Teşebbüsüm olmuştu ama denk gelememiştik..Bana göre zeki ve anlayışlı..Bu kadar ilgi ve sevgide bundan geliyor..

Sevgili kaderfırtınası, evet denk gelememiştik o zaman ama sen döndüğünde belki denk geliriz... :)
Bu kadar ilgi ve sevginin sebebi nedir bilmiyorum ama mutlu olduğum kesin. :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili kaderfırtınası, evet denk gelememiştik o zaman ama sen döndüğünde belki denk geliriz... :)
Bu kadar ilgi ve sevginin sebebi nedir bilmiyorum ama mutlu olduğum kesin. :)

Fan kulübü diyorum! İstek üzerine t-shirt ve bayrak yaptırdım, kurulmazsa elimde patlar :) YSK'ya kadar yolu var , söyleyeyim (2 tane de koruma buldum, biri Kevin Costner'ın genci ;) )

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Benim hesaba Ne düşüyorsa söyleyin :) hemen göndereyim :) yanlız asil üyelik isterim bilesiniz :) yöneticilik isterim :) ama Başkan olmam :)

Elimizde boş mevkii olarak, sarmanlık (pardon saymanlık) ve İK (insani kazançlar) görevleri kaldı :) Asil üye yapabiliriz ; dük , arşidük ve kontluklarımız var (çok mu asil oldu?) :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Fan kulübü diyorum! İstek üzerine t-shirt ve bayrak yaptırdım, kurulmazsa elimde patlar :) YSK'ya kadar yolu var , söyleyeyim (2 tane de koruma buldum, biri Kevin Costner'ın genci ;) )

Dread, Dread, Dreadnaught :) Ortalığı karıştırmaaa :) :)
Flamaları kapıp, tişörtleri giyip, yürüyelim arkadaşlar lay la lay lay lay lay la :)
Bu fun kulüp olayının baş müsebbibisin, seni beyzbol sopamla kovalayacağım.(giggle)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dread, Dread, Dreadnaught :) Ortalığı karıştırmaaa :) :)
Flamaları kapıp, tişörtleri giyip, yürüyelim arkadaşlar lay la lay lay lay lay la :)
Bu fun kulüp olayının baş müsebbibisin, seni beyzbol sopamla kovalayacağım.(giggle)

Ben masumum fikir verdim sadece, insanlar koşarak geldiler :D
I didn't do that

recep-tayyip-erdogan-ile-ingilizce-ogreniyorum_514966.jpg

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uyar , uyar hepsi uyar:) sen ne dersen o :)dük ,arşidük , kontluk yok aga onu demek istemedim yani kurucu üye (asil üye) kapişşş:)yalnız Başkan sen olucan madem fikir senden çıktı üstadım :)

Ben başkanlığa karşıyım, bağımsız üye olurum o ayrı. Oylama yapılsın, benim oyum size :1: Hatta sloganınızı da buldum : " Her sevişme çok güzel olacak".:banana:

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
1i okumuştum 2de çok açıklayıcı teşekkürler. merak etmemek elde değil forumda her yerden karşıma çıkıyor. sade şu yazılanlar için bile bi görmek isterim aylin hanımı

Zaten artık beni merak eden yok :) Yazdıklarımdan ve hakkımda yazılanlardan ötürü merak edilir oldum ve bundan da feci hoşnutum. :)
Denk gelebilmek dileğiyle diyelim sevgili hbnaf

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Zaten artık beni merak eden yok :) Yazdıklarımdan ve hakkımda yazılanlardan ötürü merak edilir oldum ve bundan da feci hoşnutum. :)
Denk gelebilmek dileğiyle diyelim sevgili hbnaf

Efsaneler böyle oluşmuyor mu... :D
Manevi varlık ve söylentiler-anlatılanlar fiziksel varlığın önüne geçiyor.

İleride torunlarımıza anlatırız artık
- bir tweety vardı, ama saçı sarı bedeni beyaz....
-Sevimli ama eli satırlı....
-her gece yatmadan önce beyzbol sopasını cilalarmış....
-aklını aldığı her bir kurban için bir çentik atarmış sopaya....
Ama girlfriend in tanrıçasıymış....
.....
.....

Bun anlatılanları dinledikten sonra insan karşısında zeyna'yı falan bekler artık :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Bu güzel işte :D tweety'li dondurma yapalım, yaz geliyor :)

Aklıma bu geldi (giggle)

images.jpeg-20.jpg

Hep bir kötülük, hep bir yeme isteği... Sonumu iyi görmüyorum.(giggle) Acaba kaçsam mı?
Soğuktan korkarım, dondurma olmasam olmaz mı? :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Başkanlık benim yapıma ters, uyumlu anarşist yapıdayım (o nasıl oluyorsa!).
Başkanlık size yakışır tabii, bakın hem kulağa da güzel geliyor (Moria Başgan :) )
Hatta güruh olarak destek için slogan da atarız : " Öp de öpelim, sev de sevişelim" :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Benim hesaba Ne düşüyorsa söyleyin :) hemen göndereyim :) yanlız asil üyelik isterim bilesiniz :) yöneticilik isterim :) ama Başkan olmam :)

Ooo parti kurun bari oldu olacak.(giggle) Bu işin sonunu deliler topluluğu olarak görüyorum, ve başı çekiyorum :)
images.jpeg-30.jpg

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Efsaneler böyle oluşmuyor mu... :D
Manevi varlık ve söylentiler-anlatılanlar fiziksel varlığın önüne geçiyor.

İleride torunlarımıza anlatırız artık
- bir tweety vardı, ama saçı sarı bedeni beyaz....
-Sevimli ama eli satırlı....
-her gece yatmadan önce beyzbol sopasını cilalarmış....
-aklını aldığı her bir kurban için bir çentik atarmış sopaya....
Ama girlfriend in tanrıçasıymış....
.....
.....

Bun anlatılanları dinledikten sonra insan karşısında zeyna'yı falan bekler artık :D

Cidden benim durumum da ona dönüşmeye başladı. :)

Beklenti çıtası da yükseliyor, koykuyoyuuummm, tedicikley beni ham yapacak :)

Anlatılanları okuyan, duyanlar cidden bir zeyna bekleyebilir :) Hayaller Zeyna, hayatlar minnoş Aylin :)
Eldekiyle yetinin, sopalarım :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
kadikoylu Çevrimiçi

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,310
10,257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cidden benim durumum da ona dönüşmeye başladı. :)

Beklenti çıtası da yükseliyor, koykuyoyuuummm, tedicikley beni ham yapacak :)

Anlatılanları okuyan, duyanlar cidden bir zeyna bekleyebilir :) Hayaller Zeyna, hayatlar minnoş Aylin :)
Eldekiyle yetinin, sopalarım :)

Zeyna'nın yardımcısı olan bi minnoş vardı; o da güzel bi ablamızdı :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Elimizde boş mevkii olarak, sarmanlık (pardon saymanlık) ve İK (insani kazançlar) görevleri kaldı :) Asil üye yapabiliriz ; dük , arşidük ve kontluklarımız var (çok mu asil oldu?) :)

Şeyy pardon Dread Bey, ben bu kulüpte neyim? ? Yani benim görevim, konumum nedir? Bilgi verilmesini rica ederim, ona göre misyon, vizyon ve değer belirleyeceğim kendime :)

kadikoylu Çevrimiçi

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,310
10,257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şeyy pardon Dread Bey, ben bu kulüpte neyim? ? Yani benim görevim, konumum nedir? Bilgi verilmesini rica ederim, ona göre misyon, vizyon ve değer belirleyeceğim kendime :)

Fan kulübünün ilk kuralı, fan kulübü hakkında konuşmamaktır Ms. AylinAylin , bunu satır sopa eşliğinde siz öğretmiştiniz hepimize :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Aynen, bi ara Zeyna'ya masaj yapıyorum ayağına fena yazmıştı; güzel günlerdi vesselam, bak yine gençliğim aklıma geldi :D
Hah, bak aynı görüşteyiz, bir mesaj önce aynısını yazmıştım. :) Ablanın Zeyna ablamda gözü vardı. Yahu sen şimdi de gençsin, tribe girme yoksa beyzbol oynarız. (giggle)

kadikoylu Çevrimiçi

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,310
10,257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yahu bunlar ne ara oldu kadikoylu? :) Benim kafama ne düştü? Konuşmuyorum o zaman, küstüm. :)

Bi görüşelim, aslında herşeyin Matrix olduğunu ve iki haptan birini yutman gerektiğini anlatacağım sana. Trinity'nin deri kostümü de ne giderdi ama sana :) (fantaziciii geldiii haaanımm)

kadikoylu Çevrimiçi

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,310
10,257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hah, bak aynı görüşteyiz, bir mesaj önce aynısını yazmıştım. :) Ablanın Zeyna ablamda gözü vardı. Yahu sen şimdi de gençsin, tribe girme yoksa beyzbol oynarız. (giggle)

Sizin de gözünüzün olduğu bi pembiş mi var yoksa? (bu yüksek libidoda şaşırmam yani) Bu konuyu özelden bi irdeliyelim önümüzdeki günlerde :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Bi görüşelim, aslında herşeyin Matrix olduğunu ve iki haptan birini yutman gerektiğini anlatacağım sana. Trinity'nin deri kostümü de ne giderdi ama sana :) (fantaziciii geldiii haaanımm)

Ha peki, sana güveniyorum sipirmin :) Aa daha yenilerde bir deri kostüm aldım ama Trinity'nin kostümüne pek benzemiyor fantezici bey :) Onunla idare edemez miyiz?

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Kulübün değerisiniz :) Tweety de maskotu (kullanım hakları konusunda çalışmalarımız devam ediyor). Sevgili Moria'yı fahri başgan seçtik :D . Flama olarak da; beyaz zemin üstüne beyzbol sopası ve kasap bıçağı kullanacağız.

İtiraz olan...? Yok!
Bu şekilde devam ediyoruz :)

Not:Aidatları düzenli yatıralım lütfen...

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yook başkanlık bana ağır gelir kaldıramam :) oylamaya Ne hacet fikrin sahibi direk başkandır :) ben çırağın, yardımcın, sayman olarak takılırım :) yeterki kulübün içinde olayım:)slogan bu arada muhteşem ama bu ateş parçası ile her sevişmenin muhteşem olmama ; imkanı varmı?? :):)

Başkanlık benim yapıma ters, uyumlu anarşist yapıdayım (o nasıl oluyorsa!).
Başkanlık size yakışır tabii, bakın hem kulağa da güzel geliyor (Moria Başgan :) )
Hatta güruh olarak destek için slogan da atarız : " Öp de öpelim, sev de sevişelim" :D

Fan club mlub anlamam ( beceremeyeceğniz siz bu işi)

Fakaaatt, sayıyorum
-Sultan Moria a.k.a Derbeder Derwish
-Beyabani
-Dreadnaught
-Kadıköylü
(ilk aklıma gelenler ilaveler muhakkak yapılır)

Ölü ozanlar derneği kurulur...
Akşamları evden kaçılır
Issız/sessiz bir sur dibinde teneke ateşi başında şiirler okunur... feleğe sitem edilir...iç boşaltılır.. ruh arındırılır.
Ben yanda sessiz sessiz takılırım, izleyici olarak.

Yaw gerçek hayatta da hiç sanata/edebiyata düşkün bir adam değilim; damarlarımda kan yerine motor yağı dolaştığını söylerler :D; ama ilk seyrettiğim günden beri bu film ağlatır beni.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Sizin de gözünüzün olduğu bi pembiş mi var yoksa? (bu yüksek libidoda şaşırmam yani) Bu konuyu özelden bi irdeliyelim önümüzdeki günlerde :)

Cıks!!! Tamamıyla erkek sevicisiyim valla :)
İrdeleyecek bir şey olsa irdeleyelim de benim libidomu sadece erkekler yükseltiyor, bu sefer cidden cidden masumum.

Hatta şöyle özetleyeyim :)

[video=youtube_share;9DdTbAN0kK8]https://youtu.be/9DdTbAN0kK8[/video]

wmamba Çevrimdışı
15 Ocak 2010
165
121
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürker Feb258862, acaba kayıp iki kardeşim olabilirmisin :) Seninle neredeyse ayni benzer hissleri paylaşıyorum :)
Aylini ilk forumda gördügümde resimlerden hiç etkikenmemiştim, halen de etkilenmiyorum gerci, ama o kadar çok güzel yorum oldu ki, kim bu Aylin demeye başladim, Aylin acaba gerçekten dünyalımıydı, bunu ögrenmem lazim di ve iki kez şansimi denedim ve şansızliklar sonucu bu şansi yakalayamadim. 3 de hayır var derler, denemeye devam :) Aylin tanitiminda kendini oldukça mutavazi tanitmiş, sıradan yurdumun bir bayaniyim demışti. Ben yurdumun bir bayani olmakla birlikte farkli boyuttan olduğundan şüphe etmeye başladim ??
Tüm espriler bir yana cidden kimsin sen Aylin ?*♂️

wmamba Çevrimdışı
15 Ocak 2010
165
121
Cinsiyetiniz nedir?
Tüh yazarken iki kardes olmuş ikiz olacakti, degistiremedim, yetkim yokmuş *♂️

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürker Feb258862, acaba kayıp iki kardeşim olabilirmisin :) Seninle neredeyse ayni benzer hissleri paylaşıyorum :)
Aylini ilk forumda gördügümde resimlerden hiç etkikenmemiştim, halen de etkilenmiyorum gerci, ama o kadar çok güzel yorum oldu ki, kim bu Aylin demeye başladim, Aylin acaba gerçekten dünyalımıydı, bunu ögrenmem lazim di ve iki kez şansimi denedim ve şansızliklar sonucu bu şansi yakalayamadim. 3 de hayır var derler, denemeye devam :) Aylin tanitiminda kendini oldukça mutavazi tanitmiş, sıradan yurdumun bir bayaniyim demışti. Ben yurdumun bir bayani olmakla birlikte farkli boyuttan olduğundan şüphe etmeye başladim ??
Tüm espriler bir yana cidden kimsin sen Aylin ?*♂️

Güzel yorumların için teşekkürler wmamba :)
Yazımın başında da ifade etmiştim, farklı olsak ta benim gibi düşünenler vardır demiştim. Siz de onlardan biriniz sanırım.
Aylin, aynen yazdığınız gibi birisi, randevu denk getirmek (hele şehir dışından geliyorsanız) zor olabilir. Çünkü özel hayatı nedeniyle çok program yapamıyor. Eskiden devlet hastanesi 2-3 ay sonrasına MR randevusu verirdi, onun gibi bir durum işte. Sabır eden derviş muradına ermiş diyeyim.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Fan club mlub anlamam ( beceremeyeceğniz siz bu işi)

Fakaaatt, sayıyorum
-Sultan Moria a.k.a Derbeder Derwish
-Beyabani
-Dreadnaught
-Kadıköylü
(ilk aklıma gelenler ilaveler muhakkak yapılır)

Ölü ozanlar derneği kurulur...
Akşamları evden kaçılır
Issız/sessiz bir sur dibinde teneke ateşi başında şiirler okunur... feleğe sitem edilir...iç boşaltılır.. ruh arındırılır.
Ben yanda sessiz sessiz takılırım, izleyici olarak.

Yaw gerçek hayatta da hiç sanata/edebiyata düşkün bir adam değilim; damarlarımda kan yerine motor yağı dolaştığını söylerler :D; ama ilk seyrettiğim günden beri bu film ağlatır beni.

Yahu Feb258862, sen büyüklerisin; dur sus diyeceğine gazlıyorsun. :) Ne olacak bu işin sonu hı? (giggle)

Bu arada, senin gerçek hayatta da içinde bir yerde bir edebi yatkınlık bence var! :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Kulübün değerisiniz :) Tweety de maskotu (kullanım hakları konusunda çalışmalarımız devam ediyor). Sevgili @Moria'yı fahri başgan seçtik :D . Flama olarak da; beyaz zemin üstüne beyzbol sopası ve kasap bıçağı kullanacağız.

İtiraz olan...? Yok!
Bu şekilde devam ediyoruz :)

Not:Aidatları düzenli yatıralım lütfen...

Ahah, minnoş bir değer! Aklıma canım fenerbahçemin bie sloganı geldi : BİZİM İÇİN SALDIR KANARYA ! :)

Fahri başgan Moria'ya selam eder, flamaya neşter ve cımbız da eklenmesini talep ederim. :)

Notuna Not : Aidatlarla toplaşır içmeye gideriz. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Paylaşım için teşekkürker @Feb258862, acaba kayıp iki kardeşim olabilirmisin :) Seninle neredeyse ayni benzer hissleri paylaşıyorum :)
Aylini ilk forumda gördügümde resimlerden hiç etkikenmemiştim, halen de etkilenmiyorum gerci, ama o kadar çok güzel yorum oldu ki, kim bu Aylin demeye başladim, Aylin acaba gerçekten dünyalımıydı, bunu ögrenmem lazim di ve iki kez şansimi denedim ve şansızliklar sonucu bu şansi yakalayamadim. 3 de hayır var derler, denemeye devam :) Aylin tanitiminda kendini oldukça mutavazi tanitmiş, sıradan yurdumun bir bayaniyim demışti. Ben yurdumun bir bayani olmakla birlikte farkli boyuttan olduğundan şüphe etmeye başladim ğŸâ„¢Å*ğŸâ„¢â‚¬
Tüm espriler bir yana cidden kimsin sen Aylin 🧞*♂️

Sevgili @wmamba, poz veremediğim gibi, pozlanmaya değer harika bir bedenim de yok zaten. :) Minik hatlara sahip, minik bir hatun kişiyim ben ama genel hatlarıyla orantılıyım diyebiliriz ancak ve bir de şirin biriyim bana göre :) Bazı yorumlarda yüz güzelliğime değinilmiş ama onlar da bence abartı :)
Yazılan güzel yorumlara bir şey diyemem, lutfediyorlar, sağ olsunlar...
Mütevazılık iyidir, beklenti çıtasının arşa çıkmasını engeller ve bu da hayal kırıklığı yaratmaz insanda.

Denk gelemeyişimiz için de üzgünüm ama eminim ki en kısa sürede evren bizi bir araya getirecek. :)
Ayrıca cidden yurdum hatunuyum, farklı bir boyuttan da gelmedim yahu, insanlar ürkmesin :) ve tabii sen de ürkme ama @Feb258862 , bu konunun başında bana UZAYLI AYLİN demişti ( belki haklıdır :) )

Kimim sahi?

Yazılanlara Göre : TERAPİST, ŞAİR, BEYAZ PEYNİR, TWEETY, KASAP, MELEK, ATEŞLİ, KAPLAN, PANTER, MİNNOŞ, MİNNAK, SULTAN, ÜBER, DİŞİ ASLAN, UZAYLI, TDK, MİNNAK KELEBEK, GÜVERCİN, MİNİK RUS, PRETTY WOMAN, BİLGE CEYLAN, BLUSH AYLİN, ACİL MÜDAHALE UZMANI, FORUMUN NEŞESİ, CAN... VS VS

BANA GÖREYSE,

HEP DERİM Kİ : OYSA AYLİN DEDİĞİN DÜNYA HANINDAN GELİP GEÇEN YALNIZ VE BİÇARE BİR DELİ!

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Ekli dosyayı görüntüle 35196yaaa ben ne deli olucam:)ben şeytanııım :) sizi deli eder :) köşeme geçer seyrederim:):)başgan & maşgan olmam deli derbeder( devil& devil) :):)

Ben bilmem, Dreadnaught seni başgan ilan etmiş, ben masumum!! Bir ricam olacak, eski İ.M. başgan gibi çeşmeden ice chocolate mocha ya da sıcak çikolata aksın( görüntü aşağıda :) ) lütfen :) başganlık bunu gerektirir. :)

images.jpeg-39.jpg

wmamba Çevrimdışı
15 Ocak 2010
165
121
Cinsiyetiniz nedir?
Denk gelemeyişimiz için de üzgünüm ama eminim ki en kısa sürede evren bizi bir araya getirecek. :)

Yakın bir zamanda bir reenkarnasyon terapisti bana bu evrende karşılaşan herkesin önceki yaşamlarında mutlaka daha önce bir sebeple ve bir şekilde bir araya gelmiş olduklarından bahsetmişti, evren bizi bir araya getirmiş dediğinde nedense aklıma geldi :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Güzel yorumların için teşekkürler wmamba :)
Yazımın başında da ifade etmiştim, farklı olsak ta benim gibi düşünenler vardır demiştim. Siz de onlardan biriniz sanırım.
Aylin, aynen yazdığınız gibi birisi, randevu denk getirmek (hele şehir dışından geliyorsanız) zor olabilir. Çünkü özel hayatı nedeniyle çok program yapamıyor. Eskiden devlet hastanesi 2-3 ay sonrasına MR randevusu verirdi, onun gibi bir durum işte. Sabır eden derviş muradına ermiş diyeyim.

MR randevusu benzetmesine çok güldüm sevgili Feb258862 :) Yalnız, her zaman o kadae bekletmeyebiliyorum ya ;)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087

Yakın bir zamanda bir reenkarnasyon terapisti bana bu evrende karşılaşan herkesin önceki yaşamlarında mutlaka daha önce bir sebeple ve bir şekilde bir araya gelmiş olduklarından bahsetmişti, evren bizi bir araya getirmiş dediğinde nedense aklıma geldi :)

Enkarne hayatlar hususunda merakınızın olduğunu bilmiyordum sevgili wmamba :) Okuduğum bir kitap vardı, reankarnasyon denilince aklıma geldi, belki bir araya geldiğimizde o kitap üzerine konuşuruz. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Ben bilmem, @Dreadnaught seni başgan ilan etmiş, ben masumum!! Bir ricam olacak, eski İ.M. başgan gibi çeşmeden ice chocolate mocha ya da sıcak çikolata aksın( görüntü aşağıda :) ) lütfen :) başganlık bunu gerektirir. :)

Ekli dosyayı görüntüle 35200[/QUOTEkli dosyayı görüntüle 35206E]başgan derken Fahri filan fan club başkanı filan olucaktık:) ki onu da istemem dedim benden kıdemli arkadaşlar var onlara yakışır :) ama sen iste ben sana bu Şelaleden yapıtırayım canın Ne zaman isterse kana kana sıcak çikolata iç minnoşum:) yaparım bilirsin bi lafına bakar :)

Ahaha, yaparsın bilirim DELI DERWISH :) Ama dur sakin ol yaptırma, kana kana içeceğim bir çikolata şelalemin olması TOMBİK AYLİNAYLİN olmama sebep olur (giggle) Tombik olmamalıyımmm :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Fikir atmışlar ortaya makul geldi banada valla. :dans:hem fenamı üyeler birbirini destekler sana karsı :nospam:

Bu kulüp işinden bir vazgeçelim, bu 1 :) , deliler ya :*

2. Olarak da siz bana karşı niye birleşiyorsunuz yahu!! İtilaf ve İttifak Devletleri moduna girecek olay bu gidişle! :)
Herkes tarafını seçsin diyeceğim ona göre :D
Satırım nerede!! :) Thor'un baltasını çağırması gibi ben de satırımı çağırabileceğim bir güce sahip olsam keşke. (giggle)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
aylini en cok goren olarak bence basganlik size hak :yuvarlan: yinede yok derseniz aday olayim ustad 8)

Gel yoksebebi gel :) beyzbol oynayalım seninle :)

Neyse, bir ara bir aidat mevzusu dönüyordu, bari kulübü kurunda aidatlarla içmeye gidelim. :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Olun üstadım olunnn :D İnan’ın başganlıkta filan gözüm Yook :) son karar ile ben Derbeder olarak kalmaya karar verdim , kendi halimde takılırım:) size yakışır :D

Bakıyorumda mütevazı derbeder hallerindesin :*
kulüp mulüp derken baya eğlendik ama Dreadnaught'un alacağı olsun, ortalığı ateşe verdi :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
aylini en cok goren olarak bence basganlik size hak :yuvarlan: yinede yok derseniz aday olayim ustad 8)

Gel @yoksebebi gel :) beyzbol oynayalım seninle :)

Neyse, bir ara bir aidat mevzusu dönüyordu, bari kulübü kurunda aidatlarla içmeye gidelim. :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Olun üstadım olunnn :D İnan’ın başganlıkta filan gözüm Yook :) son karar ile ben Derbeder olarak kalmaya karar verdim , kendi halimde takılırım:) size yakışır :D

Yahu gazlama adamı :) Herkes unuttu derken o hortlatıyor. :) Bu gidişle kriz olacak :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Coca-Cola gibisiniz valla Aylin Hanım :)
Haftanın ilk iş günü ve 9 adet konu başlığıyla Aylin!

Pazartesi sendromundan ölebilirim :)

Aman ölmeyin Beyabani, dünya geniş yahu! Hepimiz yaşayalım. :)

Benzetme güzel bu arada ama sendroma girmeye gerek yok. :) Bu arada galiba on bir adet! (giggle)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Kızım yanımda sen olunca ben ben olmaktan çıkıyorum:D wallah billah ateşim hep yüksek :) o kadar zaman bile kesmedi bilesin :D :D

Bilirim ateşin yüksek de o kadar zaman bile kesmediyse eyvahlar olsuuun. :D
Moriam Derwish'im ne olacak senin bu halın??? :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Kızım yanımda sen olunca ben ben olmaktan çıkıyorum:D wallah billah ateşim hep yüksek :) o kadar zaman bile kesmedi bilesin :D :D

Bilirim ateşin yüksek de o kadar zaman bile kesmediyse eyvahlar olsuuun. :D
Moriam Derwish'im ne olacak senin bu halın??? :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Ne yapalım devamlı ateş düşürücü kullanıyorum markası : Minnoş Aylin :D ama dozu artırmak lazım :D düşünsene o kadar zamanlık üst üste kür bile işe yaramadı ; ateşiiiimmmmm vaarrr yetiş Aylin yetişşşş :D wallah billah derman sende ; Derman Aylinnn :D

Ateş düşürücü markası da oldum ha Moria cığım. :) Sonumu iyi görmüyorum. :D Küre boğarım seni bak. (giggle)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar