Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

True Blood'ı Keşfedin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yetenekli Bay Ripley Çevrimdışı
15 Ara 2009
1,914
69
40
Cinsiyetiniz nedir?
Mrh Arkadaşlar HBO'nun 2008'de Çıkardığı Bir Dizi İnanılmaz Konusu Ve Sahneleri Var Muhakkak Bir Yerden Bulup İzleyin Şu An 3. Sezonu Çekiliyor Televizyonlarada Yok ama Netten Bulabilirsiniz Konusu Vampirlerin Günümüz Dünyasında İnsanlarla Karışık Bir Şekilde Yaşantıları ve Gelişen Olayları Gösteriyo Yıllar Sonra Japonların Bulduğu True Blood Adlı Sentetik Kan Sayesinde Vampirler Kimliklerini Açığa Çıkarır Ve İnsanlarla Beraber Yaşar Hakikaten Ben İlk 2 Sezonu Bir Solukda İzledim Erotik Sahneleride Bol Kanlı Sahneleride Aynı Şekilde

dexter

Normal Üye
19 Eyl 2010
8
0
Cinsiyetiniz nedir?
o kadar çok dizi o kadar az zaman var ki.. hele de dexter başlıyacak. true blood sırada bekliyor.

15 Ara 2009
1,914
69
40
Cinsiyetiniz nedir?
Beyler Bende Fanatik Dexter'cıydım Ama 3. Sezon Baydılar Sanki 1. Sezonu Efsaneydi

11 Eyl 2010
37
0
Cinsiyetiniz nedir?
True Blood'ın ben de ilk iki sezonunu seyrettim. Öyle pek tvde verilecek gibi bir dizi değildi zaten :) Erotik sahneler haddiyle fazla. Ama bana öyle pek sürükleyici sonraki bölümü merakla beklenen bir dizi olarak gelmedi. Ben pek beğenmedim.

15 Ara 2009
1,914
69
40
Cinsiyetiniz nedir?
Valla Cannn Oyuncuyu Bende Çok Beğeniyorum Sıx Feed Under'de Yıllarca İzlemiştik Çok Başarılı Yakışıklı Bir Aktör İnşallah Sağlığına Kavuşu

15 Ara 2009
1,914
69
40
Cinsiyetiniz nedir?
True Blood'ın ben de ilk iki sezonunu seyrettim. Öyle pek tvde verilecek gibi bir dizi değildi zaten :) Erotik sahneler haddiyle fazla. Ama bana öyle pek sürükleyici sonraki bölümü merakla beklenen bir dizi olarak gelmedi. Ben pek beğenmedim.
Dostum Sen Bir 2. Sezonu İzle İnan Bana Bayılacaksın 2. Katı Erotizm 2. Katı Aksiyon

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar