Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Treni kaçırmadan önce

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Birkaç hafta önceki başarız son dakika girişiminden sonra, Damla hanımın nisan sonundan ramazan ayına kadar olmayacağını öğrenince yüreğime bir kor düştü. Hızlıca bir hafta içi planı yapıp, kendisiyle çok hoş bir yazışma ile zaman konusunda mutabakata vardık.

Sabahı zor edip, tüm yeraltı ve yerüstü toplu taşıma araçlarıyla belirlenen hedefe ulaştım. Bölgeyi bilenler için evi çok kolay bir konumda, sağolsun Damla hanım da , çok güzel hazırlanmış bir konumla, işimi kolaylaştırmıştı.

Gerçekten ne kadar güzel ve ne kadar çekici olduğunu anlatmaya gerek duymuyorum (referanslarda bu konuları detaylıca bulabilirsiniz). Diğer birkaç referansta okuduğumun aksine karşımda inanılmaz sıcakkanlı, hoş sohbet ve tatlı bir insan buldum. Siması da , huyu gibi tıpkı bir kedi gibi (okşa okşa doyamadım). Ve merak içinde aradığım cevabı buldum: çok gezen biliyormuş :D

İşin bir o kadar lezzetli ve eğlenceli diğer kısmına gelecek olursak; gerçek anlamda sevişmeyi seven, zevk alan ama bir o kadar zevk vermeyi seven bir insan. Doğru uyumu yakaladığınız zaman, uzun süreli mutluluklara ulaşabilirsiniz. Çok hoş teni, kokusu, ses tonu, ritmi ve enerjisi ile beraber zevkli dakikalar (uzun uzun :)) yaşamak çok keyifli. Fiziksel olarak güzel olmasının yanında pek çok yeteneğe de sahip (burada spoiler yok! tanışmanızı şiddetle öneriyorum). Sağolsun beni kan ter içinde bırakarak, yere yapıştırmasını bildi, yerden spatulayla da kazıdı :D
Kendisine , bana bu güzel zamanları yaşattığı için çok teşekkür ederim.

Not-1: son derece net bir insan, verdiği tüm yanıtlar net, eğer görüşme öncesinde, iletişim esnasında kısa ve net cevap alırsanız , soğukluk olarak algılamayın . Netlik aynı zamanda dürüstlük ve samimiyetin işaretidir, değerini bilmek lazım. Damla Hanımın takdir ettiğim özelliklerinden

Not-2: Güçlü bir karakteri var. Karşı cinste en hoşlandığım özelliktir. Karakterini kabul ederek, denk davranırsanız , size daha fazlasını sunacaktır.

Not-3: seksi bir hemşire olabiliyor. Sağolsun kan bürümüş gözüm için hemen damla getirdi. Ayrıca çay için de teşekkür ederim.

janti Çevrimdışı
19 Ocak 2010
463
15
Cinsiyetiniz nedir?
Damla'yı bu kadar detaylı,anlamlı,etkileyici,kendinizce analizci anlatımınız için teşekkür ederim Dreadnaught..Uyum olunca,beklentiler uyuşunca keyif alınıyor..Yaşattığı anlamlı etki için Damla ya teşekkür ederim..

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hayır yahu niye fesat olayım :D Aşk olsun yani :D

O hınzır gülüşü 400 km'den hissetim , tamam (nıhahaha diye) kahkaha atabilirsin :D

Düşününce fena bir fikre benzemiyor aslında... (devil)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Damla'yı bu kadar detaylı,anlamlı,etkileyici,kendinizce analizci anlatımınız için teşekkür ederim Dreadnaught..Uyum olunca,beklentiler uyuşunca keyif alınıyor..Yaşattığı anlamlı etki için Damla ya teşekkür ederim..

Çok gezen (ve dolasıyla bilen) birisi olarak yorumunuza çok teşekkür ederim. Ama katıldığım kısım "kendimce" olacaktır :)
Sürç-ü lisan ettiysek affola...

janti Çevrimdışı
19 Ocak 2010
463
15
Cinsiyetiniz nedir?
Çok gezen (ve dolasıyla bilen) birisi olarak yorumunuza çok teşekkür ederim. Ama katıldığım kısım "kendimce" olacaktır :)
Sürç-ü lisan ettiysek affola...
Estağfurillah..Detaylı güzel bir anlatım bence işte bir yaşanmışlık en ince detaya kadar bu kadar özenle seçilen kelimelerle anlatılabilir..Çok gezmenin de bedeli bazı güzelliklerden mahrum kalmak desek yeridir..Bilme kısmı Damla yı anlatımınızın gösterdiği yol ile kafamda yer edindirdim..Bende tren kaçmadan fırsat yakalarım ya da aynı trende olurum umarım..

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
922
653
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu yorumu görünce doktor civanım ah neler istiyor canım diye şarkıyı söylemeye başladım birden bire :D Etkleyici ve Damla hanımı tanımanın muhakkak gerekli olduğu bir paylaşım olmuş teşekkürler.

Evet hemşire, hatta doktor :)
İnsanı iyileştiriyor anlamında (çok fesatsın :D)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Seninle tanışmak büyük keyifti zamanın yanında nasıl geçtiğini anlamadim :) çok beyefendi bir kişiliğin var uyum yakalandığında çok güzel zamanlar geçiriliyor.
Gelmeden önce demistim ama doktorun olurum diye :) iyilestirdim yolladim seni :* herzaman görüşmek dileğiyle:*

Ben de vaktin nasıl geçtiğini anlamadım. Bedenen olduğu kadar , ruhen de iyileştim (sayenizde :) )
Tekrar tekrar görüşmek ümidiyle...

24 Mar 2019
50
2
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşımınıza sağlık. damla egeli ye hürmetler. Yakınlarımdaki güzelliklerden biri. Mutlaka tanımak istiyorum bende.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bol notlu paylaşım için teşekkürler (giggle) damla egeli bana olan karakter benzerliği nedeniyle de, bir gün kısmetse tanışılacak hanımlar listesinde... :eek:

ganii Çevrimdışı
17 May 2013
113
0
Cinsiyetiniz nedir?
Damla hanımın nisan sonundan ramazan ayına kadar
.

nasıl yani nisan ayı sonundan ramazana kadar derken ; ramazanda dahil mi ? çünkü nisan ayı sonundan ramazana girişe (6 maıys ) 6 gün oluyor .

bu arada paylaşım için teşekkürler .gözüme çapmadı değil bu paylaşımda da teknikten bahsedilmiş :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bol notlu paylaşım için teşekkürler (giggle) damla egeli bana olan karakter benzerliği nedeniyle de, bir gün kısmetse tanışılacak hanımlar listesinde... :eek:

Şimdi siz söyleyince fark ettim, bu konuda benzerlik dikkatimi çekti :)
Hatta Damla hanımın dünya vizyonundan faydalanarak, global sarı mayalı alkoloidleri ile ilgili bilgi paylaşımında da mu bulunsanız?

Not:antibiyotik yüzünden, Damla hanımın elleriyle demlediği çayı içince, beraber bira içmediğimize pişman olmadım (ama aklımda :D )

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
nasıl yani nisan ayı sonundan ramazana kadar derken ; ramazanda dahil mi ? çünkü nisan ayı sonundan ramazana girişe (6 maıys ) 6 gün oluyor .

bu arada paylaşım için teşekkürler .gözüme çapmadı değil bu paylaşımda da teknikten bahsedilmiş :)

naci, zaman aralığını Damla hanıma sormanızı öneririm. damla egeli 'nin tanıtım bölümündeki son mesajlarını referans alarak belirtiyorum.

Bu teknik çok gizli bir teknik, 3 dağın ortasında gizli olan Shaolin tapınağının, yer altında bulunan 38. Katındaki arşiv bölümünde bir parşomende bulunuyor. Çok tehlikeli görevleri geçmeniz gerekiyor. Bulduğunuz parşomenin Mandarince yazıldığı için çevirmeniz gerekecek :p

Ya da Damla hanımla en kısa sürede görüşüp, tekniği görebilirsiniz :D

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Neysem O Çevrimdışı
12 Şub 2019
289
235
Damla hanıma bu kadar methiyelerden sonra görmek boynumuzun borcu oldu , kendisinde onaylarsa tabii

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sanırım şuan hepsi bende vakumlayip cektim :D

Çok geçmiş olsun, umarım sıkıntı yaratacak birşey yoktur :(
Vakumlandığınız için gözdeki kan , boğaz tıkanıklığı gitmiş olabilir. Ama nasıl bir vakum tekniğidir ki, dert ve tasa gibi mental dertler de uçuyor :D

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hahahahaha :)) çekiş kuvveti güçlü tse belgeli :D

TSE Belgeli ise tekniğin akreditasyonu tamamdır. Sonra kimse "efendim teknik mi? Nasıl bir teknik?" diye sorduğunda belgeyi gösterirsiniz :D
Daha nasıl anlatılır bilemedim :^):^)
:#

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar