Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Toprak'laaaa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vecnatuy

Normal Üye
23 Tem 2022
18
69
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese Selamlar

kendisiyle 13 mayıs günü görüştüm. Çok geç kalınmış bir referans. Bunun başta Toprak hanımdan ve değerli forum üyelerinden özür diliyorum.

Whatsapp üzerinden gayet anlaşlır ve basit bir şekilde randevulaştık. Selma Hanımın yerine aracımla gittim. Park sorunu yaşamadım. siteye herhangi bir giriş çıkış kaydı yok. eğer sağlamcıysanız sitenin yakınında avm var orayada aracınızı bırakabilirsiniz.

kendisi tam istediğim gibi gri şortuyla ve cropla karşılamıştı beni. bu isteğimi yerine getirdiği için teşekkür ederim tekrardan.

banyoda kendi evinizde ne arıyorsanız mevcut. deodrant duş jeli şampuan vs vs. tek kullanım otel terlikler havlular gayet temiz ve kalite bir ortam sizleri bekliyor.

özel anlardan bahsetmek gerekirse kendisi çok dominant bırakın kendinizi o her şeyi halletsin. siz zevk almaya bakın. huzura erin.. ben çok eğlendim ve zevk aldım. asla ve asla pişman olmazsınız.

kendisine yaşattığı zevk dolu dakikalar için teşekkür ederim.

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar