Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Toprak'la harika ve macerali bulusma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gupgup Çevrimdışı
2 Ağu 2021
93
204
44
Efendim dun kar demedim kis demedim Topraka bir mesaj attim kendimi tanitan, sagolsun hemen cevap verdi. Su anda yola cikabilirim dedim, gel ama acele etme hazirlanmaya firsatim olsun dedi. Ben dustum yollara, bu noktada yollar acik, hafif kar serpistiriyor ama problem yok. Yarim saatte attigi konuma ulastim. Bu arada bana bir resim attiki, dur guzelim bana kaza yaptiracaksin dedim. Neyse resimdende anladigim kadariyla harika bir vakit gecirecektim, onun heyecani ile vardik mekana, parkettim hemen evin onune. Gel dedi hazirim, aman asagidaki teyzenin kapisi bazen acik olur oraya dalma heyecanlanipda. Yahu dedim ne olurki teyzeninde gonlunu yapardik 😄😄. Vardim yanina, teyze ile ilgili biraz daha sakalasip gulustuk. Acaip kafa, esprili kiz. Bayildim inanin. Hemen guzel bir elektrik olustu zaten. Cok da harbi kiz, delikanli derler ya hani oyle. Kahve yapti oturduk iciyoruz, gulusuyoruz, muhabbet filan girla. Bu arada vucut tas, tas. Memisler birer fuze, o gobek, o popis. Yemede yaninda yat. Bir de bilmis gibi tam benim sevdigim gibi giyinmis, siyah camasirlar, coraplar filan. Kahvemizi ictik, e dedim hadi ne yapiyoruz ? Gures tutalim o zaman seninlen demesinmi ? Guldum kahkahayla, yalniz dedim ben grekoromen degil serbest guresirim bak. Basladik biz gurese, bir o beni kundeye getiriyor, bir ben arkaya dolanip iki puan aliyorum filan. Bir pozisyonlar deniyoruzki kama sutra halt etsin. Espriler, elenseler filan derken ben arkadayken bir kurt kapaniyla en son puani aldim. Niyetim bir saat daha kalmakti ama bir baktik kar lapa lapa yagiyor, ben hemen cikayim dedim. Sagolsun cok samimi, cok candan, sen gel cikma yola, nasil olsa gidemezsin, kalirsin yolda dedi. Hic yapmaciklik yok ama. Dedim sana yuk olmayayim ben soyle ufaktan giderim. Peki sen bilirsin dedi, ben arabaya biner binmez saplandimmi kara. Aradim karakizi, supurge, faras ne varsa geldi asagiya. Temizledik tekerlerin onunu, canimin farasini kirdim ben bu arada. Hakkini helal et canim benim. Guc bela ciktim yola. Sonra 2 km bile gidemeden takildim trafige. Lafi cok uzattim, biraz evvel ulasabildim eve (bir sonraki gun ogleden sonra). Varinca haber ver demisti, mesaj attim, vardim diye, cok uzuldu kalmayipta o kadar zorluk cektigim icin. Bu kadar samimi, bu kadar candan, bu kadar harbi bir insan Toprak.
Canim tekrar sana tesekkur edip, helallik istiyorum. Bir dahaki sefere gunesli bir gun secip, bes saat takilalim. Uzun hikayemin tamamini okuyanlari saygiyla selamliyor, her ne kadar surc i lisan ettiysek affola diyorum.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,925
4,489
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sewişmenize saglık

Krdnzz Çevrimdışı
17 Ocak 2022
245
376
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Vay be ince düşünmüş kendileri. Gecmis olsun. Sevismenize saglik.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve esprili paylaşım için teşekkürler, zamparalık adına büyük cefa çekilmiş, tebrikler... (y)👏

maviay Çevrimdışı
9 Şub 2021
299
466
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir karzede zampara daha :)

Yolda geçen zamanı unutup yaşadığımız güzel anlara odaklanıyoruz… Sevişmenize sağlık 😉

9 Ocak 2022
24
17
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasim guzel elinize saglik da yolda kalmaniza da gecmis olsun, belli ki fazlasiyla degmis tabi :)

incekvar Çevrimdışı
1 Tem 2020
206
284
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans yazınız için teşekkürler @Gupgup 👍
Dün trafikte sıkışıp kalan ama yüzünde hınzır tebessüm olan tek kişisinizdir. 😎

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,489
1,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylasim icin tesekkurler... karakız benden insanligi icin + puan aldı:) belliki iyi kalpli bir insan diger ozelliklerinin yanında

cimariva

Normal Üye
12 Ara 2021
24
11
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Harika paylaşım teşekkürler. Hanımefendi çok ince düşünmüş çok nazik birisi

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar