- 1 Şub 2021
- 98
- 154
- 40
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Daha önce olumsuz hava koşulları ve sağlık problemleri nedeniyle görüşemediğim Toprak Hanım’la önceki hsonu akşam 3 saatlik bir görüşme gerçekleştirebildim. İçimde ukde kalmıştı, bir önceki iletişimimizde denk gelememiştik, benden kaynaklı görüşemediğimiz halde tavır ve yaklaşımı gayet olgun ve tatlıydı, ilk fırsatta görüşmeyi planladık 4 gün öncesinden, randevu saatinde şişli osmanbey metrosuna yakın olan evine ulaştım(ben aşağı yoldan geldiğim için az biraz yokuş-merdiven çıkmak zorunda kaldım, siz anacaddeden devam edin) yeni evini hayırladık, biraz soluklanıp sohbete koyulduk izzet-ikram donatılmış masamızda, özellikle Toprak şöyle hoşsohbet, böyle cıvıl cıvıl gibi ifadelere gerek duymuyorum, çünkü referanslarında bunlardan yeterince bahsedilmiş, eksiği yok fazlası var, yanında kendinizi gayet rahat hissettiriyor, bi parantezde iletişime açayım; ilk iletişim esnasında soğukluk veya evde yaklaşımında bir mesafe vs kendi adıma asla hissetmedim. Sonrasında özel anlara geçildi, yine önceki referansların üzerine eklenecek fazla bişey yok gibi ama naçizane tavsiyem, sizi yönlendirmesine müsade edin. Pozisyon zenginliği üst düzey olan, harika dakikalar yaşattı, tekrar duş sohbet derken süremizi doldurduk, tekrar kaldığımız yerden devam edebilmeyi umduğum muhteşem bir görüşme yaşadık, yaşatana ve yaşananları okuyan forumdaşlara selam olsun