Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Toprak ile güzel bir gün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19 Ara 2020
136
182
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçen hafta pembişler aleminde dolaşırken özellikle fileli paylaşımları ile içimi gıdıklayan Toprak hanıma hemen randevu talep ettim sağolsun beni kırmadı ve gayet güzel 2 saat vakit geçirdik hatta 2,5-3 saati bile bulmuşuzdur. son teyit sonrası kıyafet tercihimi sormasıyla tabiki filelilerin hepsi demem bir oldu, neyse eve girdiğimde fileler içinde gayet sportif afet ile karşılaşınca bir anda doğru yerde olduğumu anladım ve hemen temizlik detaylarından sonra kahve içmeye koltuğa geçip sabrımın sınırlarını zorladım ( o görüntüler karşısında, koltukta saldırmamak için ), muhabbet muhabbeti açarken elimden tuttuğu gibi odaya geçtik ve o mükemmel anlar başladı öksürüğü olduğu için öpüşme faslını her ikimizin sağlığı açısından biraz kısa tuttuk ama sağolsun yatakta kanatlarını göstere göstere yaptığı oral eksiği fazlasıyla tamamladı, çok fazla yatak detayına girmeden kesinlikle tavsiye edeceğim bir pembiş olduğunu belirtmek isterim.

Bu arada özellikle vurgulamak istediğim konu selma telefonla konuştuğunuzda veya wp üzerinden yazıştığınızda biraz sert mizaçlı görünse de kesinlikle evine gittiğinizde tam tersi ile karşılaşıyorsunuz, muhabbeti de baya iyi hatta muhabbet baya sarmıştı 2 saat anlaşmamıza rağmen 2. seansı bile 3. saate girmek üzereyken yaptık.

herşey için çok teşekkür ediyorum Şanlı Beşiktaşlı Toprak, tekrar görüşeceğimiz güne kadar kendine çok iyi bak.

piccollo Çevrimdışı

piccollo

The Monsieur
17 Şub 2020
132
400
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyifli paylaşım için teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar