GreekGod
Normal Üye
- 14 Ocak 2024
- 4
- 25
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese merhaba,
Toprak ile aşırı iyi, aşırı rahattı her şey. Dün görüştük kendisiyle. Seksi kadın. Taş kadın Toprak. Kapıdan girerken bütün stresinizi dışarıda bırakmayı unutmayın
Siz yeter ki kibar olun o zaten süper nazik ve anlayışlı. Gülümseyerek karşılaması, hoş sohbeti ve ikramlarıyla tam bir misafirperver o. Minik, tatlış evinde bütün ihtiyaçlar düşünülmüş, evinizde gibisiniz. Güzel, sıcak bir duş sonrası zaten ortalık alev almaya başlıyor ve görüşme sonunun nasıl geldiğini anlamıyorsunuz. Bakımlı ve sıkı vücudunun sırf görüntüsü bile erkekliğinizi zirvelere taşıyor. Şuan yazarken bile fena oldum. Detayları özel ama o işini bilir diyerek ucundan çıtlatmış olalım
Normalde İstanbul dışındayım, iş gerekçesiyle dün şehirdeydim. Şimdi uzaklardan o anların tatlılığını yad ediyorum. Evinin konumu da ulaşımı rahat ve merkezi bir yerde, arabayla giden için park sıkıntısı yok. İşin özü içiniz ferah gidin efenim.
Toprak ile aşırı iyi, aşırı rahattı her şey. Dün görüştük kendisiyle. Seksi kadın. Taş kadın Toprak. Kapıdan girerken bütün stresinizi dışarıda bırakmayı unutmayın