- 21 Haz 2022
- 50
- 71
- 29
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba değerli arkadaşlar dün Toprak hanım ile ilk kez görüştüm öncelikle beni kırmayıp davet ettiği için çok teşekkür ederim.Kapıyı açar açmaz onu görünce büyülendim fotoğraflardaki gibi efsane bir güzelliği var yüz güzelliğinide çok beğendim ayrıca çok seksi bir kıyafet ile karşıladı beni sarılıp öpüştükten sonra duş için müsade istedim çünkü yolda yorulmuş ve terlemiştim duşumu aldım görüşme ücretini ve aldığım hediyeyi lavaboya bırakıp salona geçtim Toprak hanım sağolsun ikramlar hazırlamış gayet iyi ve yeterliydi sohbeti iyiydi her konuda bilgili sıkılmadan bıkmadan dinliyor anlatıyor gülüyor güldürüyor ayrıca gülmesi çok tatlı çok şirin bir gülüşü var sıcak sohbetimizi ettikten sonra Toprak hanım lavabodan hediyeyi ve görüşme ücretini aldı hediye için çok teşekkür etti daha sonra odasına o meşhur kırmızı odaya geçtik Toprak hanımın o seksi pürüzsüz vücudunu anlatmaya kelimeler yetmez bacakları olsun popo olsun mükemmel Hatun zaten efsane onu çıplak görünce kalp atışlarım çok hızlandı yavaşdan öpmeye başladım tabi o pürüzsüz harika vücudunu öpmeye doyamıyorsunuz ön sevişme ve oralda herhangi bir kısıtlama yok ayrıca kendisine oral yapılmasınıda baya seviyor vücudunun heryeri mis gibi kokuyordu ve tertemizdi yatakta istekli azıyor azdırıyor dolu dolu 3 seans geçirdik çok mutlu oldum her konuda ilgi alaka 10/10'du herşeyine hayran kaldım bu onunla olan ilk görüşmemdi ama asla son olmayacak herşey için teşekkürler Toprak hanım