- 13 Ocak 2018
- 78
- 110
- Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba forum ahalisi.Epeydir yoktum,arada inzivaya çekiliyorum sonra tekrar zamparalar kervanına geri dönüyorumNeyse kiminle görüşme yapsam diye düşünüp taşınırken,birkaç pembiş radarıma takıldı.Bir pembişle iletişime geçtim bugün görüşme yapmıyordu birinin saati bana uymadı derken Toprak ile randevulaştık iyi ki de öyle olmuş gerçekten memnun ayrıldığım bir görüşme oldu.Detaylara gelecek olursam;
Ulaşım kolay,park sorunu yok,sitede güvenlik vs. yok benim gibi bunlara dikkat eden pimpirikli arkadaşların için rahat olsun
Toprak'ın çok pozitif bir enerjisi var,size karşı yaklaşımı da keza öyle,içtenlikle ikramlarda bulunuyor.Evinde de tek kullanımlık terlikten,ambalajlı temizlik malzemelerine,içme sularından,atıştırmalıklara kadar her şey mevcut.Bu açıdan kaliteli bir oteldeymiş gibi hissetmeniz muhtemel
+18 bölüme gelirsek;Toprak'ın fiziği çok hoşuma gitti.Oralı gerçekten beğendim,daha önce hiç denemediğim değişik pozisyonlarda oral yaptı bana
İsteklerimi de kırmadı çok uyumluydu.Hem bedenen hem ruhen rahatladığım tatmin olduğum bir görüşmeydi.Kendisine tekrardan teşekkür ederim 
Ulaşım kolay,park sorunu yok,sitede güvenlik vs. yok benim gibi bunlara dikkat eden pimpirikli arkadaşların için rahat olsun
Toprak'ın çok pozitif bir enerjisi var,size karşı yaklaşımı da keza öyle,içtenlikle ikramlarda bulunuyor.Evinde de tek kullanımlık terlikten,ambalajlı temizlik malzemelerine,içme sularından,atıştırmalıklara kadar her şey mevcut.Bu açıdan kaliteli bir oteldeymiş gibi hissetmeniz muhtemel

+18 bölüme gelirsek;Toprak'ın fiziği çok hoşuma gitti.Oralı gerçekten beğendim,daha önce hiç denemediğim değişik pozisyonlarda oral yaptı bana