Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
OVARLOKCUBu şey gibi oldu halı makinesi ayağınıza geldiRamazan ayında tükkan açık çaya çorbaya beklerim
vay ben görmedim vay ben duymadım demeyin
Kocaman öptüm
Tabi tabi ramazan hurması bendenOVARLOKCU
Geldi haanııım
Ramazan kampanyası var mı bari ?![]()
En sevdiğimizcorap kırmızı çizgimiz...
Mutlaka tekrar şansımı deneyip uygun zamanda ,gidilecek adresBu şey gibi oldu halı makinesi ayağınıza geldiRamazan ayında tükkan açık çaya çorbaya beklerim
Kocaman öptüm
Sen zaten şekerden daha tatlısınTabi tabi ramazan hurması bendenhadi çayın yanına şeker de benden olsun
![]()
Beklerim inşallahMutlaka tekrar şansımı deneyip uygun zamanda ,gidilecek adres![]()
Evet ya ben çok tatliyim şeker ilacı içiyorum şekerim çıkmış çok tatlı olduğum içinSen zaten şekerden daha tatlısıntadan bülüü
![]()
Çorapları incelemek için mutlaka gelmem gerekiyorBu şey gibi oldu overlok makinesi ayağınıza geldiRamazan ayında tükkan açık çaya çorbaya beklerim
Kocaman öptüm
Çok severim yırtmayı amaBu şey gibi oldu overlok makinesi ayağınıza geldiRamazan ayında tükkan açık çaya çorbaya beklerim
Kocaman öptüm
Buyur gelÇorapları incelemek için mutlaka gelmem gerekiyor
AmaÇok severim yırtmayı ama
İftarı hurma ile açıp sonrasında şeftali tatlısı harika olur sankiBu şey gibi oldu overlok makinesi ayağınıza geldiRamazan ayında tükkan açık çaya çorbaya beklerim
Kocaman öptüm
Allah kabul etsinİftarı hurma ile açıp sonrasında şeftali tatlısı harika olur sanki![]()
Parliyorsunuz isil isilllllBu şey gibi oldu overlok makinesi ayağınıza geldiRamazan ayında tükkan açık çaya çorbaya beklerim
Kocaman öptüm
GüzellikBu şey gibi oldu overlok makinesi ayağınıza geldiRamazan ayında tükkan açık çaya çorbaya beklerim
Kocaman öptüm
Çok tatlısınBu şey gibi oldu overlok makinesi ayağınıza geldiRamazan ayında tükkan açık çaya çorbaya beklerim
Kocaman öptüm
Servis ayarlıycam ben evden eve kapı teslimAnadolu yakasında da bir kopyanız olsa
Gunluk doz gibi birsey oldu artikBu şey gibi oldu overlok makinesi ayağınıza geldiRamazan ayında tükkan açık çaya çorbaya beklerim
Kocaman öptüm
Kesinlikle yokkkHizmette ve zevkte sınır yok)
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!