- 1 Haz 2020
- 61
- 79
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Aylin ‘le yakın zamanda görüşmem oldu. Kendisini geneli pozitif olan referanslardan vs araştırarak tercih ettim. Kendisinin neden tercih edildiğini daha ilk dialogda anladım. Hümanist yapıya sahip, inanılmaz ilgili sıcak kanlı biri. İlişki için değil de sırf muhabbete de yanına gidebileceğiniz kültür dolu bir insan kendisi. İlişki konusuna gelirsek kendisine söylediğim gibi hayatımda yurtdışı dahil bir çok birliktelik yaşayan bir insan olarak söylüyorum. Oralda çıtayı göklere çıkarttı kendisi. Karşılıklı oral müthişti. Tertemiz bembeyaz vücudu var. Salondan yatak odasına kadar geçene kadar Nirvana’ya ulaştım. Müthiş ilgili pozitif bir insan Aylin. Ben oralını ayrı bir yere koyarak müthiş anlar yaşadım kendisiyle.
Şunu Aylin ile anladım insan beraberlik dışında sırf muhabbet için bile Ayline gider. Benim favorim oldu. Henüz Aylin’i tanımayanlara şiddetle tavsiye gidin Aylin’le tanışın derim.
Şunu Aylin ile anladım insan beraberlik dışında sırf muhabbet için bile Ayline gider. Benim favorim oldu. Henüz Aylin’i tanımayanlara şiddetle tavsiye gidin Aylin’le tanışın derim.