Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tiger Girl

1 Haz 2020
61
79
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aylin ‘le yakın zamanda görüşmem oldu. Kendisini geneli pozitif olan referanslardan vs araştırarak tercih ettim. Kendisinin neden tercih edildiğini daha ilk dialogda anladım. Hümanist yapıya sahip, inanılmaz ilgili sıcak kanlı biri. İlişki için değil de sırf muhabbete de yanına gidebileceğiniz kültür dolu bir insan kendisi. İlişki konusuna gelirsek kendisine söylediğim gibi hayatımda yurtdışı dahil bir çok birliktelik yaşayan bir insan olarak söylüyorum. Oralda çıtayı göklere çıkarttı kendisi. Karşılıklı oral müthişti. Tertemiz bembeyaz vücudu var. Salondan yatak odasına kadar geçene kadar Nirvana’ya ulaştım. Müthiş ilgili pozitif bir insan Aylin. Ben oralını ayrı bir yere koyarak müthiş anlar yaşadım kendisiyle.
Şunu Aylin ile anladım insan beraberlik dışında sırf muhabbet için bile Ayline gider. Benim favorim oldu. Henüz Aylin’i tanımayanlara şiddetle tavsiye gidin Aylin’le tanışın derim.

freehuman78 Çevrimdışı
7 Kas 2020
199
326
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Her ne kadar bir süredir görüşememiş olsam da Aylin hanımın bende yeri bir başkadır. Tanışmayanlar için şiddetle tavsiye ederim. Kendisine de bu vesile ile selamlarımı iletirim.🙋‍♂️

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Her ne kadar bir süredir görüşememiş olsam da Aylin hanımın bende yeri bir başkadır. Tanışmayanlar için şiddetle tavsiye ederim. Kendisine de bu vesile ile selamlarımı iletirim.🙋‍♂️

Daha bugün kulaklarını çınlattım valla güzel insan.😘🤭 Senin de yerin ayrıdır, selam ola! 😘😘

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Aylin ‘le yakın zamanda görüşmem oldu. Kendisini geneli pozitif olan referanslardan vs araştırarak tercih ettim. Kendisinin neden tercih edildiğini daha ilk dialogda anladım. Hümanist yapıya sahip, inanılmaz ilgili sıcak kanlı biri. İlişki için değil de sırf muhabbete de yanına gidebileceğiniz kültür dolu bir insan kendisi. İlişki konusuna gelirsek kendisine söylediğim gibi hayatımda yurtdışı dahil bir çok birliktelik yaşayan bir insan olarak söylüyorum. Oralda çıtayı göklere çıkarttı kendisi. Karşılıklı oral müthişti. Tertemiz bembeyaz vücudu var. Salondan yatak odasına kadar geçene kadar Nirvana’ya ulaştım. Müthiş ilgili pozitif bir insan Aylin. Ben oralını ayrı bir yere koyarak müthiş anlar yaşadım kendisiyle.
Şunu Aylin ile anladım insan beraberlik dışında sırf muhabbet için bile Ayline gider. Benim favorim oldu. Henüz Aylin’i tanımayanlara şiddetle tavsiye gidin Aylin’le tanışın derim.

Sevgili @Suprememe , çok keyifli bir akşamdı, ben de kendi adıma çok teşekkür ederim.🙏

Hümanist, sıcak kanlı, sırf muhabbete bile gidilir yorumları beni onore etti, çok naziksin. Ne mutlu bana diyorum böyle şeyler okuyunca... ❤❤

Oral seks seviyorum, özellikle yapmayı ve bu husustaki yorumun için de ayrıca teşekkür ederim.

Tekrar denk gelebilmek dileğiyle...

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!

Sevgiler...

HA NOT : Tarifleri deneyeceğim, belki tutarsa bir dahakine ben sana ikram ederim. 🤗🤗

acemi123

Normal Üye
3 Nis 2021
20
16
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yazı için teşekkürler, sabırsızlanıyorum artık bu kadını yaşamak için

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
441
681
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Aylin'in iyi kalbi her yerden hissediliyor. 🌼 Umarım bir gün duoda ona oral ben de yapabilirim. :devilish:

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Aylin'in iyi kalbi her yerden hissediliyor. 🌼 Umarım bir gün duoda ona oral ben de yapabilirim. :devilish:

Çok naziksin, henüz tanışamadık ama iletiştiğimiz kadarıyla ben de seni sevdim, eminim senin de kalbin çok güzel Eylülcüğüm. Bana oral yapma olayı için de fırsat olursa, neden olmasın? 😈😈😈

Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
994
836
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@AylinAylin özellikle yüz güzelliği konusunda referansları ile öne çıkıyor. Benimde tanımak için sabırsızlandığım bir güzel. Sevişmenize sağlık.

8 Kas 2019
53
30
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sen ayarla bence bu yaz ya, hem tatil yaparsın hem av yaparsın :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar