Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

The Matrix: Resurrections (Matrix 4)

KHSchneider Çevrimdışı
13 Eyl 2020
259
476
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bana göre sadece türünün değil sinema tarihinin de gelmiş geçmiş en iyi filmlerinden biri olan Matrix efsanesinin 20 küsür yıl sonra çekilen devam filminden ilk fragman yayınlandı.

22 Aralık 2021'de gösterime girecek. Tüyler diken diken... o_O:)

serhatilker Çevrimdışı

serhatilker

Daredevil
1 Ağu 2015
120
439
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aynen heyecan dorukta 😊

LuiBei Çevrimdışı
16 May 2021
115
190
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bende heyecanlandım. En son The lord of the ringsin dizisi beni bu kadar heyecanlandırmıştı.

KHSchneider Çevrimdışı
13 Eyl 2020
259
476
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şu bir gerçek ki çekilme hikayesi, filmin kendisi, konusu, felsefesi, oyunculuklar, replikler, göndermeler, kıyafetler... kısacası her şeyi ile sinema tarihinde çağ açıp, çağ kapatan bir seri.

Genellikle trilojilerden sonra çekilenler hayal kırıklığı oluyor ama konu Matrix olunca her ne kadar insan bu ihtimalden çekinse de izlemek için sabırsızlanıyor.

Umarım bir triloji daha görürüz.

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,302
2,246
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
hadi bakalım
bu süreçte sinemaya da gidemiyoruz ya
hayırlısı

16 Mar 2019
58
144
Vizyona girdiği ilk gün, gece seansında imaxte izlemek farz oldu

Rana Çevrimdışı
7 Tem 2021
9
8
Bana göre sadece türünün değil sinema tarihinin de gelmiş geçmiş en iyi filmlerinden biri olan Matrix efsanesinin 20 küsür yıl sonra çekilen devam filminden ilk fragman yayınlandı.

Sen bi harikasın tüylerim diken diken çooookk teşekkür ederim 🤩 çok teşekkür 😍

Ramirez1

Normal Üye
12 Eyl 2009
2
0
Cinsiyetiniz nedir?
Tanıtımda istediğim o havayı yakalayamadım ama görsel bir şölen olacağına şüphe yok.

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
1,744
1,425
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Bir sinema sever olarak filmin fragmanı yine heyecanlı izledim yıllar geçmesine rağmen geçmişi ile yüzleşen ve tekrar Matrix dünyasına giren Bir adam tam bir baş yapıt heyecanla bekliyoruz

Muzaffer34 Çevrimdışı
27 Ağu 2019
130
141
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üçlemenin her bölümü de çok iyi olan bir seridir. Hikaye anlamak zaten ciddi anlamda felsefe bilgisi gerektirmektedir. Sinema da bu tarz mükemmele yakın işlerin devam filmleri genelde iyi olmuyor. Zirvede bırakılmalıydı.
Fragmana baktım, sahneler tekrara girecek ve herkes için hayal kırıklığı olacak gibi...
Yanılmayı umut ediyorum.

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
442
680
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Fragmana en sevdiğim parçalardan birini koymuşlar. 🤙🏼

Ahh Keanu. 😋 Sen olduğun için izleneceksin ama hiçbir şey eskisinin yerini tutamayacak...

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun aradan sonra çekilen devam filmleri her zaman risklidir, özellikle serinin bir önceki son filminde (nispeten) herşeyin bir finale ulaştırıldığı düşünülürse... Ama başroldeki üçlüden geriye kalan ikili (Reeves-Moss, Fishburne yok oyuncu kadrosuna bakınca, ama fragmanda hap sahnesinde gözüküyor- eğer oysa tabii), psikolog rolündeki adamımız "Barny" (Neil Patrick Harris, muhtemelen birkaç dakikalık bir rolü var, yine de olsun) ve tabii ki görsel efektler hatrına izlenecek her zamanki gibi...

Not: Fragmandaki müzik parçası, Jefferson Airplane'in kült şarkısı "White Rabbit" bu arada.

Jon Stark Çevrimdışı
27 May 2019
771
1,015
İtiraf edeyim tüylerim diken diken oldu.
İzlemek şart oldu.

Fingolfin Çevrimdışı
26 Haz 2009
669
796
Cinsiyetiniz nedir?
Konu matrix olunca teoriler savlar felsefeler mitolojiler bir kamyon dalga dümeni peşinde koşmuş biri olarak fragmandan anladığım kadarıyla film beklenilemin altında olacak malesef.
Madem John Wick ile işin kaymağını yidik matrix ile dibini sıyırak moduna gelmişler.

Nedenlerimi özet geçeyim.
Olay başka bir matrix versiyonunda geçiyor. Hiç istemediğim bir durum. Kaldığı yerden bir şekilde geri getirebilirlerdi bu ikiliyi. Zionun son durumu nedir ve matrixten çıkmak isteyenlerle ilgili şeyler görmek isterdim.

Bizim bay anderson geçmişi hatırlıyor adam seçilmiş zaten senaryoyu okumuş bir halt olmayacağı belli. itemler 9+
Eski hayatını görüyor ama unutmak için mavi hap dayatılıyor vs.
emekli albay modunda dolanıyorken rambo koş kavga var mahallede diye bir tetikleyici olay işte beyaz tavşan hikayesi ile
aynı çemberi çevirecekler.
Sonrası vur zalım neo vur.

zion bir simülasyonmu ? bu sorunun cevabı filmde yok gibi duruyor.
merovingian nerde ? sati olduğunu tahmin ettiğim kahin olabilecek biri var fragmanda ama bakak görek.

bizlerin kafalarındaki bir sürü sorular vs. cevaplanmayacak gibi. animatrixteki merak ettiğim bazı şeylere değinmeyecekler.
isteyenler matrixten çıkabilirler denmesiyle ilgili bir kısım vardı orayla ilgili boş insan tarlaları var fragmanda sanki ben asıl orayla ilgili daha çok şey merak ediyorum bunlara pek değinmeyip vur füzeyi vur tekmüğü vur zımzığı olursa çöp.
özet: bakak görek.

Yüzüklerin efendisi ve Zaman çarkı dizileri beni daha çok heyecenlandırıyor bu aralar.

kızılsakal Çevrimdışı

kızılsakal

Normal Üye
30 Ağu 2020
41
68
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Açikcasi hayal kirikligi yasamaktan korkuyorum, serinin buyuk hayranlarindan biri olarak 18 sene sonra yeniden matrix evrenine dönmek harika olucak, lana ablamiz yine sallayacaktir ortaligi ama bi tedirginlik var, en son bu hissi game of thrones son sezon öncesi yasamistim ve korktugum basima geldi, kötu bile olsa efsane üclemenin hatrina izlenir, umarim ben yanilirim. Agent smith malesef ki filmde olmicak, reis bir saniye bile olsa çıkıp "bu kaçınılmaz" deyiverseydin...

kızılsakal Çevrimdışı

kızılsakal

Normal Üye
30 Ağu 2020
41
68
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ayrica bir yanimda wachowski den benim gibi şüpecilere alin size kapı gibi diriliş diyip matrix gibi matrix çekip tipki 99 daki gibi agzimizi acik birakmasinida umut ediyo, film duyruldugundan bu yana karisik duygular icindeydim fragman benim kayişi kopardi saniyorum, ben iyi degilim film cikinca beni sinemaya yanliz göndermeyin forumdaşlar :oops:

fitboy

Normal Üye
28 Eki 2017
27
10
Cinsiyetiniz nedir?
Gerçek hayranların çoğunun bileceği gibi üçlemenin ilk filmi asıl efsanedir. Hatta keşke üçleme olmasaydı ve sadece ilk filmi çekselerdi diyenler bile var. Umarım içine edilmemiş güzel bir devam serisi ile karşılaşırız.

Üçlemeyi ortalama iki senede bir tekrar izleyen bir hayranı olarak aklımdaki sorulardan biri günümüz teknolojisi ile çekilmiş bir matrix filminin nasıl olacağıydı. Bu soruya cevap alacağım için heyecanlıyım :)

CoLL Çevrimdışı
21 Ağu 2019
72
62
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çekimleri başladığından beri merakla beklediğim bı film bazı oyuncuların olmayacağı belli gibiydi ama Keanu Reeves hatrina değer bi filmi.

ak00047

Normal Üye
10 Ağu 2013
41
17
Cinsiyetiniz nedir?
Teknolojik imkanlar çok gelişti ilk uclemeye göre sadece bu bile heyecan yaratıyor film icin

Dario

Normal Üye
20 May 2018
16
4
Matrix ile ilgili olsun da en kotusu bile izlenir bence..

Trmns Çevrimdışı
7 Eyl 2021
79
63
125
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Siz o zaman portakalda.vitamindiniz 99 yilininda matrix neydi evladım

srmn06

Normal Üye
12 Eki 2020
30
17
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Matrix özellikle 80'li yıllarda doğanlar için bir dönüm noktasıdır, sinemayada da bence gerçekten tamamen farklı bir boyut kazandırmıştır. Bence 2, 3 bile başarılı değildi, 1 de kalacaktı. O nedenle umudum çok yok

6 Eki 2021
48
31
35
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bay

21 Aralık 2021 Kimse Bana Dokunmasın Tüm Seriyi Baştan İzleyeceğim🕶️
Ayrıca John Wick Geliyor Mayısta🤩🤩

Sarımtırak Çevrimdışı
21 Ağu 2021
25
47
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gel artık 22 Aralık

11 Eki 2021
82
133
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sabırsızlıkla bekliyorum ama morpheus reisin yokluğu bir tık üzmüyor değil :')

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,489
1,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Matrix i seyretiğim gün cok etkilenmistimm ve bence 2 ve 3. filmde iiydi ...zira felsefe ve hikaye iyi örtüşüyoordu...bence 4. filmde guzel olacak... Keanu reeves insan ve aktör olarak zaten cok begeniyorum...22 aralık ı heyecanla bekliyorum..

dreamofpassion

Normal Üye
14 May 2021
25
33
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Biletler alındı, mavi(!)-kırmızı(!) haplar hazırlandı:)

Dilsizseytan Çevrimdışı
13 Eyl 2021
1,026
1,923
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nedense hayal kirikligi olacak gibi.
İnşallah yanilirim. Geçmiş serilerin hatrina seyredilmesi gerek bir film.

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,518
2,699
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Heyecan verici. 🧿 (y)

16 Nis 2010
64
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bol aksiyonlu bol efektli görsel bir şölen olacağı aşikar olsa da yukarıda arkadaşında dedigi gibi devam filmleri özellikle uzun aradan sonra çekilenler risk tabi ama keanu için seyredilir kanaatindeyim

ysfylz

Normal Üye
17 May 2021
16
30
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

one pill makes you small,
And the ones that mother gives you”

Bu film için White rabbit şarkısının seçilmesi… Sex daha az haz verirdi😀

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar