Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Teşekkürler

copyD

Normal Üye
10 May 2017
27
50
Cinsiyetiniz nedir?
Ceren hanım ile 2.kez görüşme fırsatım oldu. Kendisi ilgili, düzgün, nazik güler yüzlü ve sohbet yönünden gerçekten iyi birisi olduğu için tekrar görüşmek istedim kabul etti.

Makul tüm taleplerim olumlu karşılandı, her konuda anlayışı nezaketi devam ediyor.

Forumdan, özel hayata ve daha çok bir çok konuda sohbetimiz akıp gidiyor. Sohbet esnasında sizi ikramsız bırakmıyor bu sefer bende bir jest yaptım sağolsun kabul etti.

Evi temiz, düzgün tertipli, ulaşımı kolay bunları daha önce yazmıştık ama tazeleyelim bilgileri.

Samimiyetinize inandığı sürece pek sıkıntı yaşayacağınızı zannetmem.Gidip mutlaka görüşülmesi gereken birisi.

Şayet tempoma ayak uydurabiliyor olması çok hoşuma gidiyor.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,518
2,699
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ceren hanım ile 2.kez görüşme fırsatım oldu. Kendisi ilgili, düzgün, nazik güler yüzlü ve sohbet yönünden gerçekten iyi birisi olduğu için tekrar görüşmek istedim kabul etti.

Makul tüm taleplerim olumlu karşılandı, her konuda anlayışı nezaketi devam ediyor.

Forumdan, özel hayata ve daha çok bir çok konuda sohbetimiz akıp gidiyor. Sohbet esnasında sizi ikramsız bırakmıyor bu sefer bende bir jest yaptım sağolsun kabul etti.

Evi temiz, düzgün tertipli, ulaşımı kolay bunları daha önce yazmıştık ama tazeleyelim bilgileri.

Samimiyetinize inandığı sürece pek sıkıntı yaşayacağınızı zannetmem.Gidip mutlaka görüşülmesi gereken birisi.

Tebrikler

CEREN BAŞAK Çevrimdışı
4 Haz 2020
2,019
6,694

Canım benim çok teşekkür 💋🥂

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar