lodos
Normal Üye
- 26 Nis 2010
- 0
- 6
dün akşam hiç hesapta olmayan bir mevzudan dolayı istanbula geldim. kendsini zaten twitterdan ve buradan takip ediyordum pek yazan çizen konuşkan biri olmadığım için yüzyüze muhappetler bana daha sıcak geliyor. geçen akşam kendini aradığımda aramızda biraz gerginlik yaşasakta ısrarcılığım konusunda saolsun dün gece için randevu verdi. attığı konuma gittimde üzerinde kırmızı transparan bir kıyafet çok güzel bir makyaj saçlar güneş sarısı pamuk gibi bembeyaz pamuk gibi yumuşacık bir ten gözlerimi alamadım içeriye girene kadar. evi de sıcacıktı kendi gibi oturduk oradan buradan havadan sudan yedik içtik ikramları bol zengin siyasetten konuşurken bir anda kucağımda buldum kendisini. çok güzel öpüşüyor istekli ve tahrik edici öpüşüyor. salonda öyle bir oral yaptı ki neredeyse orada işimi bitirecekdi. yatak odasına kadar dur kalk ileri geri bir şekilde vardık ama o süt gibi mis gibi tene dayanılmıyor. her yerini ısırası geliyor insanın bembeyaz. alltan girdik üstten çıktık arada orallara karıştık bu arada böyle bir oral seks görmedim o kadar istekli yapıyor ki sanırsınız kaç yıllık sevgili. pozisyon duruş vs konularında sıfır sıkıntılı. ayrıca seksi anladığım kadarı ile çok seviyor ki diğer şipşakçılar gibi boşaltmak için yalandan numaradan hareketler yapmıyor zevk aldığını keyif aldığını görüyorsun. aynı olayı bir tekrar daha yaşayıp ayrıldım. bir daha gidermiyim insanın hazırlıklı olmadan gidilmemesi gereken bi hatun öyle alelade bir seks yaşamaya gidiyor gibi gitmemek lazım antremanlı olmak lazım yok salonda işiniz biter.
herşey için teşekkür ederim özellikle oral seks ve zengin pozisyonlar için öperim beyazlarından.
herşey için teşekkür ederim özellikle oral seks ve zengin pozisyonlar için öperim beyazlarından.