Furkantyy
Normal Üye
- 21 Ocak 2022
- 31
- 125
- 35
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Şule hanımla tekrardan plan yapmak için sabırsızlanıyordum bir gün can sıkıntısından napsam demeye kalmadı elime teli alıp @ŞULE BEBEK yazdım dönüş yaptı kaç ertesi günü plan yaptık otel saati kesinleşince ben otele geldim kendisine yazdım yoldayım deyince duşa girdim çıktım gelmesini bekledim kendisi çok geçmeden kapı vuruldu kendisi geldi her zamanki güler yüzü kıpır kıpır şen şaklak olması kısa öpüşme sonrası duşa girdi çıkınca dudakları öpüşmesi tombul göğüsleri emmesi harika birsey vakit geçmeden bacakları aralayıp orala geçtim yapılınca hoşuna gidiyor baya oral yapılınca hemen hızla bacak omuza oldu anlık hızla final yaptık sonra duş alıp kahvemizi içerken cilve yapması öpmesi ellemesi yapıştı kendisi komdomsuz oral yapmaya sonrası doggy olarak devam ettim kalçaları poposu dolgun hızla hard davrandım canını yaksamda olgunluk karşıladı final i güzel kalçalarında bitirdim kırmadı beni sağolsun duşa girdik çıktık hazırlandık benim işte son çıkmadan dudak yapıştım tepki versede kırmadı ayak üstü gider ayak yaramazlık ses etmedi hoş harika çıtır bir bayan