Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözümlendi Tatmin olamadım, tavsiye etmiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iceiceice

Normal Üye
23 Tem 2021
5
30
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Daha öncesinde bir arkadaşın yazdığı iki taraftan birisi çok iyi yalan söylüyor sözüne katılıyorum.
Onun dışında konuyu açan arkadaşın, gizli video çekme iddiasına karşı, 7bin tl harcadım 2 saat için savunması çok mantıksız geldi. 2 saat için 70 bin tl harcayan birisi de gizli gizli videoya çekmeye çalışabilir. Ki ezginin dediğine göre gizli bir çekim yok sen teklif etmişsin. İddia ettiğine göre ezgiye gösterdiğin videolar da gizli çekim olmayabilir. Tüm konu özelinde en can sıkıcı kısım burası şahsen.
Bunların dışında 8 de çok enteresan geldi bana. Tekrar tekrar okudum.

acanci

Normal Üye
13 Tem 2022
3
9
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu yorumun altına imzamı atarım %100 haklısınız. Aramak nedir? Bu hareket forumun tüm sihirini alır bir anda. Bir daha olumsuz yorum yazar mı biri bunu okuyunca? Adminlerin bu konuyu göz ardı etmemesi gerek bence. Evli değildi şöyleydi böyleydi vs. hiç bir bahanesi olamaz bunun.
Kesinlikle katılıyorum.

samatas

Normal Üye
10 Eki 2020
40
73
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
herkese selamlar

bu konuda kim hakli kim haksiz aramiyorum. iki tarafin arasinda yasanilan olaylar farkli farkli senaryolarla anlatiliyor, kim kime inanirsa artik.

aslinda bakmamiz gereken sey forumda 100 e yakin bayan arkadasimiz var ama olumsuz referans bir elin parmaklarini gecmez.
bizlerin yani foruma uye olan erkek arkadalarin eminim bir ton olumsuz olarak gectigi gorusme vardir ve hemen konu kimyamiz tutmadiya getiriliyor. yanlis anlamayin da ne kimyasi arkadas istenilen hizmet belli, verilen hizmet belli sonucta.

genel olarak memnun kalmadigimiz bayan arkadaslar oluyor. biz erkekler bunlari olumsuz referans olarak acmiyoruz. bence sebebi bayan arkadaslardan olumsuz referans alip gorusme randevu olusturamama korkusu olabilir.
diger sebep de bayan arkadaslarimizin sonucta bu isten para kazandigi ve olumsuz referanslardan dolayi kazancinin dusecegi en azindan benim olumsuz referans olarak yazmama sebeplerim bunlar.

guesswho Çevrimdışı
9 Şub 2022
74
118
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konudan bağımsız olarak naçizane kendi fikrimi paylaşmak isterim belki katılanlar belki karşı çıkanlar olabilir ama zaten forumunda amacı bu diye düşünüyorum..
Kendimce kısa bir süredir bu forumu keşfettim ve bayanlarla görüşme fırsatı yakaladım. Bu forumu yararlı bulma sebebim tamamen "REFERANSLAR" ile alakalı ve açıkçası benim en çok dikkatimi çeken, özellikle okuduğum referanslar OLUMSUZ/NÖTR referanslardır. Bu referanslar olmasaydı forumun güvenilirliği sanırım azalırdı. Düşünsenize herkes herkesle muhteşem görüşmeler yapıyor, robot misali. NORMAL olarak herkesin hayatında iyi gitmeyen günler vardır ve ara sıra bu tarz Olumsuz olaylar olacaktır. (Bu konu ile alakalı değildir yorumum.)
Fakat şöyle de bir durum var benim için REFERANS kişiden kişiye değişen birşeydir, o anlık ruh hali, kafa uyuşması veya en basitinden söylenen bi söz bile iki tarafında modunu düşürüp zamanın kötü geçmesine neden olabiliyor. Bundan dolayı okuduğum tüm referanslardan (Olumlu/Olumsuz) aldığımı alır gerisine karışmam, burada çoğu üyelerinde bu şekilde bir algı seviyesinde olduğunu düşünüyorüm.
Malesef dikkatimi çeken şey şu oldu, tekrardan belirtmek isterim KONUDAN BAĞIMSIZ OLARAK söylüyorum bunu, Olumsuz Referansların altında çok ilginç bir şekilde referans sahibine gereksiz bir yüklenme mevcut.. ŞAHSEN ben referans yazdığım zaman bu referansı kendim için değil referansı okuyan FORUM ÜYELERİNİN dikkate alması için yazarım. Olumlu da olsa aynı olumsuz da olsa aynı. Bu şekilde bir tutum sergilenirse forum değerini kaybedebilir buna bir şekilde önlem alınması gerekir.
Son olarak yinelemek isterim bu forumu değerli kılan şey Referans sistemidir ve bu sistem içerisinde Olumsuz Referanslara bu kadar tepki verilirse insanlar yazmaya çekinecektir.
İki tarafa da geçmiş olsun eminim ikiside yaşamak istemediği şeyleri yaşamıştır bu görüşmede. Sağlık olsun.

Not : Gerçekten bunu da söylemeden geçemeyeceğim, bu yorum benim toplamda 4 veya 5. yorumumdur forumda fakat bu renk özelliklerini kullanmak çok basit birşey...... Keşke bu özellikleri kullandığımı Bill Gates farketseydi belki Silikon Vadisinde şahane bir hayatım olabilirdi.....

burak turanoğlu Çevrimdışı
23 Ara 2021
215
368
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
olumlu olumsuz zerre umrum da olmaz... Lakin kadın partnerin erkeği araması bu gerçekte olan bir şey ise eğer büyük sorun

Tom Ford Çevrimdışı
10 Haz 2022
435
1,003
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Konudan bağımsız olarak naçizane kendi fikrimi paylaşmak isterim belki katılanlar belki karşı çıkanlar olabilir ama zaten forumunda amacı bu diye düşünüyorum..
Kendimce kısa bir süredir bu forumu keşfettim ve bayanlarla görüşme fırsatı yakaladım. Bu forumu yararlı bulma sebebim tamamen "REFERANSLAR" ile alakalı ve açıkçası benim en çok dikkatimi çeken, özellikle okuduğum referanslar OLUMSUZ/NÖTR referanslardır. Bu referanslar olmasaydı forumun güvenilirliği sanırım azalırdı. Düşünsenize herkes herkesle muhteşem görüşmeler yapıyor, robot misali. NORMAL olarak herkesin hayatında iyi gitmeyen günler vardır ve ara sıra bu tarz Olumsuz olaylar olacaktır. (Bu konu ile alakalı değildir yorumum.)
Fakat şöyle de bir durum var benim için REFERANS kişiden kişiye değişen birşeydir, o anlık ruh hali, kafa uyuşması veya en basitinden söylenen bi söz bile iki tarafında modunu düşürüp zamanın kötü geçmesine neden olabiliyor. Bundan dolayı okuduğum tüm referanslardan (Olumlu/Olumsuz) aldığımı alır gerisine karışmam, burada çoğu üyelerinde bu şekilde bir algı seviyesinde olduğunu düşünüyorüm.
Malesef dikkatimi çeken şey şu oldu, tekrardan belirtmek isterim KONUDAN BAĞIMSIZ OLARAK söylüyorum bunu, Olumsuz Referansların altında çok ilginç bir şekilde referans sahibine gereksiz bir yüklenme mevcut.. ŞAHSEN ben referans yazdığım zaman bu referansı kendim için değil referansı okuyan FORUM ÜYELERİNİN dikkate alması için yazarım. Olumlu da olsa aynı olumsuz da olsa aynı. Bu şekilde bir tutum sergilenirse forum değerini kaybedebilir buna bir şekilde önlem alınması gerekir.
Son olarak yinelemek isterim bu forumu değerli kılan şey Referans sistemidir ve bu sistem içerisinde Olumsuz Referanslara bu kadar tepki verilirse insanlar yazmaya çekinecektir.
İki tarafa da geçmiş olsun eminim ikiside yaşamak istemediği şeyleri yaşamıştır bu görüşmede. Sağlık olsun.

Not : Gerçekten bunu da söylemeden geçemeyeceğim, bu yorum benim toplamda 4 veya 5. yorumumdur forumda fakat bu renk özelliklerini kullanmak çok basit birşey...... Keşke bu özellikleri kullandığımı Bill Gates farketseydi belki Silikon Vadisinde şahane bir hayatım olabilirdi.....

Keşke atar yapıp bize laf çakmak yerine,yorumunuzu yapıp kenara cekilseydiniz, çok olumsuz yorum açmak,
Ve olumsuz yorumları şak şaklamak taraftariysaniz buyrun açın,
Haksizsaniz sizi de eleştiririm,
Ayrıca olumsuz yapılan referanslar linç edilmiyor,
Siz öyle zannediyorsunuz,
Algıda seçicilik yapıyorsunuz,
Övmek yerine,
Yermek size daha çekici geliyor,
Olumlu olan onca referans içinde,
Olumsuz olan bir iki referans sizi daha çok cezbediyor,
Bill Gates şu an silikon vadisi ile değil,
Yapay et üretebilme,
Ve sivrisinek ile uğraşıyor,
Umarım sizin gibi bir cevheri,
Burada forumu kullanabilmenizden dolayı fark eder ve işe alır,
Hayırlı günler dilerim....

rivermen Çevrimdışı
15 Eki 2013
70
194
Ezgi hanım forumda görüştüğüm bayanlar arasında gerek fizik gerekse sex konusunda üst sıralarda bir bayan partnerdir. Fiziği gerçekten taş gibi derler ya öyle biri. Ama sonuçta insan . Ve hepimiz her zaman aynı olamayabiliriz. Ben iki defa görüştüm fırsatım olduğunda tekrar tekrar görüşebileceğim biri.

guesswho Çevrimdışı
9 Şub 2022
74
118
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keşke atar yapıp bize laf çakmak yerine,yorumunuzu yapıp kenara cekilseydiniz, çok olumsuz yorum açmak,
Ve olumsuz yorumları şak şaklamak taraftariysaniz buyrun açın,
Haksizsaniz sizi de eleştiririm,
Ayrıca olumsuz yapılan referanslar linç edilmiyor,
Siz öyle zannediyorsunuz,
Algıda seçicilik yapıyorsunuz,
Övmek yerine,
Yermek size daha çekici geliyor,
Olumlu olan onca referans içinde,
Olumsuz olan bir iki referans sizi daha çok cezbediyor,
Bill Gates şu an silikon vadisi ile değil,
Yapay et üretebilme,
Ve sivrisinek ile uğraşıyor,
Umarım sizin gibi bir cevheri,
Burada forumu kullanabilmenizden dolayı fark eder ve işe alır,
Hayırlı günler dilerim....

Keşke sizde bu kadar yükselmeseydiniz.. Latife yapmıştım ve bu kadar ağır bir yorum olmadığını düşünüyorum :))
Sanırım siz benim yazdıklarımı tam okumamışsınız veya yanlış algılamışsınız. Sizin için tekrar açıklayayayım kendi düşüncemi..
Olumsuz referansların dikkatimi çekmesi, insanları yermek veya yaşadıkları olumsuzluğun hoşuma gittiği için değil.Bu olumsuz durumları görüp referansın açıldığı kişi hakkında kendi yorumumu yapabilmektir.
Bu benim düşüncem ve yorumlama şeklimdir.. Günümüzde çok fazla fake yorum içeren ilan siteleri mevcut ve bilin bakalım tüm yorumlar ne.. Hepside muhteşem, resimlerdeki gibi vsvs.
Bu forumu farklı kılan şey Olumsuz referansların rahatça yazılabilmesidir (varsa destekleyici öğelerle inandırıcılığı arttırılabilir). Siz özelinizde konuşmak istemem fakat belli kişiler sürekli olumsuz referansların altına çok gereksiz sebepler üreterek referansı yazan kişiyi haksız çıkartmaya çalışıyor.
Sahi sizce nedir bu kişilerin amacı? Hanımlara yaranmak mı? Yoksa birisinin açığını yakalamış olduğunu düşünüp keyiflenmek mi?
Bunun sebebi her ne ise yorumu değersizleştirmeyi zorlamak çok gülünç oluyor..

not : Keşke Bill Gates sivrisinek üretmekle değil bunları temizlemekle uğraşsaydı :)) Vız vız hoş olmuyor

candaroğlu Çevrimdışı
13 Ara 2019
53
216
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
okudum. Ne yalan söyleyeyim; Ezgi Hanım doğruyu söylüyor gibi geldi.
tek kusuru 20 yaş görüşmesi.

Tom Ford Çevrimdışı
10 Haz 2022
435
1,003
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
O arkadaşın yorumu saçma sapan bir yorum zaten
Aptal değiliz sonuçta basit bir yazı şekli değiştirmeyi hepimiz yapabiliriz
Zararsız Kararsız bey,
Sanırım sende Ezgi hanımla daha önce olumsuz bir referans yaşadığını söylemiştin değil mi,
Bu herhalde kendi ozelinizde mağdur dayanışması mı oluyor,
Bende sizin yorumlarınızı saçma sapan buluyorum deyip,
Yeni bir polemik baslatabilirim,
Ama baslatmayacagim,
Buda burada ki son mesajım,
Zaten konuyu baslatanlar susmuslar,
Olayı bitirmisler,
Diğer arkadaşa'da cvp verip konuyu uzatmayacagim,
Herkese hayırlı forumlar....

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar