- 5 Ocak 2024
- 458
- 359
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Dün forumdaki ilk görüşmemi @ŞULE BEBEK ile yaptım ve harika bir 2 saat geçirdim. Kendisi inanılmaz enerjik, inanılmaz sevimli, inanılmaz şirin biri. Aynı zamanda da tam bir çıtır. Bir hafta önceden yazdım kendisine ve buluşmak istediğim oteli söyledim, hemen döndü ve uygun olduğunu söyledi. Tabi organizasyonu erken yapınca zaman geçmek bilmiyor. Neyse gün geldi ve malum İstanbul trafiği yüzünden ufak bir gecikme olsa da çok geçmeden türbanlı güzel kapıda belirdi. İçeri girdiğinde beklentimin çok daha üzerinde bir güzellikle karşılaştım.
Çok tatlı, bıcır bıcır ve samimi, fazla vakit kaybetmeden yakın temasla sohbet ederken soyunmaya başladı. Harika kalçalar ve dolgun göğüsleri dayanılacak gibi değil. Tabi ki yakınlık biraz daha arttı. Öpüşmesi tam bir french kiss tadında, oral yeteneği ise müthiş. Ben böyle bir oral görmedim sulu ve deep throat şeklinde. Bu müthiş oral başlangıcından sonra (pek unutulacak bir performans değil) yatakta her şekilde size karşılık veriyor hatta yönlendiriyor.
Cowgirl de göğüslerle meşgul olmak muhteşem çünkü tam öpmelik.
Doggy de ise gözlerimi kalçalarından alamadım. Birinciyi bitirdikten sonra sohbetimize kaldığımız yerden devam ettik gerçekten zamanın nasıl geçtiğini anlamadım desem yeridir. En önemlisi sohbeti yaparken sizinle teması hiç kaybetmiyor o kadar yakın o kadar sıcak ki tam bir kız arkadaş deneyimi.
İkinci de bittikten sonra artık hal kalmamıştı zaten. Bebeğim, çok teşekkür ederim seninle inanılmaz bir 2 saat geçirdim. Tekrar görüşmek üzere