- 19 Şub 2020
- 1,108
- 4,892
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Merhabalar herkese Avrupa yakası Bomonti hilton komşu olan rezidansıma taşındım kimlik verme sorunu olamadan güvenli ve son derece lüks residansa, birinci şartı temizlik olan yeni evime gelebilirsiniz ücretli otopark hizmeti vardır veya residan önüne park edebilirsiniz incall başlasın..Yeni resimler ve daha fazlasını yarın paylaşmaya başlayacağım,..

tanıtım profilimize paylaşıyorum 

Merhaba ben Ataşehir ARYA
05536843434
24 yaşında 1.70 boy 55 kg atletik bir yapiya sahibim yüz ve vücut güzelliğime son derece güveniyorum.
Aranıza yeni katılıyorum çok heyecanlıyım. Umarım çok güzel zamanlar geciririz.
GORUSME SEKLİM
#İSTANBUL
da 4 yada 5 yıldızlı otellerde yapıyorum.. Yılın Bomonti ile komşu
#BOMONTİDE
kendi lüks residansımda incall olarak yapıyorum..Kimlik verme sorunu olmadan ve ücretli araç parkı hizmeti ayrıca resıdans önüne park edebilirsiniz,. Arzu eden olursa uzun programlarda veya oll night programlarında havuz başında nargile veya şarap keyfi yapabiliriz,..Referans yok ise kısa bir sohbetten sonra incall için karar verebilirim.Son derece hijyene önem vermek şartı ile tek-kullanımlık malzemeler sizler için temin ediyorum..
Şehir dışı en az 8 saatlik görüşme için direk ucus olan tüm illere geliyorum.Sadece şehir dışı için ön ödeme sartim var.
Anal ilişkiye asla girmiyorum.
Kondom kesinlikle kullaniyorum.
CİM CİF yapmıyorum.
Ev&Otel&Resıdans
*Otel görüşmelerinde mesafeye göre taksi ücreti alıyorum.
Anal yapmıyorum.
Kondom şart kesinlikle.
Artı+ artı ücret karşılığında kişiye özel kostüm ile fotoğraf ve video çekimi...
Kucak dansı... Daha fazla resimler ve son güncel olanlar twitter ve konularımdan bulabilirsiniz..
Twitter @BeautySevval
İnstagram arya_lipaa
Tik tok @miss_aryabt
**GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!**

Merhaba ben Ataşehir ARYA

24 yaşında 1.70 boy 55 kg atletik bir yapiya sahibim yüz ve vücut güzelliğime son derece güveniyorum.
Aranıza yeni katılıyorum çok heyecanlıyım. Umarım çok güzel zamanlar geciririz.
GORUSME SEKLİM

Şehir dışı en az 8 saatlik görüşme için direk ucus olan tüm illere geliyorum.Sadece şehir dışı için ön ödeme sartim var.
Anal ilişkiye asla girmiyorum.
Kondom kesinlikle kullaniyorum.
CİM CİF yapmıyorum.
Ev&Otel&Resıdans
*Otel görüşmelerinde mesafeye göre taksi ücreti alıyorum.

Twitter @BeautySevval
İnstagram arya_lipaa
Tik tok @miss_aryabt
**GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!**
Ekli dosyalar
Son düzenleme: