Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Taşındım Bomontideyim herkese duyuru incall🍓🍓🍑🍑

• Konbuyu başlatan ARYA
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:40
ARYA Çevrimdışı
19 Şub 2020
1,108
4,892
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalar herkese Avrupa yakası Bomonti hilton komşu olan rezidansıma taşındım kimlik verme sorunu olamadan güvenli ve son derece lüks residansa, birinci şartı temizlik olan yeni evime gelebilirsiniz ücretli otopark hizmeti vardır veya residan önüne park edebilirsiniz incall başlasın..Yeni resimler ve daha fazlasını yarın paylaşmaya başlayacağım,..💋💋🍓🍓🍑🍑 tanıtım profilimize paylaşıyorum 💋💋
Merhaba ben Ataşehir ARYA 💜05536843434💜

24 yaşında 1.70 boy 55 kg atletik bir yapiya sahibim yüz ve vücut güzelliğime son derece güveniyorum.

Aranıza yeni katılıyorum çok heyecanlıyım. Umarım çok güzel zamanlar geciririz.

GORUSME SEKLİM

💄#İSTANBUL 💄 da 4 yada 5 yıldızlı otellerde yapıyorum.. Yılın Bomonti ile komşu 💄#BOMONTİDE 💄 kendi lüks residansımda incall olarak yapıyorum..Kimlik verme sorunu olmadan ve ücretli araç parkı hizmeti ayrıca resıdans önüne park edebilirsiniz,. Arzu eden olursa uzun programlarda veya oll night programlarında havuz başında nargile veya şarap keyfi yapabiliriz,..Referans yok ise kısa bir sohbetten sonra incall için karar verebilirim.Son derece hijyene önem vermek şartı ile tek-kullanımlık malzemeler sizler için temin ediyorum..

Şehir dışı en az 8 saatlik görüşme için direk ucus olan tüm illere geliyorum.Sadece şehir dışı için ön ödeme sartim var.

Anal ilişkiye asla girmiyorum.
Kondom kesinlikle kullaniyorum.
CİM CİF yapmıyorum.
Ev&Otel&Resıdans

*Otel görüşmelerinde mesafeye göre taksi ücreti alıyorum.

❌Anal yapmıyorum.

❌Kondom şart kesinlikle.

💎Artı+ artı ücret karşılığında kişiye özel kostüm ile fotoğraf ve video çekimi... 💎Kucak dansı... Daha fazla resimler ve son güncel olanlar twitter ve konularımdan bulabilirsiniz..

Twitter @BeautySevval

İnstagram arya_lipaa

Tik tok @miss_aryabt
**GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!**

Ekli dosyalar

• IMG_20210524_014433_952.jpg
    IMG_20210524_014433_952.jpg
    66.9 KB · Görüntüleme: 458
  • IMG_20210504_101000_780.jpg
    IMG_20210504_101000_780.jpg
    180.3 KB · Görüntüleme: 492
  • IMG_20210504_100958_515.jpg
    IMG_20210504_100958_515.jpg
    193.7 KB · Görüntüleme: 493
Son düzenleme:
Serbian Çevrimdışı
8 Mar 2019
188
535
39
Cinsiyetiniz nedir?
Merhabalar herkese Avrupa yakası Bomonti hilton komşu olan rezidansıma taşındım kimlik verme sorunu olamadan güvenli ve son derece lüks residansa, birinci şartı temizlik olan yeni evime gelebilirsiniz ücretli otopark hizmeti vardır veya residan önüne park edebilirsiniz incall başlasın..Yeni resimler ve daha fazlasını yarın paylaşmaya başlayacağım,..💋💋🍓🍓🍑🍑
Haydaaa komşu olduk sanırım. :) Oraya çok yakınım. Hayırlı olsun.

Blackvnm Çevrimdışı
15 Mar 2021
152
265
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel konum. Şişlinin cazibesi her geçen gün artıyor 😌

elvedaa

Normal Üye
23 May 2021
2
34
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şuan camdan baktığımda evini görebilirim o zaman. 🙂 hayırlı olsun. Hoşgeldin.

11 Eyl 2020
61
142
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hadi hayırlı olsun Arya Hanim.Bol kazançlı günler dilerim

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,824
8,046
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Efsane güzellik arya hanım yeni eviniz hayırlı olsun

24 May 2021
67
55
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Süper bi haber en kısa zamanda gorusmek uzere

BANKO Çevrimdışı
3 Şub 2021
271
145
62
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhabalar herkese Avrupa yakası Bomonti hilton komşu olan rezidansıma taşındım kimlik verme sorunu olamadan güvenli ve son derece lüks residansa, birinci şartı temizlik olan yeni evime gelebilirsiniz ücretli otopark hizmeti vardır veya residan önüne park edebilirsiniz incall başlasın..Yeni resimler ve daha fazlasını yarın paylaşmaya başlayacağım,..💋💋🍓🍓🍑🍑 tanıtım profilimize paylaşıyorum 💋💋

24 yaşında 1.70 boy 55 kg atletik bir yapiya sahibim yüz ve vücut güzelliğime son derece güveniyorum.

GORUSME SEKLİM

💄#İSTANBUL 💄 da 4 yada 5 yıldızlı otellerde yapıyorum.. Yılın Bomonti ile komşu 💄#BOMONTİDE 💄 kendi lüks residansımda incall olarak yapıyorum..Kimlik verme sorunu olmadan ve ücretli araç parkı hizmeti ayrıca resıdans önüne park edebilirsiniz,. Arzu eden olursa uzun programlarda veya oll night programlarında havuz başında nargile veya şarap keyfi yapabiliriz,..Referans yok ise kısa bir sohbetten sonra incall için karar verebilirim.Son derece hijyene önem vermek şartı ile tek-kullanımlık malzemeler sizler için temin ediyorum..

Şehir dışı en az 8 saatlik görüşme için direk ucus olan tüm illere geliyorum.Sadece şehir dışı için ön ödeme sartim var.

CİM CİF yapmıyorum.
Ev&Otel&Resıdans

❌Anal yapmıyorum.

❌Kondom şart kesinlikle.

💎Artı+ artı ücret karşılığında kişiye özel kostüm ile fotoğraf ve video çekimi... 💎Kucak dansı... Daha fazla resimler ve son güncel olanlar twitter ve konularımdan bulabilirsiniz..

Twitter @BeautySevval

İnstagram arya_lipaa

Tik tok @miss_aryabt
**GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!**

Hoş geldiniz Avrupa sizede Avrupa yakışır hanımefendi görüşmek dileğiyle

Balıksn Çevrimdışı
8 Haz 2020
1,215
803
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

GORUSME SEKLİM

CİM CİF yapmıyorum.
Ev&Otel&Resıdans

❌Anal yapmıyorum.

❌Kondom şart kesinlikle.

Twitter @BeautySevval

İnstagram arya_lipaa

Tik tok @miss_aryabt

Herşey hazır çılgınlık için 😈💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar