Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tarz kız Sinem

KRMDGLU Çevrimdışı

KRMDGLU

Normal Üye
24 Eki 2021
18
29
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
O tarz o kiyafet ve takilar , takma takıştırma bir okadarda yakıştırma kimde var allahaskina.
""Fotojenik ""buda bir Allah vergisi.
Sevgili Sinem hanim gercekten bu konularda cok başarılı .
Oda kendisine bi hanimefendilik daha dogrusu tarifliyemedigim vamp buhulu bir hava katiyor.
Yani bir sifir yenik basliyorsunuz gorusmeye. Ne soyliyip nereden basliyacaginizi dusunmeniz gerekiyor. Detaylara emek harcanmis gercekten.
Neyse konular bulunuyor sohpete daliniyor sonunda. Konular is gelistirme gelicek ekonomi yeni planlar vs...
Bir turlu cesaret edemiyorum malesef.
Cekip surukluyor .....ilk hamle ondan geliyor.....
Efendim soyliyecek soz bulamiyorum.
Konusulan planlarin gercek olmasini diliyorum sizin icin enleri sizin cizgileriniz belirliyecek iyi calismalar diliyorum.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,839
8,052
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Üye silindi 55882

O tarz o kiyafet ve takilar , takma takıştırma bir okadarda yakıştırma kimde var allahaskina.
""Fotojenik ""buda bir Allah vergisi.
Sevgili Sinem hanim gercekten bu konularda cok başarılı .
Oda kendisine bi hanimefendilik daha dogrusu tarifliyemedigim vamp buhulu bir hava katiyor.
Yani bir sifir yenik basliyorsunuz gorusmeye. Ne soyliyip nereden basliyacaginizi dusunmeniz gerekiyor. Detaylara emek harcanmis gercekten.
Neyse konular bulunuyor sohpete daliniyor sonunda. Konular is gelistirme gelicek ekonomi yeni planlar vs...
Bir turlu cesaret edemiyorum malesef.
Cekip surukluyor .....ilk hamle ondan geliyor.....
Efendim soyliyecek soz bulamiyorum.
Konusulan planlarin gercek olmasini diliyorum sizin icin enleri sizin cizgileriniz belirliyecek iyi calismalar diliyorum.
Bebegim seni tanidigima çoook mutlu oldum 🥰 harika zamanın geçirdik 😘 guzel dudincelerin için çok teşekkür ederim çoook opyorum😘😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar