KRMDGLU
Normal Üye
- 24 Eki 2021
- 18
- 29
- 55
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
O tarz o kiyafet ve takilar , takma takıştırma bir okadarda yakıştırma kimde var allahaskina.
""Fotojenik ""buda bir Allah vergisi.
Sevgili Sinem hanim gercekten bu konularda cok başarılı .
Oda kendisine bi hanimefendilik daha dogrusu tarifliyemedigim vamp buhulu bir hava katiyor.
Yani bir sifir yenik basliyorsunuz gorusmeye. Ne soyliyip nereden basliyacaginizi dusunmeniz gerekiyor. Detaylara emek harcanmis gercekten.
Neyse konular bulunuyor sohpete daliniyor sonunda. Konular is gelistirme gelicek ekonomi yeni planlar vs...
Bir turlu cesaret edemiyorum malesef.
Cekip surukluyor .....ilk hamle ondan geliyor.....
Efendim soyliyecek soz bulamiyorum.
Konusulan planlarin gercek olmasini diliyorum sizin icin enleri sizin cizgileriniz belirliyecek iyi calismalar diliyorum.
""Fotojenik ""buda bir Allah vergisi.
Sevgili Sinem hanim gercekten bu konularda cok başarılı .
Oda kendisine bi hanimefendilik daha dogrusu tarifliyemedigim vamp buhulu bir hava katiyor.
Yani bir sifir yenik basliyorsunuz gorusmeye. Ne soyliyip nereden basliyacaginizi dusunmeniz gerekiyor. Detaylara emek harcanmis gercekten.
Neyse konular bulunuyor sohpete daliniyor sonunda. Konular is gelistirme gelicek ekonomi yeni planlar vs...
Bir turlu cesaret edemiyorum malesef.
Cekip surukluyor .....ilk hamle ondan geliyor.....
Efendim soyliyecek soz bulamiyorum.
Konusulan planlarin gercek olmasini diliyorum sizin icin enleri sizin cizgileriniz belirliyecek iyi calismalar diliyorum.