Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tapılası güzel

onuris Çevrimdışı
3 Eyl 2013
392
179
Cinsiyetiniz nedir?
Karlı bir İstanbul akşamında yalnızlıktan sıkılıp bir arkadaş bir dost bir sevgili istiyorken aklımdan hiç çıkaramadığım daha önceden görüşüp bildiğim Zeynep'i aradım kendisi de müsaitti ve o karlı havada o soğukta atladım gittim Zeynep'in evine..

Karşılaması ile dışarıda ki soğuk bir anda gitmişti kardan adam olsam kapıyı açıp o muhteşem güzelliği fiziği ile göz göze geldiğimde anında erirdim :) her zaman ki gibi zarif alımlı hoş bir hanımefendi olduğunu ağırlaması güzel sohbeti güler yüzü şen kahkahaları ilgi ve alakası ile bana gösterdi :) Gerçek anlamda bir sevgili bir arkadaş bir dost oldu dertleştik sohbet ettik güldük eğlendik ve zamanı geldiğinde havanın tipiye dönüp iyiden iyiye soğumasına inat sıcaklıklar arttı kutup soğuğu olsa etkilemezdi :) Herşey baştan sona güzeldi Zeynep güzeldi evi güzeldi sohbeti güzeldi sohbeti güzeldi :)

Soğuk bir İstanbul akşamı beni kırmayıp kabul ettiğin için ve tüm her şey için sana çok teşekkür ederim en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle güzellik :) Tapıyorum sana <3 <3 <3 <3 <3

onuris Çevrimdışı
3 Eyl 2013
392
179
Cinsiyetiniz nedir?
canımmm benimm arkadaşım dostumm herşeyim benim için çok değerlisin bunu unutma öpüyorum seni gıdığından muckksss

Çok tehlikeli bir yere tatlı bir buse kondurdun :) içim bir tuhaf oldu :) bazı şeyler yarım kaldı en kısa zamanda tekrar senin gibi tatlı olan gülüşünü görmek için ziyarette bulunacağım :) Arkadaştan dosttan ötesin sen CANSIN Baltanem :)

Dragonas Çevrimdışı

Dragonas

Emekli Zampara
7 Kas 2010
10,668
14
supradyn35 Çevrimdışı
3 Ocak 2010
601
19
Cinsiyetiniz nedir?
güzel paylaşım için kahramanlarımıza teşekkür ederimm..

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,798
8,037
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar