- 3 Eyl 2013
- 392
- 179
- Cinsiyetiniz nedir?
Karlı bir İstanbul akşamında yalnızlıktan sıkılıp bir arkadaş bir dost bir sevgili istiyorken aklımdan hiç çıkaramadığım daha önceden görüşüp bildiğim Zeynep'i aradım kendisi de müsaitti ve o karlı havada o soğukta atladım gittim Zeynep'in evine..
Karşılaması ile dışarıda ki soğuk bir anda gitmişti kardan adam olsam kapıyı açıp o muhteşem güzelliği fiziği ile göz göze geldiğimde anında erirdim
her zaman ki gibi zarif alımlı hoş bir hanımefendi olduğunu ağırlaması güzel sohbeti güler yüzü şen kahkahaları ilgi ve alakası ile bana gösterdi
Gerçek anlamda bir sevgili bir arkadaş bir dost oldu dertleştik sohbet ettik güldük eğlendik ve zamanı geldiğinde havanın tipiye dönüp iyiden iyiye soğumasına inat sıcaklıklar arttı kutup soğuğu olsa etkilemezdi
Herşey baştan sona güzeldi Zeynep güzeldi evi güzeldi sohbeti güzeldi sohbeti güzeldi 
Soğuk bir İstanbul akşamı beni kırmayıp kabul ettiğin için ve tüm her şey için sana çok teşekkür ederim en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle güzellik
Tapıyorum sana <3 <3 <3 <3 <3
Karşılaması ile dışarıda ki soğuk bir anda gitmişti kardan adam olsam kapıyı açıp o muhteşem güzelliği fiziği ile göz göze geldiğimde anında erirdim
Soğuk bir İstanbul akşamı beni kırmayıp kabul ettiğin için ve tüm her şey için sana çok teşekkür ederim en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle güzellik