Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tanıştırayım; sevgilim İncilay

geoffroys3 Çevrimdışı
10 Şub 2020
85
109
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese merhabalar,
Öncelikle nereden başlayacağımı bilemiyorum. Nasıl anlatacağımı ne söyleyeceğimi gerçekten bilemiyorum. Görüşme yaptığım pembişleri tenzih ederek başlayayım, böyle bir insan böyle bir kişilik de varmış demekki. İnsan hem bu kadar güzel olup hem de nasıl bu kadar mütevazi olabiliyor anlamıyorum. İnsanlara dair umutlarımı yeşertmeye hakkın var mıydı İncilay :)
Arkadaş canlısı gfe pse vs hic saymıyorum arkadaşlar, bizatihi sevgilimle görüştüm. Sevgilimi ziyarete gittim. Sanki kırk yıldır tanıyormuşcasına vakit geçirdik. Her şey aslında olması gerektiği gibi. Yormadan, strese sokmadan öyle güzel seviştik, öyle gğzel sohbet ettikki anlatamam. Misafir nasıl ağırlanır, nasıl memnun edilir herşeyi gördüm. Herşey olması gerektiği gibiydi. Kendisine de ilettim, hayatımda seviştiğim en güzel kadın kendisi. Aynı zamanda en mütevazi, en güzel kalpli, en doğal.. daha sayabilirim, lakin çok da övmek istemiyorum. İmkan olsa kendime saklardım. Ki zaten onun benim yazacağım referansa da ihtiyacı yok.
Neyse ki bundan sonra adres belli. Tanıştık seviştik. Bir dahakine daha güzel olacağından şüphem yok.
Sevgiler Prensesim.. seviliyorsun. Nolur hiç değişme..

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler, yalnız sevgili tribi atılmadıysa konsept tamam sayılmaz :D

İNCİLAY Çevrimdışı
23 May 2021
260
442
Herkese merhabalar,
Öncelikle nereden başlayacağımı bilemiyorum. Nasıl anlatacağımı ne söyleyeceğimi gerçekten bilemiyorum. Görüşme yaptığım pembişleri tenzih ederek başlayayım, böyle bir insan böyle bir kişilik de varmış demekki. İnsan hem bu kadar güzel olup hem de nasıl bu kadar mütevazi olabiliyor anlamıyorum. İnsanlara dair umutlarımı yeşertmeye hakkın var mıydı İncilay :)
Arkadaş canlısı gfe pse vs hic saymıyorum arkadaşlar, bizatihi sevgilimle görüştüm. Sevgilimi ziyarete gittim. Sanki kırk yıldır tanıyormuşcasına vakit geçirdik. Her şey aslında olması gerektiği gibi. Yormadan, strese sokmadan öyle güzel seviştik, öyle gğzel sohbet ettikki anlatamam. Misafir nasıl ağırlanır, nasıl memnun edilir herşeyi gördüm. Herşey olması gerektiği gibiydi. Kendisine de ilettim, hayatımda seviştiğim en güzel kadın kendisi. Aynı zamanda en mütevazi, en güzel kalpli, en doğal.. daha sayabilirim, lakin çok da övmek istemiyorum. İmkan olsa kendime saklardım. Ki zaten onun benim yazacağım referansa da ihtiyacı yok.
Neyse ki bundan sonra adres belli. Tanıştık seviştik. Bir dahakine daha güzel olacağından şüphem yok.
Bitanem benim bu yazı beni çok duygulandırdı gerçekten tam olarak bunları yaşatmak istiyordum içtenlikle söylüyorum öyle güzel anlatmışsın ki beni, kalbimden gülümsedim 💕💐 Bütün bunlar seninde doğal içten ve nezaket sahibi olmandan kaynaklı 🌸 Hoş sohbetin ve önemli bilgilerin içinde ayrıca teşekkür ederim😍 hiç değişmem merak etme bitanem💕her an çok güzeldi görüşmek üzere benim tatlı bebeğim öpüyorum seni çok 🌸💐💕😘

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,926
4,490
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhabalar,
paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar