Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tanem & Ezgi Duo Perfecto

mrmuhendis

Normal Üye
25 Ağu 2017
2
14
Cinsiyetiniz nedir?
Foruma uzun yıllardır üyeyim, ilk görüşmem ezgi&tanem ile oldu.

Akşam 8 9 saatlerinde karar aldım ve gece 11 30 gibi buluştuk, hızlı program talebimi kırmadıkları için gerçekten tekrardan teşekkür ederim.

Kendileri bana ilaç gibi geldi açıkçası, çok hoş sohbetleri var, yatak konusunda zaten üst düzey olduklarını söylemeliyim.

Bu şekilde ilk görüşmem olduğu için açıkçası biraz çekingendim, süreci çok iyi yönettiler.

Tekrar görüşmez üzere..

Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
989
835
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tanem ve Ezgi duo su en unutulmazım olabilir. Gerçekten muhteşemler.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,798
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekürler

EZGİM Çevrimdışı
17 Kas 2020
386
740
Foruma uzun yıllardır üyeyim, ilk görüşmem ezgi&tanem ile oldu.

Akşam 8 9 saatlerinde karar aldım ve gece 11 30 gibi buluştuk, hızlı program talebimi kırmadıkları için gerçekten tekrardan teşekkür ederim.

Kendileri bana ilaç gibi geldi açıkçası, çok hoş sohbetleri var, yatak konusunda zaten üst düzey olduklarını söylemeliyim.

Bu şekilde ilk görüşmem olduğu için açıkçası biraz çekingendim, süreci çok iyi yönettiler.

Tekrar görüşmez üzere..
Merhabalar balim benim oncelikle çok ama çok teşekkür ederiz🥰 iyi ki geldin iyi ki tanidik seni gerçekten seni tanidigimiza cok ama cok m.olduk🥰 güzel ve naif sözlerin icin ayrıca cok ama teşekkür ederim🥰 kocaman kocaman öpüyoruz seni tekrar görüşebilmek dileğiyle💋💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar