Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tam bir GFE

Makmühh

Normal Üye
27 Şub 2023
1
13
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar, öncelikle gecikmiş bir açıklamadır bu yüzden Şule’den özür dilerim :)

Kendisi resimlerde göründüğü gibi ve yaşı kesinlikle 20 lerinin başında beyler ben resmi olarak teyit ettim 😃 onada yakın olması için bayrampaşada bir otelde görüştük. Tam bir gfe, girer girmez başlamak istedi 2 saat aktı gitti. Muhakkak tanıyın kendisini, biz iki ay önce tanışmıştık Şule ile, forumu çok kullanmadığım için yorum yapmıyordum fakat benden önceki arkadaşların yorumunu okuyup gittiğim için bunu buraya yazmak gerektiğini düşünüp geçte olsa yazmak istedim.

Teşekkür ederim Şule, tekrar görüşmek üzere 😍

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,822
8,045
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekürler

ŞULE BEBEK Çevrimdışı
20 Eki 2023
104
1,350
Merhabalar, öncelikle gecikmiş bir açıklamadır bu yüzden Şule’den özür dilerim :)

Kendisi resimlerde göründüğü gibi ve yaşı kesinlikle 20 lerinin başında beyler ben resmi olarak teyit ettim 😃 onada yakın olması için bayrampaşada bir otelde görüştük. Tam bir gfe, girer girmez başlamak istedi 2 saat aktı gitti. Muhakkak tanıyın kendisini, biz iki ay önce tanışmıştık Şule ile, forumu çok kullanmadığım için yorum yapmıyordum fakat benden önceki arkadaşların yorumunu okuyup gittiğim için bunu buraya yazmak gerektiğini düşünüp geçte olsa yazmak istedim.

Teşekkür ederim Şule, tekrar görüşmek üzere 😍
Teşekkür ederım canım bende cok geç gördümm

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar