- 7 Ocak 2011
- 758
- 245
- Cinsiyetiniz nedir?
Ali dayının bu seferki istanbul seferi taksim konutlarına oldu.Bu konutların birinde selvi boylu,ayyüzlü,bal dudaklı bir afet beni bekliyordu.Fazla bekletmek olmaz diyerek Verilen adres üzerine prensesimizin yaşadığı küçük sarayına vardık.Sarayın kapısında dediğimiz gibi selvi boylu,ayyüzlü bir prenses karşıladı.Daha sonradan bal dudaklı olduğunu da öğrendiğimiz bu prenssesle güzel bir 3 saat geçirdik.Çoğununuz bu selvi boylum baldudaklımı tanıyorsunuz.Hakkında birşeyler yazdınız.Bizde görüp yaşamış biri olarak diyeceğim şu ki,
Yatak mükemmel,ev sahipliği mükemmel,insanlığı mükemmel,kendi mükemmel,Daha ne istiyorsunuz zamparalar.Ben ta Ankaradan gelip bu güzel prensesi buluyorum,siz zamparalar istanbulun göbeği taksimde bu prensesi bulamıyorsunuz.:smiley_sexo-3339:
Yatak mükemmel,ev sahipliği mükemmel,insanlığı mükemmel,kendi mükemmel,Daha ne istiyorsunuz zamparalar.Ben ta Ankaradan gelip bu güzel prensesi buluyorum,siz zamparalar istanbulun göbeği taksimde bu prensesi bulamıyorsunuz.:smiley_sexo-3339: