Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Süpriz Yumurta Nil

masquerade

Normal Üye
14 Ocak 2022
47
124
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nil Hanım ile geçen hafta bir görüşme yapma fırsatı buldum. Kendisi Etiler’de nezih bir sitede ikamet ediyor. Evinin ulaşımı rahat, park yeri sorunu yok. Tertemiz, güzel dekore edilmiş bir evde oturuyor. Kendisi oldukça uzun boyunlu ve alımlı bir hanım. Yüz ve vücut güzelliğine diyecek tek kelime yok gerçekten. Sohbeti mükemmel ve kendisi süprizlerle dolu birçok özelliğe sahip. Her anlattığı şeye hayret ediyorsunuz. Bir insan bu kadar nasıl çok yönlü ve çeşitli özelliklere sahip olur diye düşünüyorsunuz. Kendisi ayrıca bol kedi annesi:) Yatak faslına detay vermeyi uygun bulmuyorum fakat şöyle söyleyeyim, Nil hanım çok tutkulu sevişiyor, yatak odası aynalarla dolu. Tavan ve duvarlar. Daha önce yaşamadığınız bir deneyimi yaşayacağınıza eminim. Hiç pişman olmayacağınızı garanti ediyorum. Forumdaki nadide güzellerden birisi.

Tom Ford Çevrimdışı
10 Haz 2022
435
1,003
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler,
Ayna detayı güzelmiş,
Denemek gerek...

10 May 2022
45
33
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
hocam çok güzel bir anlatım olmuş bu deneyimin darısı bizlere 😄

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

7 Nis 2019
57
80
Ayna detayı aklıma bazı sahneleri getirdi, özlemişim. :) teşekkürler paylaşım için.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar