Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sunam'la Cumartesi Gecesi

karavacyo Çevrimdışı
8 Şub 2012
35
83
Cinsiyetiniz nedir?
Daha sonra vaktim olmayabilir o yüzden taze taze yazayım. Uzun zamandır aklımda olan Sunam'ı müsait yakaladım o da beni kırmadı ve kısa süre içerisinde teyitleştik. Yerini bulması kolay, girişi çıkışı sorunsuz, yönlendirmeleriyle de kolayca kendimi karşısında buldum. Siyahlar içinde, file çoraplı vamp bir kıyafetle beni karşıladı. Endamlı, renkli gözlü ama esmer tenli, güzel bir kombinasyon. Tam bir MILF diyebiliriz :) Evi de güzel, amaca uygun. Karşılaması, sohbeti rahat hissettiriyor, sorunsuz. Biraz oturduktan sonra esas bölüme geçtik. O kısımda da yönlendirmelere açık, uyuma göre yakınlaşabilen, sizin havanıza uyum gösteren birisi. Yatak odasındaki ayna çok fonksiyonel :) Dansta da başarılı olduğunu söyleyip bitireyim. 2 saatlik bir görüşme yaptık ve memnun kaldım.

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,039
2,271
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Daha sonra vaktim olmayabilir o yüzden taze taze yazayım. Uzun zamandır aklımda olan Sunam'ı müsait yakaladım o da beni kırmadı ve kısa süre içerisinde teyitleştik. Yerini bulması kolay, girişi çıkışı sorunsuz, yönlendirmeleriyle de kolayca kendimi karşısında buldum. Siyahlar içinde, file çoraplı vamp bir kıyafetle beni karşıladı. Endamlı, renkli gözlü ama esmer tenli, güzel bir kombinasyon. Tam bir MILF diyebiliriz :) Evi de güzel, amaca uygun. Karşılaması, sohbeti rahat hissettiriyor, sorunsuz. Biraz oturduktan sonra esas bölüme geçtik. O kısımda da yönlendirmelere açık, uyuma göre yakınlaşabilen, sizin havanıza uyum gösteren birisi. Yatak odasındaki ayna çok fonksiyonel :) Dansta da başarılı olduğunu söyleyip bitireyim. 2 saatlik bir görüşme yaptık ve memnun kaldım.
Kadın ruhundan anlayan güzel adama sevgiler 😘😘

Son düzenleme:
kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler... (y)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar