Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sunam ile Ritim Dersleri :)

IntArchitect12 Çevrimdışı
26 Kas 2020
131
211
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selam , sıcağı sıcağına deneyimimi paylaşacağın sizlerle

Sunam hanım uzun zamandır dikkatimi çeken ve birçok olumlu referansa sahip bir hanımefendiydi . E tabi fotoğraf paylaşımı konusunda da aktif olunca insan bu sanat eseri diye tabir edebileceğimiz kadını tanımak istiyor ☺️ Hafta başında hiç aklımda yokken fotoğraflarının da etkisi ile bu akşama bir randevu ayarladık .

Kendisi Ataşehir de , ben biraz oraların yabancısı olsam da merkezi bir noktada . Dairesi de bahçe katı şirin mi şirin bir yer . Kendisi sağolsun araç olmayınca beni dış kapıda karşıladı ve içeriye aldı 😊

Evi tadilattayken bir kere daha randevu için rahatsız etmiştim ama bugüne kısmetmiş . Neyse lafı uzatmadan klasik el yıkama faslı sonrası koltuğa kurulduk . Kendisi benim için ikramlar hazırlamıştı . Bir yandan onları atıştırırken bir yandan da elleriyle hazırladığı Türk kahvesini yudumladık . Neredeyse ilk 1 saat konuşma ile geçtikten sonra kendisinin hadi hadi demesi içeriye geçtik 😋

Aynalar ile çevrili bu odada gerçekten sıcak dakikalar geçirdikten sonra ilk seansı tamamladık . Sunam ın vücudu inanılmaz göğüsleri , kalçası genetik bir miras onun için 🙃 teni de oldukça pürüzsüz ve sevişme konusunda size unutulmaz anlar yaşatıyor 😋
-Dip not- Ah o gözler yok mu o gözler insanı alıp başka yerlere götürüyor 😊

Tekrar içeriye geçtikten sonra ikram ettiği çayı yudumlarken malum ülke gündeminden konuştuk biraz . Bu kadar negatifi bastıktan sonra yeter artık diyip tekrar yatak odasını ziyaret ettik . Burada başlangıçta Sunam ı tüm heybetiyle üstümde görünce bir an noluyoruz dedim . Boy pos endam Sunam ı o haldeyken seyretmek başlı başına orgazm nedeni 😋😋 ardından mükemmel kalçalarını seyredebileceğim bir doggy ile tamamladık . Etrafta asılı aynalardan ikimizi seyretmek gerçekten harikaydı .

Konuyu çok uzatmadan burada tamamlayacağım ama Sunam hanım misafirperverliği , hoşgörüsü ile çok iyi birisi . İşin diğer boyutunda ise vücut hatları inanılmaz . Her erkeğin rüyalarını süsleyecek cinsten. Koy bir müzeye eser olarak sergile o derece ☺️☺️

Bu akşam bana yaşattıkların için çok teşekkür ederim , unutulmazdı.

İyi forumlar

kadikoylu Çevrimiçi

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,517
2,698
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Sunam hanım uzun zamandır dikkatimi çeken ve birçok olumlu referansa sahip bir hanımefendiydi . E tabi fotoğraf paylaşımı konusunda da aktif olunca insan bu sanat eseri diye tabir edebileceğimiz kadını tanımak istiyor ☺ Hafta başında hiç aklımda yokken fotoğraflarının da etkisi ile bu akşama bir randevu ayarladık .

Kendisi Ataşehir de , ben biraz oraların yabancısı olsam da merkezi bir noktada . Dairesi de bahçe katı şirin mi şirin bir yer . Kendisi sağolsun araç olmayınca beni dış kapıda karşıladı ve içeriye aldı 😊

Evi tadilattayken bir kere daha randevu için rahatsız etmiştim ama bugüne kısmetmiş . Neyse lafı uzatmadan klasik el yıkama faslı sonrası koltuğa kurulduk . Kendisi benim için ikramlar hazırlamıştı . Bir yandan onları atıştırırken bir yandan da elleriyle hazırladığı Türk kahvesini yudumladık . Neredeyse ilk 1 saat konuşma ile geçtikten sonra kendisinin hadi hadi demesi içeriye geçtik 😋

Aynalar ile çevrili bu odada gerçekten sıcak dakikalar geçirdikten sonra ilk seansı tamamladık . Sunam ın vücudu inanılmaz göğüsleri , kalçası genetik bir miras onun için 🙃 teni de oldukça pürüzsüz ve sevişme konusunda size unutulmaz anlar yaşatıyor 😋

Tekrar içeriye geçtikten sonra ikram ettiği çayı yudumlarken malum ülke gündeminden konuştuk biraz . Bu kadar negatifi bastıktan sonra yeter artık diyip tekrar yatak odasını ziyaret ettik . Burada başlangıçta Sunam ı tüm heybetiyle üstümde görünce bir an noluyoruz dedim . Boy pos endam Sunam ı o haldeyken seyretmek başlı başına orgazm nedeni 😋😋 ardından mükemmel kalçalarını seyredebileceğim bir doggy ile tamamladık . Etrafta asılı aynalardan ikimizi seyretmek gerçekten harikaydı .

Konuyu çok uzatmadan burada tamamlayacağım ama Sunam hanım misafirperverliği , hoşgörüsü ile çok iyi birisi . İşin diğer boyutunda ise vücut hatları inanılmaz . Her erkeğin rüyalarını süsleyecek cinsten. Koy bir müzeye eser olarak sergile o derece ☺☺

İyi forumlar
Paylaşım için teşekkürler. (y)

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,430
1,998
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Detaylı paylaşım için teşekkürler, Keyifli nice görüşmelere diyelim..

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,490
1,987
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
keyifli anlarn paylasimi icin tesekkurler.. sevismenize saglik!

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,039
2,271
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Sunam hanım uzun zamandır dikkatimi çeken ve birçok olumlu referansa sahip bir hanımefendiydi . E tabi fotoğraf paylaşımı konusunda da aktif olunca insan bu sanat eseri diye tabir edebileceğimiz kadını tanımak istiyor ☺ Hafta başında hiç aklımda yokken fotoğraflarının da etkisi ile bu akşama bir randevu ayarladık .

Konuyu çok uzatmadan burada tamamlayacağım ama Sunam hanım misafirperverliği , hoşgörüsü ile çok iyi birisi . İşin diğer boyutunda ise vücut hatları inanılmaz . Her erkeğin rüyalarını süsleyecek cinsten. Koy bir müzeye eser olarak sergile o derece ☺☺

İyi forumlar
Seni tanımak güzeldi, herzaman beklerim,güzel hediyen icin de burdan tekrar teşekkürler🤗 😘

Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
994
837
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için teşekkürler. Darısı başımıza diyelim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar