Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sunam hn.

gokhanntt

Normal Üye
7 Ocak 2023
4
14
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Formda ikinci görüşmem sunam hn ile oldu ilki Daisy hn'di ne şanslıyım ki böyle bir forma üyeyim ve böylesine güzel iki bayanla tanıştım.Sunam hn yeni evinde beni ağırladı hem sohbeti hem ikramları (özel konulara girmeyeceğim efsaneydi) çok teşekkür ederim umarım bundan sonra daha sık görüşme fırsatımiz olur.

Peterjohn Çevrimdışı
16 Eki 2021
129
110
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler, bende görüşmek isterdim ama yaş sınırına takiliyorum :)

Selvet Çevrimdışı
4 Nis 2022
78
57
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet ZYT liyim :D, kendisi tanitimda belirttiği için rahatsız etmek istemedim
Dediğim gibi çok küçük değilsen sınıra yakınsan düzgün iletişimle denenebilir diye düşünüyorum kaybedeceğin birşey yok yada yaşa takılmadığın onunda görüştüğü biriyle görüşüp referans vermesini rica edebilirsin

Selvet Çevrimdışı
4 Nis 2022
78
57
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dediğim gibi çok küçük değilsen sınıra yakınsan düzgün iletişimle denenebilir diye düşünüyorum kaybedeceğin birşey yok yada yaşa takılmadığın onunda görüştüğü biriyle görüşüp referans vermesini rica edebilirsin
Gazan mübarek olsun

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,039
2,271
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Formda ikinci görüşmem sunam hn ile oldu ilki Daisy hn'di ne şanslıyım ki böyle bir forma üyeyim ve böylesine güzel iki bayanla tanıştım.Sunam hn yeni evinde beni ağırladı hem sohbeti hem ikramları (özel konulara girmeyeceğim efsaneydi) çok teşekkür ederim umarım bundan sonra daha sık görüşme fırsatımiz olur.
Cok tesekkurler🥰 seni tanımak güzeldi, herzaman beklerim, görüşmek üzere kendine iyi bak🙏😘

Muhendiss Çevrimdışı
10 Ağu 2022
180
201
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler...
Sevişmenize sağlık...

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
512
604
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bu kısa ve naif referans için iki tarafa da teşekkürler. @Sunam Karaca 'nın sunumları ve ağırlaması efsanedir, memnun kalmayan yoktur.

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
512
604
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
11 Tem 2012
72
10
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
923
653
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler Sevişen yerlerinize sağlık.Bize kısmet olmadı bir türlü 😊

keyfe

Normal Üye
26 Haz 2022
7
2
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Görüşme şartı için sanırım referans istiyor sunam hanım, bana referans olcak var mıddır :)

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,843
8,054
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

byleee

Normal Üye
20 Mar 2024
42
57
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referansınız warmıydı ? bende yenıyım fakat ılk gorusmemı halen gerceklestıremedım ve gucluk cekıyorummm

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar