Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Şule ile Uykulu Saatler

jacksparrow3435

Normal Üye
4 Şub 2024
4
50
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@ŞULE BEBEK ile 11 Mayıs tarihinde görüştük fakat yeni referans yazabiliyorum. 1 gün önceden iletişime geçmiştim ve hemen ertesi güne uygunluğu olduğunu söyleyince kendisinin önerdiği suitte 3 saatlik bir görüşme için anlaştık.

Önerdiği suit hiç fena değildi. Giriş çıkış problemsiz, toplu taşıma veya kişisel araba ile ulaşılabilir.

Anlaştığımız saatten 15 dk erken geldi. Kapıyı açtığınız anda inanılmaz tatlı, çıtı pıtı, güler yüzlü ve aşırı enerjik biri çıkıyor karşınıza. Inanilmaz sempatik ve oldukça da çekici kendisi. Teni çok güzel, vücut hatları, kokusu her şeyiyle kusursuzdu nerdeyse.

Özel anlara girmeyi çok sevmiyorum fakat vücudunun kıvrımlarını, size dokunuşlarını kesinlikle yaşamanız gerekiyor.

Ben iş sebebi ile şehir dışından gelmiştim ve 32 saat uykusuzluğa rağmen elinden geleni yaptı ve beni uyandırdı :)

Ilgisini sizden bir an olsun ayırmıyor. Hep yakın temasta ve sizi ilgiyle dinliyor. Kendisi de çok konuşkan biri bu arada. Susmak bilmiyor bazen :D

Kendisinin el falına ve kahve falına bakmak için de söz vermiştim. Bir dahakine umarım, güzel vakit için çok teşekkür ediyorum tekrardan.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar