Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Suadiye Nazlı hanım

28 Eki 2009
68
6
Cinsiyetiniz nedir?
Kendisinin yazacağını sanmıyorum whatsaptan bile fake foto attı bana o yuzden görüsmekten vazgeçtim en iyisi onaylı bayanlarla görüşmek

NAZLISU Çevrimdışı
12 May 2019
330
902
temmuzsuadiye yazarsanız bulursunuz. oradaki fotolar ‘bence’ fake

Merhaba arkadaşlar, bahsi geçen konular benim adıma ve cevap vermek hakkı doğuyor bana, bahsetmiş olduğunuz Twitter adresi çok eski tarihli, zaten desouza bahsetmiş interneti çok aktif kullanmıyorum.

18 Eki 2013
66
2
Cinsiyetiniz nedir?
nazlı hanımın iletişim bilgisini rica ederim, görüşme yaparsam ayrıntılı yazarım arkadaşlar

28 Eki 2009
68
6
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba arkadaşlar, bahsi geçen konular benim adıma ve cevap vermek hakkı doğuyor bana, bahsetmiş olduğunuz Twitter adresi çok eski tarihli, zaten desouza bahsetmiş interneti çok aktif kullanmıyorum.

Nazlı hanım keske foruma özel fotolarınızı paylaşsanız da kimse şüpheye düşmese

NAZLISU Çevrimdışı
12 May 2019
330
902
WhatsApp Image 2019-05-14 at 12.54.02.jpgWhatsApp Image 2019-05-14 at 12.54.23.jpgWhatsApp Image 2019-05-14 at 12.54.39.jpgWhatsApp Image 2019-05-14 at 12.55.04.jpgWhatsApp Image 2019-05-14 at 13.40.13.jpg

Arkadaşlar güncel kendi çekimim fotoğraflarımı paylaşıyorum. Geldiğinizde bundan farklı birşey ile karşılamayacaksınız ;))

ihsan Çevrimdışı
16 Nis 2012
168
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Nazar değmesin. Onaylı partner olun. İletişim bilgilerinize ulaşabilelim

Thefinansman Çevrimdışı
21 Ara 2018
86
99
Resimler harika onaylı olmanızı şiddetle tavsiye ederim

18 Eyl 2018
66
22
Cinsiyetiniz nedir?
Arkadaşlar bir çok kişiye iletişim bilgisini gönderdim ama gidip görüşen kimse yok mu, olumlu veya olumsuz kimse yorum paylaşmadı benden başka görüşen. Benden başka görüşen varsa yorum paylaşırsa forumdaki diğer arkadaşlarında merakı giderilmiş olur.
Nazlısu sende en kısa sürede onaylı ol da ben mesajlara cevap vermekten yoruldum artık :))

12 Eyl 2018
102
34
Arkadaşlar bir çok kişiye iletişim bilgisini gönderdim ama gidip görüşen kimse yok mu, olumlu veya olumsuz kimse yorum paylaşmadı benden başka görüşen. Benden başka görüşen varsa yorum paylaşırsa forumdaki diğer arkadaşlarında merakı giderilmiş olur.
Nazlısu sende en kısa sürede onaylı ol da ben mesajlara cevap vermekten yoruldum artık :))

Üstad bende iletişim bilgisi istesem sana zahmet

1362 Çevrimdışı

1362

Normal Üye
20 Nis 2017
49
57
Cinsiyetiniz nedir?
Hocam rica etsem iletişim bilgisi alabilir miyim ben de :)

@Nazlısu sende en kısa sürede onaylı ol da ben mesajlara cevap vermekten yoruldum artık :))

26 Nis 2012
54
14

Kardeşim biliyorum cok yorduk seni ama bende istesem numarayi :(

Ylmaz Çevrimdışı
1 Eki 2018
65
58
Cinsiyetiniz nedir?
Bende rica ediyorum yada kuşlu sitede bulabilirmiyiz ?

hector1

Normal Üye
15 May 2019
2
0
Cinsiyetiniz nedir?
Öncelikle herkese merhaba,
Nazlı hanımla bugün görüşme imkanım oldu. Kendisini kapıda görür görmez inanılmaz bir şekilde etkilendiğimi belirtmek isterim. Karşılayışı, sohbeti, samimi tavırları ve fiziğiyle başımı döndürdü diyebiliriz. Evi zaten nezih bi semtte olup hijyene önem verdiğini salonda beni ağırlarken farkettim. İkramları çok güzeldi karşılıklı sohbet eşliğinde daha önce hiç yaşamadığım keyifli anları kendisiyle yaşama imkanı buldum. Kesinlikle bi ziyareti hakediyor gitmeyen çok şey kaçırır. Kendisine buradan tekrar teşekkürlerimi iletiyorum. En kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle :)

Sphenoidalex Çevrimdışı
31 Mar 2017
124
97
Nazlı hanımla bugün görüşme imkanım oldu. Kendisini kapıda görür görmez inanılmaz bir şekilde etkilendiğimi belirtmek isterim. Karşılayışı, sohbeti, samimi tavırları ve fiziğiyle başımı döndürdü diyebiliriz. Evi zaten nezih bi semtte olup hijyene önem verdiğini salonda beni ağırlarken farkettim. İkramları çok güzeldi karşılıklı sohbet eşliğinde daha önce hiç yaşamadığım keyifli anları kendisiyle yaşama imkanı buldum. Kesinlikle bi ziyareti hakediyor gitmeyen çok şey kaçırır. Kendisine buradan tekrar teşekkürlerimi iletiyorum. En kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle :)

iletişim bilg alabilir miyim

Efendi Çevrimdışı
19 May 2019
24
14
Cinsiyetiniz nedir?
P
Dün akşam yine gözü kararttım ve kamikaze yapmaya karar verdim.

İnsanoğlu sürekli bir merak ve yeni arayışlar içinde olduğundan dolayı, dün akşam şansımı bir daha denemeye karar verdim ve bu sefer hedefi 12 den vurdum sanırım.

Nazlı hanımla biraz sohbet ettik kendisi ilan sitelerine ilan vermiyor, para tuzağı olarak görüyor çoğunu, bende kendisine forumdan bahsettim dün akşam üye oldu ama internet ortamı ile arasının çok iyi olmadığını söyledi, onun için çok aktif kullanacağını tahmin etmiyorum.

Bu arada ben kendisini bundan 2-3 ay önce sosyal medyadan almıştım, şimdi aradığımda tekrar bulamıyorum.

Nazlı hanım hakkında bilgi verecek olursam, yaşının 29 olduğunu söyledi 29 olmasa bile 30-31 civarıdır, boyu 1,75 civarı, fiziği gayet düzgün, evi gayet temiz, kendiside gayet nazik bir hanımefendi. Fiyat performans olarak 10 üzerinden 10 diyebilirim.
bi iletisim bilgisi lutfen :)

acedemicman Çevrimdışı
25 May 2019
31
27
Cinsiyetiniz nedir?

Merhaba iletişim bilgisi alabilir miyim.
Zira bana yakın bir bölgede kendileri.

mertk.01 Çevrimdışı
3 Haz 2014
22
0
Cinsiyetiniz nedir?
iletişim bilgisini pm'den alabilir miyim?

mustur Çevrimdışı
25 Mar 2019
1
0
Cinsiyetiniz nedir?
sayın desouza iletişim bilgisi alabilirmiyim

22 Nis 2019
568
416
Cinsiyetiniz nedir?
Dün akşam yine gözü kararttım ve kamikaze yapmaya karar verdim.

İnsanoğlu sürekli bir merak ve yeni arayışlar içinde olduğundan dolayı, dün akşam şansımı bir daha denemeye karar verdim ve bu sefer hedefi 12 den vurdum sanırım.

Nazlı hanımla biraz sohbet ettik kendisi ilan sitelerine ilan vermiyor, para tuzağı olarak görüyor çoğunu, bende kendisine forumdan bahsettim dün akşam üye oldu ama internet ortamı ile arasının çok iyi olmadığını söyledi, onun için çok aktif kullanacağını tahmin etmiyorum.

Bu arada ben kendisini bundan 2-3 ay önce sosyal medyadan almıştım, şimdi aradığımda tekrar bulamıyorum.

Nazlı hanım hakkında bilgi verecek olursam, yaşının 29 olduğunu söyledi 29 olmasa bile 30-31 civarıdır, boyu 1,75 civarı, fiziği gayet düzgün, evi gayet temiz, kendiside gayet nazik bir hanımefendi. Fiyat performans olarak 10 üzerinden 10 diyebilirim.

Ben de nazlı hanımın iletişim bilgisini alabilir miyim

22 Nis 2019
568
416
Cinsiyetiniz nedir?

İletişim bilgisi alabilir miyim teşekkürler şimdiden

wmamba Çevrimdışı
15 Ocak 2010
165
121
Cinsiyetiniz nedir?
Nazlı Hanım yakın bir zamanda foruma onaylı partner olacak diye biliyorum, sanırım biraz daha sabredip beklememiz gerekiyor.
Suadiye semt olarak sevdiğim ve halen ailemin oturduğu yere fazlasıyla yakın bir yer, bu nedenle Nazlı Hanım'ı hem konumu hem de bu konuda geçen güzel paylaşımlar sebebiyle tanışmak istediğim bir bayan.

erdi1979

Normal Üye
13 Tem 2011
29
5
Cinsiyetiniz nedir?
İletiişim bilgisi verebilirmisin

26 Nis 2012
54
14
Numarayi benimle de paylaşirmisiniz? Simdiden cok teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar