Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sözlü yapicam ✍

• Konbuyu başlatan ARYA
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:35
ARYA Çevrimdışı
19 Şub 2020
1,108
4,892
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Arkadaşlar lütfen nasıl bir program yapacaginiza karar vermeden yada hangi hanfendi ile görüşme yapacağınıza karar vermeden sürekli meşgul etmeyelim ve naber duştamısın şuan hangi kostüm var üstünde demeden önce soruları cevaplayıp hal hatır sorunuz!!Kendi haķkınızda gerekli bütün bilgileri içeren kişisel tanıtım birinci adım mesaj olmalı.! Bizlerin 200 tane resim ekleyip bütün bilgileri verdiğimiz gibi. soru1; Bana nerden ulaşıyorsunuz soru2;Kendinizi tanıtıniz yaş meslek boy, kilo, geniş omuzlumu, kısa boylumu slim misiniz? Soru 3;nasıl program düşünüyorsunuz? Dersinize iyi çalışın sözlü yapicam,..🍑🍑🍓🍓

Ekli dosyalar

• -wfv2eq.jpg
    -wfv2eq.jpg
    217.3 KB · Görüntüleme: 634
  • -8atrr8.jpg
    -8atrr8.jpg
    226.2 KB · Görüntüleme: 628
Yaramaz kedi Çevrimdışı
17 May 2021
114
75
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ey güzel Ankara'ya yolun düşsün artık iç geçirmekten bıktım :(

Adılazımdeğil Çevrimdışı
16 Nis 2021
331
535
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşlar lütfen nasıl bir program yapacaginiza karar vermeden yada hangi hanfendi ile görüşme yapacağınıza karar vermeden sürekli meşgul etmeyelim ve naber duştamısın şuan hangi kostüm var üstünde demeden önce soruları cevaplayıp hal hatır sorunuz!!Kendi haķkınızda gerekli bütün bilgileri içeren kişisel tanıtım birinci adım mesaj olmalı.! Bizlerin 200 tane resim ekleyip bütün bilgileri verdiğimiz gibi. soru1; Bana nerden ulaşıyorsunuz soru2;Kendinizi tanıtıniz yaş meslek boy, kilo, geniş omuzlumu, kısa boylumu slim misiniz? Soru 3;nasıl program düşünüyorsunuz? Dersinize iyi çalışın sözlü yapicam,..🍑🍑🍓🍓
Ben hazırım😂😂

20 Ocak 2021
91
99
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Slim 🤣🤣🤣🤣 Amerikan vizesi için istenen belgeler sizin istedikleriniz ile yarışır yalnız. Hangi lisede okudun tam tarih. Hangi evlerde oturdun tam liste. Aşılar tam mı :) neyse gene de saygı duymak lazım. Tercihleri ve ilkeleri vardır insanların.

ARYA Çevrimdışı
19 Şub 2020
1,108
4,892
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kendinizi tanıtıniz yaş meslek boy, kilo, geniş omuzlumu, kısa boylumu slim misiniz

Üstteki bilgiler için son 6 ayda çekilmiş fotoğraf ve muhtardan alınma ikametgah ilmuhaberi de gerekiyor mu acaba?
Msn açmak için muhtardan ikamet istiyorlar di eskiden bende istiyorum hepsi espiri sadece tanıtım 🤩

ARYA Çevrimdışı
19 Şub 2020
1,108
4,892
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Şöyle söyleyeyim konu yorum yapmak olunca sınır olmuyor ama tanıtım mesajına gelince slm Aryamısn fln saçma deilmi sadece kısa öz bilgi yeterli bende espirili anlattım yoksa ne yapayım geniş omuzlumu çok güldüm 🤩

10 Ara 2019
243
647
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
1.94 boyun da,87 kg yim,omuzlarım uzun süre yüzücülük yaptığım için geniştir,elektrik ve elektronik mühendisiyim.😅

LaughTale Çevrimdışı
19 Mar 2021
249
320
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısacası

Kendinizi tanıtın, ne istediğinizi bilin ve uzatmadan sadede gelin :)

Hak verdim, haklı isyan :cool: Zaman değerlidir, önemlidir.

ARYA Çevrimdışı
19 Şub 2020
1,108
4,892
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
1.94 boyun da,87 kg yim,omuzlarım uzun süre yüzücülük yaptığım için geniştir,elektrik ve elektronik mühendisiyim.😅
Mmm! Yaş meslek nasıl bir program nerede düşünüyorsunuz bunlar yeterli olur her zaman..,🤩

ARYA Çevrimdışı
19 Şub 2020
1,108
4,892
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
giphy.gif

(y)
🤩🤩

10 Ara 2019
243
647
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arya hanım,siz de yüzücüymüşsünüz,omuzlarınız geniş,iki yüzücü olarak umarım görüşürüz🙏

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
825
1,620
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumdanım nickim şu,adını söylersin yaş mesleğini söylersin,programı söylersin,müsaitliğini sorarsın..Olay biter..Birde görüşmeyeceksen yazmazsın..Whatsappta kendi resmin var ise bayan görür zaten avatarından..Eskiden whatsapp yoktu..Mailleşirdik,resim gönderir cam açardık,görüşme günü telefon nosu alırdık..

ARYA Çevrimdışı
19 Şub 2020
1,108
4,892
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Forumdanım nickim şu,adını söylersin yaş mesleğini söylersin,programı söylersin,müsaitliğini sorarsın..Olay biter..Birde görüşmeyeceksen yazmazsın..Whatsappta kendi resmin var ise bayan görür zaten avatarından..Eskiden whatsapp yoktu..Mailleşirdik,resim gönderir cam açardık,görüşme günü telefon nosu alırdık..
İşi biliyorsunuz tecrübe böyle birşey 🤩🤩

MoonKnight26 Çevrimdışı
6 Haz 2021
236
276
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
İlk aşama Merhaba nasılsın,numarayı forumdan aldım,üyelik linkim bu,yaş bu,mesleğim bu,
İkinci aşama Arya boy,kilo,omuz yapısı sorarsa onlar söylenir😁
Üçüncü aşama istediğin zamanı,kaç saatlik istediğini söylersin,müsaitmi sorarsın,sonra ok aldın diyelim,incall için referans linklerini yollarsın---bu konuşmalar sırasında araya bikaç iltifat sıkıştırmayı unutmayalım:)

ARYA Çevrimdışı
19 Şub 2020
1,108
4,892
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
İlk aşama Merhaba nasılsın,numarayı forumdan aldım,üyelik linkim bu,yaş bu,mesleğim bu,
İkinci aşama Arya boy,kilo,omuz yapısı sorarsa onlar söylenir😁
Üçüncü aşama istediğin zamanı,kaç saatlik istediğini söylersin,müsaitmi sorarsın,sonra ok aldın diyelim,incall için referans linklerini yollarsın---bu konuşmalar sırasında araya bikaç iltifat sıkıştırmayı unutmayalım:)
Iltifat severim😍😍

Ozzy76 Çevrimdışı
5 Şub 2021
718
614
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
mesaj alınmıştır. bmw ye çok yakışmışsınız bu arada :love: 👌 🧿

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,822
8,046
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
seco3553 Çevrimdışı
9 Ara 2017
1,028
1,268
Cinsiyetiniz nedir?
Benim boyum 1.71 özellikle İzmir ortalamasında göre fazlasiyla bodurum :ROFLMAO::(

Dilsizseytan Çevrimdışı
13 Eyl 2021
1,026
1,923
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Mrb tatlım
Sen aryasin dimi
Teyid için soruyorum 2 .kez aryasin yani.kesin bilgi
Resimler orjinal mi
Kaça olur en son. Bizede mi bu fiyat. Ben alıciyim ona göre
Bu gün musaitsen ben yakınlardayım hemen gelirim
Ya da araya sıkıştirirsin artik
😬😬

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar