Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sonunda yine Meltemlendik

ibo993 Çevrimdışı
12 Ara 2018
574
1,278
31
Cinsiyetiniz nedir?
Eveeet arkadaşlar sonunda bu zampara almanyadan geri döndü ve ilk adresi Meltem oldu

Ben Meltem ile almanyadayken iletişim geçti müsaitlik sordum kendisi yoğun olduğunu ama bana zaman ayrıcağını söyledi ve kırmadı dün saat 21 gibi anlaştık

Kendisi kapıda siyah bir elbise ile bekledim ama elbise o kadar inceydi ki bacakları ve poposu çok güzel gösteriyordu zaten manken gibi vücudu bu daha da azdirdi beni

Oturduk sohbet ettik bana ikramda bulundu, 2 saat lik görüşme ayarlanmıştım, sonra ilk turda ateşli bir sevisme oldu
Gerçekten fiziğe çok iyi hele o kalçası ve ince belli halen hayal ediyorum onu

İkinci turda uzun bir sevişme sonra nefes nefese kaldım gerçekten Meltem mi seçmek ile iyi yaptım artık Meltem bağımlısıyım

Bu ay veya Ekim için tekrar anlaştık ilk fırsata mutlaka gideceğim

Son düzenleme:
HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,127
1,839
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yahu ben bu Meltemlenenlere nasıl uyuz oluyorum bir bilseniz. Arkadaş siz nasıl denk getiriyorsunuz özel bir kanalı falanmı var b işi allah rızası için bizede bir yöntem deyin

wmamba Çevrimdışı
15 Ocak 2010
165
121
Cinsiyetiniz nedir?
Haha, aynen, bir türlü Meltem ile yolu keşışemiyenlerdenim, ama suç benim oluyor her seferinde son anda planlama yapmaya çalışıyorum, bir gün inşallah önceden belli olacak :) Bu güzel paylaşım için thnx :)

ibo993 Çevrimdışı
12 Ara 2018
574
1,278
31
Cinsiyetiniz nedir?
Yahu ben bu Meltemlenenlere nasıl uyuz oluyorum bir bilseniz. Arkadaş siz nasıl denk getiriyorsunuz özel bir kanalı falanmı var b işi allah rızası için bizede bir yöntem deyin
Vallah kardeşim ona sorudm ne zaman müsait olduğunu bana 21.30 bende bulduğumu kaptım ama Meltem çok sevilen bir pembiş normal herkes gitmek istiyor
Önceden randevu almak lazım

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
966
697
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Eveeet arkadaşlar sonunda bu zampara almanyadan geri döndü ve ilk adresi Meltem oldu

Ben Meltem ile almanyadayken iletişim geçti müsaitlik sordum kendisi yoğun olduğunu ama bana zaman ayrıcağını söyledi ve kırmadı dün saat 21 gibi anlaştık

Kendisi kapıda siyah bir elbise ile bekledim ama elbise o kadar inceydi ki bacakları ve poposu çok güzel gösteriyordu zaten manken gibi vücudu bu daha da azdirdi beni

Oturduk sohbet ettik bana ikramda bulundu, 2 saat lik görüşme ayarlanmıştım, sonra ilk turda ateşli bir sevisme oldu

İkinci turda uzun bir sevişme sonra nefes nefese kaldım gerçekten Meltem mi seçmek ile iyi yaptım artık Meltem bağımlısıyım

Paylaşim icin teşekkürler

ibo993 Çevrimdışı
12 Ara 2018
574
1,278
31
Cinsiyetiniz nedir?
Haha, aynen, bir türlü Meltem ile yolu keşışemiyenlerdenim, ama suç benim oluyor her seferinde son anda planlama yapmaya çalışıyorum, bir gün inşallah önceden belli olacak :) Bu güzel paylaşım için thnx :)

Mutlaka bir gün iki gün önce randevu almaya çalış

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
309
1,036

Paylaşım için çok teşekkür ederim canım 😊 seninle görüşmek keyifliydi her zaman beklerim 😘🤗

garipgureba

Normal Üye
13 Ağu 2019
35
75
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tanışmayı istediğim kadınlardan biri. Paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar