Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sonunda Vuslat Olduk.

İperion Çevrimdışı
6 Eki 2017
737
541
Sevgili @Ebruu ile kaç kere yazıştık bilmiyorum. Fakat bir türlü denk gelemedik.

Nihayet bugün vuslat sona erdi ve kendisi ile çok güzel bir zaman geçirdik. Attığı konuma geldiğimde kendisi özel olarak sizi kapıdan alıyor. Daha araca bindiğim anda gülüşü, samimiyeti ve sıcak kanlılığı harika geçecek olan zamana işaret ediyor.

Evi gerçekten kendisi gibi çok zevkli ve özenle döşenmiş ve rahatınız için herşeyi fazlası ile yapıyor. Kısa bir hijyen faslından sonra ellerinden türk kahvesi eşliğinde sohbete başladık. Her konuda kendisi ile sohbet edebilirsiniz oldukça kültürlü ve bir o kadar da samimi bir güzellik.

Özel anları paylaşmayı çok seven biri olmadığım için ve herkese göre yaşanan özel anlar farklılık göstereceğinden çok bahsetmesemde sizi mutlu edeceğinden emin olabilirsiniz.

Bana yaşattığın güzel dakikalar için çok teşekkür ederim @Ebruu tekrar tekrar görüşmek dileğiyle 😘😘

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
412
465
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel paylaşımınız için teşekkürler.

terzi Çevrimdışı
27 Ocak 2016
47
106
Cinsiyetiniz nedir?
Referansı okuduğumdan beri istemsizce vuslat olmak ve vuslatın son bulması ne demek diye düşünüyorum.

Düşündürücü paylaşım için teşekkürler.

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
923
653
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Ebruu candır çok da güzel bir kadındır.Kendisine olan özlemimi buradan belirtirken paylaşım için de teşekkür ederim

Ebru AKAY Çevrimdışı
27 Haz 2019
148
231
Sevgili @Ebruu ile kaç kere yazıştık bilmiyorum. Fakat bir türlü denk gelemedik.

Nihayet bugün vuslat sona erdi ve kendisi ile çok güzel bir zaman geçirdik. Attığı konuma geldiğimde kendisi özel olarak sizi kapıdan alıyor. Daha araca bindiğim anda gülüşü, samimiyeti ve sıcak kanlılığı harika geçecek olan zamana işaret ediyor.

Evi gerçekten kendisi gibi çok zevkli ve özenle döşenmiş ve rahatınız için herşeyi fazlası ile yapıyor. Kısa bir hijyen faslından sonra ellerinden türk kahvesi eşliğinde sohbete başladık. Her konuda kendisi ile sohbet edebilirsiniz oldukça kültürlü ve bir o kadar da samimi bir güzellik.

Özel anları paylaşmayı çok seven biri olmadığım için ve herkese göre yaşanan özel anlar farklılık göstereceğinden çok bahsetmesemde sizi mutlu edeceğinden emin olabilirsiniz.

Bana yaşattığın güzel dakikalar için çok teşekkür ederim @Ebruu tekrar tekrar görüşmek dileğiyle 😘😘
Canimmmm benimde tanımaktan gerçekten çok memnun olduğum insanlardan birisin 😘 çok teşekkür ederim güzel sözlerin için tekrar görüşmek dileğiyle 🤗😘

12 May 2021
21
50
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne güzel yazmışsınız vuslata erişinizi, ne mutlu size, ne kadar imrendim bilemezsiniz. Benim de hep aklımda , fikrimde olan bir güzel var ve ben de onunla böyle bir vuslat istiyorum. Umarım ben de ereceğim kendi vuslatıma bir gün. (Şimdi burada vuslata ereceğim kişinin kim olduğunu yazarsam @Ebruu ya saygısızlık olur. O yüzden yazmayayım, ama o kendini biliyor) Bu arada vuslata ermenize çok mutlu oldum.

İperion Çevrimdışı
6 Eki 2017
737
541
Canimmmm benimde tanımaktan gerçekten çok memnun olduğum insanlardan birisin 😘 çok teşekkür ederim güzel sözlerin için tekrar görüşmek dileğiyle 🤗😘

Sende öyle canim seni tanıdığım için çok mutlu oldum. Tekrar tekrar görüşmek dileğiyle 😍😘

ozie79 Çevrimdışı
7 Ocak 2010
133
97
iki tarafa da teşekkürler
Ebru Hanım gerçekten çok ilgi çekici
tanışabilmek dileği ile selamlar

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar