- 9 Haz 2019
- 149
- 707
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
forumda daha yoğun vakit geçirmeye başladığım pandemi döneminden beri daha da merak ettiğim bir pembişti sinem. en çok merak edilen üyeler başlığında ismini yazmıştım hatta, mesajın üzerinden aylar geçtikten sonra alıntılayıp neredesin demesinin ardından bir yazdım ama vakitlerimizi denk getiremedik. bugün uyandım öğlene doğru ama bir hareketli uyandım. sonumuz hayrolsun diye foruma girdim ve sinem'in fotoğraflarının olduğu paylaşımları görünce dedim dur yazayım yine, belki denk gelir. hızlı bir iletişim sonrası kendisinin de müsait olması sonucu yaptık programımızı.
akşam buluşma saati yaklaşınca heyecanla çıktım yola. sonunda sinem'le ve o fotoğraflarda gördüğüm, önünde saygıyla eğildiğim kalçalarla yakından tanışacaktım. gelen konumun oraya gidince bir korktum binanın girişini bulamayacağım diye ama hızlıca buldum ve çıktım eve. kapı açıldı, hemen ufak bir hijyen faslı, tuvaletteyken yine mutluyum 'merak ettiğim kadar varmış, hadi şanslı günündesin' diye düşünüyorum, diğer yandan da keşke daha müsait bir şekilde denk gelebilseydik de 1 saat yerine daha uzun bir program olsa diye hayıflanıyorum, insanoğlu doyumsuz malum. içeri geçtik ve kısa bir tanışma faslı ve muhabbet, sinem zaten sağ olsun ikramlarını hazırlamış ben daha gelmeden. çikolatadan bir parça aldım ama daha tatlısı var az sonra diye bir parça alıp bırakıyorum
yaşım genç ama olduğundan genç gözüküyorsun cümlesiyle seviniyorum, 30'lara yaklaştıkça genç gözüktüğünü duymak daha iyi geliyor sanırım. 30'larda artık bunu aramaya başlayacağım nasılsa. geçelim mi odaya sorusu gelince zaten dünden razı olan ben tabii diye cevaplıyorum. sabahtan beri özellikle bu anı, aylardan beri de tanışmayı bekliyorum ne de olsa.
özel anlar bana kalsın. demeyeceğim ama gitme lavinia. özel anları paylaşmaktan imtina eden forumdaşlarımıza minik serzenişimi burada kesiyorum, youtube reklamları gibi girdim araya
ufak ufak başlayan soyunma, benim bu faslı bekleyemeden sinem'in dudaklarına kitlenmemle devam ederken ardından o muhteşem kalçalarla ufak bir şov sunuyor sinem
ve bu faslı sona erdirip yatağa geçmemizle devam ediyor. öpüşmeden sonra başlayan oynaşma ve vücudun farklı lezzetler sunan bölgelerine geçiş, karşılıklı olarak sırayla yapılan kısa ama kendi adıma çok keyifli oralın ardından pimi çekilmiş bomba olduğumu hissediyorum ama bitmesin istiyorum. sinem'in tenine doymak gerçekten zor, kadife gibi bir teni çok güzel bir vücudu var. sabaha dek mıncıklasam öpsem koklasam doymam herhalde
ardından misyonerle başlayan ve doggy ile çok mutlu bir şekilde finali gördüğüm aksiyon faslıyla bu güzel akşamın sonuna geliyor, mutlu ama bir yandan keşke daha uzun randevu alsaydım hüznünü yaşayarak kısa bir süre nefeslendikten sonra yataktan ayrılıyorum.
sonrası malum zaten; sigara, vedalaşma. sinemzedeler arasına katılmaktan mutluluk duyuyor, tekrarını iple çekiyorum. @sinem bu güzel akşam için teşekkür eder, tanıştığıma memnun olduğumu bir kere daha ifade etmek isterim.
akşam buluşma saati yaklaşınca heyecanla çıktım yola. sonunda sinem'le ve o fotoğraflarda gördüğüm, önünde saygıyla eğildiğim kalçalarla yakından tanışacaktım. gelen konumun oraya gidince bir korktum binanın girişini bulamayacağım diye ama hızlıca buldum ve çıktım eve. kapı açıldı, hemen ufak bir hijyen faslı, tuvaletteyken yine mutluyum 'merak ettiğim kadar varmış, hadi şanslı günündesin' diye düşünüyorum, diğer yandan da keşke daha müsait bir şekilde denk gelebilseydik de 1 saat yerine daha uzun bir program olsa diye hayıflanıyorum, insanoğlu doyumsuz malum. içeri geçtik ve kısa bir tanışma faslı ve muhabbet, sinem zaten sağ olsun ikramlarını hazırlamış ben daha gelmeden. çikolatadan bir parça aldım ama daha tatlısı var az sonra diye bir parça alıp bırakıyorum
özel anlar bana kalsın. demeyeceğim ama gitme lavinia. özel anları paylaşmaktan imtina eden forumdaşlarımıza minik serzenişimi burada kesiyorum, youtube reklamları gibi girdim araya

sonrası malum zaten; sigara, vedalaşma. sinemzedeler arasına katılmaktan mutluluk duyuyor, tekrarını iple çekiyorum. @sinem bu güzel akşam için teşekkür eder, tanıştığıma memnun olduğumu bir kere daha ifade etmek isterim.