Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sonunda Kavuşabildik

yeschef

Normal Üye
11 Şub 2022
14
42
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzuuuun uğraşlar sonrası nihayet Cansu Hanım ile görüşme gerçekleştirebildim. Görüşme için uzun uğraşlar verince eh ben de görüşmeyi uzun tutmak istedim. Ve uzuuun bir yoldan geldiğim için de görüşmemizin kısa olmamasına dikkat ettim diyebilirim :LOL: Bu kadar çok uzun kelimesini kullanıp şimdi burada uzun uzun anlatmak isterdim fakat lafı çok fazla uzatmak istemem çünkü kesinlikle bu deneyimi bizzat yaşamanızı tavsiye ederim.
Öncelikle Cansu Hanım son derece kibar ve üslubu düzgün bir insan. Ayrıca açık sözlü olması da bir artı bence. Ben yaptığım görüşmelerde karşımdaki insanın tavrına, üslubuna, sohbetine ve enerjisine daha çok dikkat eden birisiyim. İşin yatak tarafı açıkçası ikinci planda. Çok şükür bu zamana kadar kiminle görüştüysem hiçbirinden olumsuz bir tavır görmedim. Herkesle güzel sohbet edip birkaç saat dışarıdaki dünyamdan uzaklaştım. Cansu Hanım'ın yanından ayrılırken de keza aynı hissiyatla ayrıldım. Zaten yatak detayını pek paylaşmayı sevmediğimi her referans yazımda belirtiyorum bunların mahrem konular olduğu hassasiyetine sahip olduğum için fakat ben o konuda kendisinden son derece memnundum. Evi anlattıkları kadar var gerçekten çok düzenli ve temizdi. Konforlu bir eve sahip kendisi. Rahat edebilirsiniz kesinlikle. İkram konusunda da gayet gönlü bol ayrıca Cansu Hanım. Ve asıl vurgulamak istediğim bir şey ise son derece sözüne sadık bir insan. Her ne kadar ben ona kıyamayıp "tamam yapmayı ver masaj boşver gönül koymam" desem de kendisi sözünü tutup masajı da yaptı sağolsun. Bu masajı bile tercih sebebidir kesinlikle. Kendisiyle tekrar görüşebiliriz umarım tabii ki ulaşabilirsem :ROFLMAO:

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,465
8,845
Uzuuuun uğraşlar sonrası nihayet Cansu Hanım ile görüşme gerçekleştirebildim. Görüşme için uzun uğraşlar verince eh ben de görüşmeyi uzun tutmak istedim. Ve uzuuun bir yoldan geldiğim için de görüşmemizin kısa olmamasına dikkat ettim diyebilirim :LOL: Bu kadar çok uzun kelimesini kullanıp şimdi burada uzun uzun anlatmak isterdim fakat lafı çok fazla uzatmak istemem çünkü kesinlikle bu deneyimi bizzat yaşamanızı tavsiye ederim.
Öncelikle Cansu Hanım son derece kibar ve üslubu düzgün bir insan. Ayrıca açık sözlü olması da bir artı bence. Ben yaptığım görüşmelerde karşımdaki insanın tavrına, üslubuna, sohbetine ve enerjisine daha çok dikkat eden birisiyim. İşin yatak tarafı açıkçası ikinci planda. Çok şükür bu zamana kadar kiminle görüştüysem hiçbirinden olumsuz bir tavır görmedim. Herkesle güzel sohbet edip birkaç saat dışarıdaki dünyamdan uzaklaştım. Cansu Hanım'ın yanından ayrılırken de keza aynı hissiyatla ayrıldım. Zaten yatak detayını pek paylaşmayı sevmediğimi her referans yazımda belirtiyorum bunların mahrem konular olduğu hassasiyetine sahip olduğum için fakat ben o konuda kendisinden son derece memnundum. Evi anlattıkları kadar var gerçekten çok düzenli ve temizdi. Konforlu bir eve sahip kendisi. Rahat edebilirsiniz kesinlikle. İkram konusunda da gayet gönlü bol ayrıca Cansu Hanım. Ve asıl vurgulamak istediğim bir şey ise son derece sözüne sadık bir insan. Her ne kadar ben ona kıyamayıp "tamam yapmayı ver masaj boşver gönül koymam" desem de kendisi sözünü tutup masajı da yaptı sağolsun. Bu masajı bile tercih sebebidir kesinlikle. Kendisiyle tekrar görüşebiliriz umarım tabii ki ulaşabilirsem :ROFLMAO:
Geç olsun güç olmasin😜 seni tanımak güzeldi ve keyifli zaman geçirdim. Güzel paylaşımın ve düşüncelerin için teşekkür ederim😘 ulaşırsın artık merak etme 🤣

8 Mar 2021
121
177
37
Cansu Hanım'ın uzuun boyundan da bahsetmemişsiniz. Ben konu uzayınca mutlaka uzun boylu oluşunu yazarsınız dedim ama atlanmış bu konu.

chewbacca Çevrimdışı
2 Eyl 2021
3,634
2,858
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
detaylı ve güzel paylaşım için teşekkürler

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,375
1,545
Cinsiyetiniz nedir?
Sevişmenize sağlık güzel bi tecrübe olmuş.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

6 Şub 2017
59
57
Cinsiyetiniz nedir?
Yazılanları okudukça Cansu Hanımı tanımak için gerçekten sabırsızlanıyorum.

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
1,766
1,434
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler gözün aydın olsun sevişmenize sağlık olsun diyorum 🙂🥰

aayranci

Normal Üye
16 Şub 2022
30
4
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok güzel paylaşım, teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar